Как само времето лети - АПРИЛчето годината преполови!

• 10 388
  • 310
  •   1
Отговори
# 225

Не zнам, сигурно на предните наематели, не е наШо (и не го бих искала)

# 226

Не zнам, сигурно на предните наематели, не е наШо (и не го бих искала)

Защо така? Laughing Аз много бих искала... то си личи и по лентичката де.. Wink

# 227
Ама докато ви изчета зор видях Laughing
Та първо да почерпя за половингодишнината на моя малчо cook cook Popcorn smile3510 beer  Wine Glass  и специално за Данчето beer2 и благодаря за пожеланията
Аз още съм мохиканка, ама мисля от понеделник да захранвам вече, че утре ще му бият ваксина, а събота и неделя майка ще го гледа през по-голямата част от времето, за да довършим ние ремонта. Та Нуни с теб сме и ние Simple Smile и аз с картоф ще започна.

Честит 5-ти месец на Марти Hug smile3525 и Честито на всички празнуващи годишнини newsm51 нашата първа годишнина също е след някой-друг ден Simple Smile

По-късно ще се включа по някои от темите Simple Smile

# 228
Сминсчо има само тиквичка, но незнам на коя фирма бяха и тиквичка и картоф съм виждала
ние пък си ядеме спанак и много го хареса Hug
и ние си играем с пликчета и докато го обличам му давам пакетчето с кърпичките, защото е**си зора докато го облеча, само иска да се върти #Crazy

# 229
Мисля че в някой щат в Америка съм чувала, че е забранено със закон - деца да не си играят с найлонови торбички...
Няма нужда от този заядлив тон...

# 230
сминсчо, има тиквичка с картоф на Хип, мисля тези дни да я предложа.Иначе само тиквичка не съм срещала.
мамо меца, все още съм в процес на спиране на кърмата, вече 11 дена пия хапчета.Започнах точно по тази схема, която си описала, вечер по половин, така няколко дена, после цяло и т.н докато стигна приема на 3 хапчета сутрин, обед и вечер.Наистина избягнах страничните ефекти, единствено главоболието не ме подмина, но съм доволна, можеше да е мнооого по-тежко ooooh!Доцентът, който ще ме оперира каза да пия 2-3 дена и след като кърмата спре.Да, ама тя все още буквално шурти, имам в изобилие TiredВзех вече да се трежожа дали ще ми спре до 9-ти, задължително трябва гърдите ми да не са активни.Трагичното е, че започнах да заприличвам на сомалийка в гръдната област Confused

# 231
ШуШи,  zа найлоновите торби има едно лесно реШение на проблема, един върzел и готово, така прави приятелката ми  Wink

Тикви4ка с картоф има на Хип със сигурност (ама аz Ще вzема да му пиШа на 4и4о Хип, толкоz реклама му правя тук.....)

# 232
Виждам аз виждам, ама ще си замълча, че ако кажа някой бъзик пак ще се засегне някой недоразбрал! Whistling
Ами, Мисти, хич няма да се засегна, щото разбирам аз от бъзици.Ама работата е в това, че ти не си разбрала какво точно имах аз предвид Mr. Green

# 233
Остана ми време да се разпиша Laughing

Честито годишнина на Иленка.
Честито и на 5 месечковия Марти и на 1/2 годишния Калоян Hug
Татянка, много любов и уют в новия прекрасен дом Wink

Браво момичета - а мен ме е срам да кажа, че 7 години съм учила немски. Обаче си спомням само това:
Енчулдигунг Зи бите, во ист ди тоалете?
, за да не направя някоя беля ако попадна у немско и никой не говори английски Embarassed

Я да споделя за нашето захранване може на някой да му хареса
0. Каша
00. Слива - Хип
1 . Домашен картоф
2. ХИП "Картоф+" в следната последователност - Картоф и тиква, Картоф и карфиол, Картоф и тиквичка, Картоф и ранни моркови.
3. От днес започнах въвеждане на грах със смес пюре - Картоф+карфиол+моркови+грах

Днес следобед дадох каша + приготвено от мен пюре от слива. Докато го похапваше обаче до едното оченце се появи обрив и веднага спрях. След 10 мин изчезна червенината обаче все още има малко пъпчици. Обвинявам домашните сливи, който по принцип са бабини от екологично чисто място, обаче сигурно не ги сготвих достатъчно newsm78 Дали пък не е от граха, но него го яде 4-5 часа преди това. Някой идея?

# 234
  • София
Янче, аз пак отваря тефтера с въпросите  Mr. Green -

1.Номерацията защо започва с 0, нещо в предвид ли имаш?
2.През колко дни включваше новия зеленчук?
3.Като дадеш пюренцето и след това кърмиш или в обратния ред?
4.Сливите вари ли ги и към каква каши ги добави?

Мисти, кат` си се появила тук, кажи какъв е бейбифона ти, явно си доволна от него?

# 235
Янче, не вярвам да е от сливите, по-скоро от граха или поне аз така си мисля ...
Татянка, честита  къща, страхотна е наистина. Ако не е тайна колко е наема на една такава къща горе-долу, любопитно ми е как са наемите там.

1.Номерацията защо започва с 0, нещо в предвид ли имаш?

Ами всеки уважаващ себе си програмист започва да брои от 0 Joy Бъзикам се разбира се, ама като прочетох въпроса това ми дойде веднага на ъкъла, та ха сега познайте каква ми е професията hahaha

# 236
  • София
Ето ви неща интересно интересно, което открих за захранването :
http://ilianas.hit.bg/

# 237
  • София

Ами всеки уважаващ себе си програмист започва да брои от 0 Joy
А така! Предположих ама да питам... Ей, вие сте страшни!  Mr. Green

Сега слушам темата на предаването "Голямата уста" - Полезно ли е пушенето за бременните!  Mr. Green За пояснение на мамите, които не са в Бг, това е сателитното предаване на Биг Брадър-а, в което в момента има една бременна жена и колкото пъти я покажат толкова пъти има цигара в устата  Mr. Green

# 238
Данче, отговарям:)

1.Номерацията защо започва с 0, нещо в предвид ли имаш? - Абе и Деската е права, че се уважавам, но в случая почнах от зеленчуците и после се върнах да добавя кашата и сливите и ме мързеше да преномерирам Wink
2.През колко дни включваше новия зеленчук? - 4, на 5 давах нов
3.Като дадеш пюренцето и след това кърмиш или в обратния ред? Пюренце + кърмене
4.Сливите вари ли ги и към каква каши ги добави? -  врътнах ги в микровълновата с малко вода за 2 мин (тряваше май повече), после пасиране и ги добавих към оризовата каша

Деси, вярно е, че граха се води уж по-алергизиращ, пък е и новата храна, ама защо се случи докато хапваше каша. А и аз дадох две лъжички.
Утре мисля да я оставя само на кърма и после ще пробвам пак граха. И ще карам на купешки сливи след това.

Последна редакция: чт, 28 сеп 2006, 22:54 от Cherepahova

# 239

Тикви4ка с картоф има на Хип със сигурност (ама аz Ще вzема да му пиШа на 4и4о Хип, толкоz реклама му правя тук.....)
има и само тиква на Хип-много е вкусна,а има и тиквички/не тиква/ с картоф,което е отврат поне за мен и бебо

Общи условия

Активация на акаунт