"Белези" - новия сериал по bTV

• 44 938
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
  • Mediterraneo
Скука. Празни сцени, вял диалог, мъка.

Радост- егоцентрична малка кучка. Същата е като родната си майка. Спрях да й съчувствам за преживяната травма още в предния епизод. Вече изобщо не ме вълнува този образ. А можеше да го изградят съвсем по друг начин!

Неда- бях сигурна, че точно така ще се развие този образ, предначертано му беше. Лигла, гевезето на татко, свикнало да получава всичко на тепсия. Ако не с мили очички, с измислен опит за самоубийство. Интригантка и използвачка- убеди баща си да приберат Радост, заради себе си, да не е сама.

Вера- права линия и студенина. Харесва ми, че не захаросват изкуствено образа, че държат тази линия на поведение.

# 436
Според мен Веселин открадна телефона от един от охранителите и е направил записа с Вера.
Точно. Докато го връзваше за стола Весето му отмъкна телефона на охранителя.
Обаче това вече като на кино го пусна и на запис. 😉
Предполагам, ще изнудва Вера в бъдеще.
Което ме радва, защото няма скоро да изчезне образа на Радев. Повече гледам заради каста и защото е българска продукция. А не заради сюжет. Предположим ми е. Сега доктора ще се окаже и уж загиналия баща на Радост...
До днес си мислех, че Вера, актрисата умишлено се прегърбва заради партньора си, но не. Прегърбена си е без него. А пък е манекенка.
Иначе много я харесвам.

# 437
Четох интервю с Вера, в което споделя, че имала много тежка дискова херния и била почти обездвижена.
Вероятно прегърбването е последица от това.

# 438
  • София
Харесват ми иначе девойките как играят. Радост много ми напомня на някоя друга актриса, но не мога да се сетя на коя. 🤔

# 439
  • София
Харесват ми иначе девойките как играят. Радост много ми напомня на някоя друга актриса, но не мога да се сетя на коя. 🤔
На мен ми прилича на Валентина Каролева от "Доза щастие" - даже и на прически го докарват:

Скрит текст:

Единствените двама, които ми харесват в този сериал, са Боян и Стоян. Всичко друго просто издиша.
Драмата ще е по линията Надежда-Боян-Вера, сестрата на Стоян е нещо временно. Все пак няма как Пенко Господинов и Анастасия Лютова да са в един сериал и да няма линия помежду им, български сериал е това. Grinning

# 440
  • София
Да,  точно на нея, мерси. 😀

# 441
За какви пластични операции говорите, нещо съм пропуснала от първа серия явно

# 442
За какви пластични операции говорите, нещо съм пропуснала от първа серия явно
При Вера са.

# 443
А Боян и Вера не се ли рзхождаха в предната серия заедно и си говориха как не са се виждали от толква години -от погребението.Как така сега не можа да я познае? Или аз бъркам мъжа?

# 444
На мен Радост не ми се връзва с Никола като за любов.  Радост ми е като дете в шести клас. На мен Ми прилича на нашумялата ни артистка от Борат. Забравих ѝ името. Мария.

Не беше с Боян, а с мутрата Вера като се разхождаше и си говореха.

# 445
  • Пловдив
А Боян и Вера не се ли рзхождаха в предната серия заедно и си говориха как не са се виждали от толква години -от погребението.Как така сега не можа да я познае? Или аз бъркам мъжа?
не, не...тя го мярна в болницата и това е.

# 446
  • пустинен пъпеш
В един от първите трейлъри преди пускането на сериала имаше сцена ,в която Боян разтваряше някаква книга,а Вера го питаше защо се е върнал и той каза,че търсел някои отговори

# 447
Абе ще видите, че "ябълката на раздора" между двете сестри е Боян.
Само не разбрах с Никола какво го свързва.

# 448
То никой още не е разбрал връзката Никола-Боян. Снощи без малко да ни я кажат, но епизода взе друг обрат, ха-ха.

# 449
  • София
Така, гледах повторно сцената с телефона - Веселин го взима преди Вера да говори, т.е. той е супер хакер-магьосник Stuck Out Tongue Winking Eye... Ама ще премигнем Wink

Общи условия

Активация на акаунт