Как само времето лети - АПРИЛчето годината преполови!

• 10 378
  • 310
  •   1
Отговори
# 240
Деси, вярно е, че граха се води уж по-алергизиращ, пък е и новата храна, ама защо се случи докато хапваше каша. А и аз дадох две лъжички.
Аз имах предвид, че ако има алергична реакция, то тя няма да се появи веднага, а след известно време, та затова предположих, че е от граха, но да си призная може и да греша newsm78 Нека по-запознатите мами да кажат. Мамо мецанке?

# 241
  • София
Оооо, Мисти, как така се появи, да не са ви затворили кафето?  Wink

А аз да се оплача днес си седим с мамите в нашто кефе и една мацка забеляза, че на едно от лапетата вратлето му е с пъпчици и попита майката дали няма някаква алергия, а тя каза, че не е алергия, а било болно от рубеола  #Crazy  Баси, нормално ли е да ти е болно детето от заразна болест и ти да го заведеш при другите и тях да зарази  #Crazy newsm78  Нещо не ги разбирам такива майки, поне да ни беше предупредила!  #Cussing out

За спането в "чуждо" легло  Mr. Green - вече 3-та нощ/сутрин или там както му се вика на часовете 4 - 5 - 6ч, като хапне и му става едно веселоооо  Tired... и аз го слагам при нас, и след 30 мин е отнесъл плувката. Така ми е добре, защото хем ламчо е доволен, хем аз дремя  Mr. Green. Кажете дали е правилно, че ако - не, да не го свиквам  Crossing Arms
Не го свиквай във вашето легло в никакъв случай! Е сега най-лесно добиват някои вредни навици и после отучване няма. По-добре сега да ти е малко гърч, ама да няма проблемации после.

Черепахче, и аз мисля, че по-скоро е от граха. А ти обели ли сливите преди да ги свариш?

# 242
Виждам аз виждам, ама ще си замълча, че ако кажа някой бъзик пак ще се засегне някой недоразбрал! Whistling
Ами, Мисти, хич няма да се засегна, щото разбирам аз от бъзици.Ама работата е в това, че ти не си разбрала какво точно имах аз предвид Mr. Green
Разбрах аз. Прочетох темата отначало и видях, че се е вдигала пушилка. Crazy
Ама де да знам, може да си помислила, че ще скачам в мелето!
Joy

Оооо, Мисти, как така се появи, да не са ви затворили кафето?  Wink

Ами не... времето се развали... Laughing   bouquet

# 243
Мисти, кажи какъв е бейбифона ти, явно си доволна от него?

Bertoni, от Пакостник си го поръчах. Ето го: http://www.pakostnik.com/productdetails.php?id=1413
Тествахме го с мъжа ми - лови до съседния блок - поне 300 метра са. Също и слязох пеша до 1-я етаж (ние сме на 7-я) - пак. Което значи и, че през минимум 6 панелни плочи сигналът е чист.

# 244
  • София
Здравейте! снощи Мати ме спши да си лягам и неможах да пиша по-дълго! нещо много неспокойно спи от 3 нощи - само се върти, нослето му беше запушно и той се сърди и т.н. Днес мисля да почиваме от към пюрета, че нещо го запичат, а утре ще въведа круша, за да имам вариант за разхлабване!

# 245
  • София
Айде на кефенцето!  kaffeetrmker_2

Вчера времето много ме изненада, беше екстра за разходки. Дано днес да не вали повече, че да можем пак да хайманосваме!

Ние нещо пак взехме да не ядем от шише  Cry newsm78  Скарлет, при вас оправиха ли се нещата, или още се мъчите само с лъжичка?

# 246
Добро утро и от нас!
Вчера Тони се сдоби с това най-сетне: http://images11.snimka.bg/001293834-big.jpg, за да направи две салта и да падне от спалнята.  Crazy
Не ме питайте как се чувствам!

А някой виждал ли е такова нещо? http://mail03.abv.bg/app/servlet/bg.abv.mail.GetData;jsessionid= … t=Cp1251&ac=s
и колко струва?

# 247

Активната гимнастика е много хубава, аз мислех да не взимам, ама като гледам как я гледа сина ти, се замислям. Аз съм го слагала като по-малък, ама тогава явно не му е била интесна още.

Каква марка е? Тия играчки са ми много познати, но не мога да се сетя... Thinking Giordani? newsm78

Втория линк не се отваря, гледам, че е от пощата ти - няма да стане. За какво става дума?

Последна редакция: пт, 29 сеп 2006, 09:31 от Misty

# 248
Добро утро, мацки! Hug
Чаена, много хубава акт.гимнастина, нашата няма толкова много висящи играчки.
Иначе за падането какво да ти кажа...Пресил падна и 2-ри път, все уж аз го надзиравах.Бях го сложила да седне на фотьойла, ама нали е нестабилен, наклони се напред да си лапне краката и изхвърча долу SadБях в стаята, виждах го как пада, ама докато стигна...все едно на място бягах, а всъщност толкова бързах.Слава богу и това падане мина без лоши последици Praynig

# 249
  • София
А, Филипа, и ние паднахме втори път, ама на никой не сме казали-само леля му знае, че беше вкъщи. Но този път аз бях забравила, че съм го оставила на спалнята. ooooh!
Филипа, мероприятието от вчера, остана за днес, та сигурно няма да успеем да се видим. Sad

# 250
Здравейте.
Аз много внимавам с това падане, да не падне от спалнята или от леглото си.
Активнаа гимнастика и се порадва и бързо и мина интереса newsm78

# 251
Бях пуснала обява в разни сайтове, за активна и т.н., при което една майка ми я продаде, Tiny Love, май за маркова се води - Цветята светят, има 2 мелодии, много дълги, свирка, дрънчи, слонът вибрира!
Супер е, много добро попадение.
А втората снимка е на една играчка за легло, пееща въртележка, имаме такива, но тази е с листа на кръстачката, от плат...и висят маймуна и някакви други зверчета, Джунгла се води, пак е вносна... newsm78
Дали да я купувам?

# 252
Добро утро и от нас!
Спас още не се върти, и съответно не е падал/за щастие за сега/.
Ние имаме активна гимнастика и от третия месец много си играе на нея. В началото си мислех, че ще е безполезна вещ, но като започне да мрънка почвам да го местя на различни места и тя е едното, на което се занимава.
Преди 2-3 седмици /не помня вече/ му дадох едно пюре на Хип - плодов десерт с цитрусови плодове. Изприщи се около устичката и от тогава сме все така. Започнах да правя и домашно пюре от плодовете и зеленчуците, които уж бях въвела с готовите пюрета. И сега вече се чудя от какво сме изприщени - не е възможно да стои още от "плодовия десерт", защото има и завехнали пъпчици, но си има и нови активни. Чудя се и аз като Черепахова да го оставя само на кърма, докато минат пришките и после пак да започна въвеждане ....  newsm78 знам ли?
Лигавят ли вашите бебоци? Около мен някой каза, че било от лигите, с които се мажем навсякъде?  newsm78  #Crazy

Какви са тези кодове? Нещо ново е това? Лелее, що зор видях докато публикувам

# 253
 Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha
Ще се попикам .........
Нещо е станало и не съм се регистрирала и аз се чудя какво става???
Има такова име, има някакви кодове ....

# 254
Добро утро и от мен! kaffeetrmker_2

Чаена, на втория линк на мен ми изписва това - "Проверете дали вашият браузер е настроен да приема 'Cookies'."

Също като МИМКА много внимавам Марти да не падне от спалнята и го ограждам с възглавници винаги! Дано да не ни се случва и на вас го пожелавам.

Днес пуснах прахосмукачката сутринта и Марти се разплака, до сега не е бил в стаята, когато чистя и се стресна сигурно от шума.

Лигите ги попивам най-вече аз, по 3-4 пъти на ден се преобличам, но съм му взела една кърпичка 20/20 "леко" хавлиенка и с нея ги забърсвам, когато не е във мен. Ама от лигите пъпчици...  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт