Пъзели 30

• 42 994
  • 743
  •   1
Отговори
# 390
  • Варна
Не е Равенсбургер. Пъзелът е Едука, 2000 части Simple Smile

# 391
  • София
Дойде ми поръчката от озон. Направо съм във възторг колко бързо. За малко да се скараме с шофьора, но се разбрахме де.
А за пъзелите осъзнавам, че напоследък не гледам толкова картинките. Цветовете на блубърд ме оставят бвз дъх, много ми харесват. Зарибихте ме да наредим и ние небето на новите блек сий. А трефъл-ите за разтоварване  благодарение на цената им 😁

# 392
Не е Равенсбургер. Пъзелът е Едука, 2000 части Simple Smile

Не знам защо го обърках с този на ravensburger. Сигурно, защото пак е със световните забележителности. Мисля да го купя.

# 393
  • Варна
Ооо, веднага го слагам в специалната папка. Искам го и аз Simple Smile

# 394
Аз пък наскоро гледах това видео как човек нарежда кажи-речи същия пъзел на Едука, но само маааалко по-голям, със скромните 42 000 парчета:

https://youtu.be/dj0Yl_50q4E

Моята сага с "Ръченицата" приключи:

Етапи:
Скрит текст:

Както вече писах, беше ми много трудна. Разделена на парчета, картината се превръща в купчина от сходни размазани кафяво-бежово-зелени петна, за които няма дори относителен намек къде трябва да бъдат. До последно ми беше много трудно, дори когато бяха останали 4 финални парчета пак не знаех кое къде ще пасне.

Последна редакция: пн, 15 фев 2021, 14:54 от Ghibli

# 395
  • София
Аз пък сега се змаислих... имам тубус вече, що да не си купя плат и да си направя мое си килимче? Обаче забих на "какъв плат да бъде". Мислех си за деним, че е гладък, но дали ще се навива без да ми разваля нареденото? Някой с идеи (и по-запознат с платовете по принцип)?

# 396
Аз пък сега се змаислих... имам тубус вече, що да не си купя плат и да си направя мое си килимче? Обаче забих на "какъв плат да бъде". Мислех си за деним, че е гладък, но дали ще се навива без да ми разваля нареденото? Някой с идеи (и по-запознат с платовете по принцип)?

Не трябва ли да е някаква материя тип филц, за да може частите да "залепват" и да не се разместват при навиване?

# 397
Бих предложила нещо мъхнато, но със съвсем къс косъм, като велур или набук, или някакъв микрофибърен плат... но и аз не съм спец в платовете Simple Smile

# 398
  • Варна
Как ви завиждам за тоя папки... Единственото, което ме спира е, че са малки.

# 399
И понеже след Ръченицата имах нужда от нещо леко и приятно, следващите наредени:

Wentworth 250 парчета:

Една поредица от няколко пъзела на Heye от 75 парчета, малки версии на големите им панорамни пъзели. Много са красиви, но по-скоро бих се застреляла, отколкото да ги редя във вариант от 1000 парчета Simple Smile, а тези са много приятно, бързо и лесно занимание:

И 2х100 на Educa на тема Gorjuss:

Последна редакция: пн, 15 фев 2021, 15:34 от Ghibli

# 400
  • Пловдив
По повод на платовете. Аз взех няколко парченца и отидох на място в магазина. Филца не става - пързаля се. Купих тънка вата, леко космата, не се пързалят по нея грам. Но ако се наложи да разместиш е проблем. Та само един пъзел наредих върху нея, не ми се стори много удобно.

В момента редя "Духът на есента" Bluebird. Ужас просто. То са едни преливки, на лампа абсурд.

# 401
Извинявам се, че много мои постове станаха, но исках само да кажа - @евето, с голям интерес следя твоя напредък с големия зодиакален пъзел и ти се възхищавам! Показвай по-често етапи, моля!

# 402
  • Срещу планината:)
Привет,
Още едно попълнение към колекцията на Black Sea 🙂 Малко се изнервих с масовката, но като цяло бързо се нареди.

# 403
Аз редя на йога постелка. Не го сгъвам, но си го местя с нея.

# 404
  • София
Извинявам се, че много мои постове станаха, но исках само да кажа - @евето, с голям интерес следя твоя напредък с големия зодиакален пъзел и ти се възхищавам! Показвай по-често етапи, моля!

Аз да не досаждам пускам като има нещо повече наредено. Остана ми само небето вече да видим колко време ще ми отнеме.

Общи условия

Активация на акаунт