Пъзели 30

• 42 974
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
Леле, High Speed, откъде го поръча и на коя фирма е.

# 496
  • Варна
Bluebird е марката, от Озон. 24,99 лв с безплатна доставка, 1000 части.

Гледах го в чужди сайтове с 4000 части, ако някой ден докопам големия, ще подаря малкия на който го иска Simple Smile

# 497
  • Русе

Гледах го в чужди сайтове с 4000 части, ако някой ден докопам големия, ще подаря малкия на който го иска Simple Smile
Вече го няма в Озон,явно е изчерпан.

# 498
В момента масата за пъзели е превърната в маса за чертежи и ръченицата ще се забави ,но за сметка на това дадох всичките си пъзели за рамкиране.

# 499
  • Варна
Явно аз съм взела последния значи.

# 500
  • София
HighSpeed, Засрами се, бе! Stuck Out Tongue

# 501
Този го следя от доста време в Озон. Явно презареждат от него.

Вече го няма в Озон,явно е изчерпан.

# 502
  • Варна
Срамувам се в ъгъла вече Simple Smile

Сега се сещам, че пишеше "в наличност - ограничени бройки" или нещо подобно. Била е последната явно.

# 503
  • София
В момента масата за пъзели е превърната в маса за чертежи и ръченицата ще се забави ,но за сметка на това дадох всичките си пъзели за рамкиране.

Моля да споделиш от къде са рамките и колко струват.

# 504

Моля да споделиш от къде са рамките и колко струват.
Купуваме само летвички от Практикер и ги даваме на един познат да ги направи.Отзад нямат гръб разчитаме само на лепилото.Начина по който се прави е елементарен-четири летвички и с малки пирончета се захващат ,а след това пъзела се залепя.Утре ще снимам как изглеждат отзад.

# 505
  • Варна
Тези трите седят в кутиите и си чакат реда Simple Smile
Даже не помня кога съм ги купувала...

# 506
Ох и аз купувам, прибирам и после забравям какво, къде... Затова от време на време си проверявам поръчките от Озон да се подсещам Simple Smile

# 507
Моите са на едно място и гледам да не трупам повече от 6-7 ненаредени:)

# 508
  • Варна
Само да ви кажа, че вие сте виновни! Ама много виновни! Ето в какво се прицелих сега. Единия го има в Озон на приемлива цена, но другия ми е твърде скъп. Тия Степ пъзели толкова ли са качествени?!

Скрит текст:

# 509
Имам няколко пъзела на Step от други серии. Аз ги харесвам, но имай предвид, че парченцата са тънки.
Конкретно от тази Gold серия, която си показала обаче нямам наблюдения.

Общи условия

Активация на акаунт