Saturday night fever

• 8 228
  • 228
  •   1
Отговори
# 90
  • в къщи
Ей тоя трябваше да е 17 съквартирант.Някакъв софийски "НИдялко". newsm11
Това с гривните на всяка ръка и ланеца много ме изкефи. Аз едно не мога да разбера, Жоре, как такъв виден столичен гъзар като теб си губи ценното време, пишейки в такъв форум, вместо да ходи да плющи неосъзнали се манекенки?

ХА-ХА-ХААААА

# 91
  • Linz
Не мога да си отговоря защо на един тежкар на национално ниво му се занимава с форум на "родилките"... нито кинти може да вади от тук, нито пичета newsm78 При толкова ангажименти- семейство, любовници, държавни отговорности, поддържане на класа и стил... той кибичи в бг-мамма да се прави на интересен пред непознати домакини Thinking Аз дето не работя мога да му завидя на свободното време Twisted Evil

# 92
Жоре, един въпрос имам към теб. Ти от голф мина на мерцедес или???
И още един, последен, да не ставам нахална: Кога ще ни се покажеш в цялата си прелест да се порадваме и ние на един класен пич?

Първата ми кола е Москвич, но това беше преди много време. Почти веднага се качих на Мерцедес. Селски коли не карам.

Имам само една снимка, която е качена, но там не се виждам в цял план.

# 93
... Не пия много защото е дебело...

О, не! Вие нали казахте, че сте богат?
Какво стана? Или само днес така , един вид пред заплата сте?

Гледам да не харча над 20 - 30 лева на вечер (освен ако няма да има гарантиран секс) защото излизам по 2 пъти седмично ако се сещаш за какво става дума. Издържам Мерцедес, дете и жена.

E,това ме закопа, нали беше богат?Той моя си излиза по повече на седмица и харчи по толкова на вечер, а издържа дете,чака второ такова да зареве скоро, жена, Мерцедец, Опел Зафира, а може би и куп други неща.Дали ги подредих във възходящ ред?... hahaha hahaha hahaha hahaha

И аз да имах грижите на твоя и аз щях да се разпорвам от пичета.

# 94
Нищо не правя. Ходя чорлава и хич не ми пука. Козметик незнам какво е. Грим не употребявам, щот не мие  ясно как се използва. Жоре айде един курс да ми запишеш.

Alien 4

# 95
Не мога да си отговоря защо на един тежкар на национално ниво му се занимава с форум на "родилките"... нито кинти може да вади от тук, нито пичета newsm78 При толкова ангажименти- семейство, любовници, държавни отговорности, поддържане на класа и стил... той кибичи в бг-мамма да се прави на интересен пред непознати домакини Thinking Аз дето не работя мога да му завидя на свободното време Twisted Evil

Има лични бележки, нали се сещаш там какво става в момента? Явно има нещо, което ме задържа тук. Винаги съм знаел, че си адски умна.

# 96
Поправете ме,ако се лъжа,ама все повече ми се струва,че въпросния Жоро е някой 15-годишен пубер,който е виждал Мерцедеси и пичета само на картинка newsm78
Тц. Не е.Те 15 годишните Сабрина не са я и чували, камо ли да я тупнат на аватар. Предполагам, че е около 35 годишен- достатъчно стар за Сабрина и достатъчно млад за чалга.
Жоре, голям фен съм ти, да знаеш. Видя ли твоя тема, знам, че поне 2 дена ще се хиля. Mr. Green
Вземи събирай членски внос- поне за един баварец втора ръка ще стигне... Flutter

# 97
  • Linz
Има лични бележки, нали се сещаш там какво става в момента? Явно има нещо, което ме задържа тук. Винаги съм знаел, че си адски умна.
Лични бележки? От родилки? Не ми казвай, че до такива си опрял...

# 98
 Joy Joy JoyОтдавна не съм се смяла така Joy JoyЖоре фенка ти станах веднага PeaceМоя тип мъже Laughing

# 99
  • София
Хахахахахахаха! Joy Joy Joy

Жоро е гениален! Браво! И ако е истински, и ако играе, заслужава да му закачат медал - ето това е то, театър на абсурда. Удхаус, Дъглас Адамс, Монти Пайтън, Алеко Константинов, Пайнер и Планета, Нощен Труд и Блясък, всичко накуп......

# 100
Хахахахахахаха! Joy Joy Joy

Жоро е гениален! Браво! И ако е истински, и ако играе, заслужава да му закачат медал - ето това е то, театър на абсурда. Удхаус, Дъглас Адамс, Монти Пайтън, Алеко Константинов, Пайнер и Планета, Нощен Труд и Блясък, всичко накуп......
Ха така!Откога чакам тва мнение  Peace
Тенкю симка!
Ей изядохте човека   Joy  Joy  Joy бе..

# 101

Има лични бележки, нали се сещаш там какво става в момента? Явно има нещо, което ме задържа тук.

Ти си яко изпаднал, бе човек Tired Ние тук повечето сме над 25, раждали, амортизирани, с целулит и стрии, миришем на манджа и по цял ден сменяме памперси. Кажи сега честно какво търсиш тук? Whistling

# 102
Нали щеше да идваш на вчерашната форумска среща, какво те спря?

Харесва ли ви песента на Парис Хилтън?
Да, любима ми е. Защо?

Имам само една снимка, която е качена, но там не се виждам в цял план.
Ми дай я, де!

# 103
  • на Север
Виждал съм много от вас по снимките под никовете ви и мисля, че има хубави жени чиито мъже лично на мен ми приличат на добри българи и съвестни балканци.

.....Нокиа, Мерцедес...

Понеже в другата тема спомена мъжа ми-като съвестен балканец или нещо от сорта.
Та да ти кажа-
ами и той е с Нокиа и си обикаля отвреме на време с един ''Хамър'',а не само с него и с един ''мерцедес'',ама само да видиш как му се лепят у4ени4ките WinkЩо ли си мисля,4е твойте пи4ета са-14-15 годишни.А и за тия пари дето даваш за тях,други няма как да са hahaha

Що се отнася за облеклото на жена ти-ами как ли пък не бих те питала в какво да се облека SickИли по то4но,ти да ми казваш в какво ooooh!

п.п.Добре,4е моят мъж не мисли като теб #2gunfire

Мъжът ти е роднина на ем си Хамър.

баш на Ем Си Хамър Joy

# 104
Нали щеше да идваш на вчерашната форумска среща, какво те спря?

А може да е дошъл, какви са тез мировци и пешовци неидентифицирани??? Grinning

Общи условия

Активация на акаунт