Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 60/

• 32 661
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
Забравих преди дни да кажа, че снимките с табелката от фитнеса са ми вече сериозна червена лампичка, како Сийке Stuck Out Tongue И предишната любима ромком двойка мина по този път... дано само краят е различен Hands Pray

# 406
Чок чок чок секси фраг!! Ще се гледа! Има надежда !!
Барборанке,  отваряй студиото,  позна , че ще играят само за ПРЕД бабушкера!!!
Снощи едвам съм заспала , така горещо и мръснишко ми стана...

От Вас научих , че сценаристите пишат горчиво и сладко. На 5 епизод съм , офиса е на Серкан, къщата на Айдан. Но трябва да призная , че това за мен не е ромком.  Толкова скучен сериал, без нито една комична сцена. Не ми харесва. Даже май няма да го изглезам до финал , ще го отказвам.

Почукай на вратата ми е съвсем друго нещо Heart горя с нетърпение и тръпна в очакване,  независимо , че се ядосвам някои персонажи... Heart
Права е Бърборанка , само да изкараме до лятото , и ще се върнем отново в ромком стил. Само дано новите сценаристи им се удава да измислят комични ситуации , ако ли не,  то дано Айше се върне , защото определено е добра в измислянето на такива сцени !

# 407
# 408
  • Пришълец
Вярно ли феновете на другите сериали били против нашия, навярно задето сее поквара Joy  

Щом Бюрсин и Бътерфлай доприпкаха явно фрага ни е заинтригувал всички Joy

# 409
Не знам за червената песен, съчетана с нашите как се изяждат, но ей това е толкова сладко и мило ❤️
https://twitter.com/yatutamazsan/status/1346408908651425793?s=09

# 410
Не знам за червената песен, съчетана с нашите как се изяждат, но ей това е толкова сладко и мило ❤️
https://twitter.com/yatutamazsan/status/1346408908651425793?s=09
Мдааа, а как само си стоят залепени!  HeartHeart Blush
Ох, момичета от вчера само ви чета и се хиля! Направо сте неудържими! Нищо няма да казвам след фрага, то вие всичко сте казали и показали! Heart Sunglasses Heart Eyes

# 411
Вярно ли феновете на другите сериали били против нашия, навярно задето сее поквара Joy  

Щом Бюрсин и Бътерфлай доприпкаха явно фрага ни е заинтригувал всички Joy

Събота изглежда толкова далече. Joy

100% конкурентите и феновете на конкурентните сериали са потресени... Ще има такива, които ще превключват канала.
Но това, което дават е кратко, премерено, няма голотии, дори целувки няма... не се знае дори каква част от това, което дават в клипа ще видим в епизода.

Евалата на продуценти, сценаристи и актьори за смелостта, все пак това е сериал с претенции да бъде излъчван и в чужбина.

# 412
  • София
И Илайда одобрява:

Чакаме само актрисата, която играе бабата, да ги поощри и купонът е пълен. 😅🤘🏼🤘🏼

# 413
Как няма да ги е яд другите сериали. Влязохме в тренда на 21 страни, в 4-ри от които на първо място. За първи път пробиваме в Малайзия и Пакистан Wink .... а дори не ни беше ден Stuck Out Tongue Winking Eye ...
2020                                                             2021

Представете си в събота какво чудо ще е .... Cupid Simple Smile

# 414
  • Кърджали
]Али, благодаря за музикалният поздрав. Тази песничка ми влезе в ума и щях да я търся да я свалям.

Аз идвах да сменя темата. Да ви върна към една стара тема.
Bluе ми беше пратила липсващите страници от интервюто на двамата за Хелоу. От тогава се каня да ги преведа, все забравям. Та сега преведох липсващите въпроси. Приятно четене.

интервю за Hello, част не помня коя
Ж: Ханде, ти се занимаваш с рисуване. Керем, ти обичаш да снимаш. И двамата успявате чрез визуалното изкуство да се изразявате много добре. Вярвате ли в това, че изкуството лекува. И мислите ли примерно в подкрепа на социална мисия да направите обща изложба?
Х: Да рисувам е като терапия за мен. Картините, които рисувам са отражение на местата, в които обикаля душата ми. Работя по въпроса с изложба. Мисля да е към септември 2021ва.Ако Керем иска да участва, защо не.
К: със сигурност бих искал. Особено ако оставим и някакво социално послание. Изкуството влияе по всякакъв начин на душата, вярвам че ни се отразява добре в това бързо време, което ни изтощава. Помага ни да се отървем от налаганите ни шаблони и да оспорваме правилата на системата. В това време в което сме притиснати от депресии, напрежение и болести, изкуството ни помага да съм върнем към естественото ни състояние и природа..

Ж:И в кариерите на двамата имате проекти, които са приключва ли по-рано от планираното. Всъщност, мй няма актьор, който да не го е изживява това. След толкова проекти и след толкова работа, мислите ли че има формула, която да гарантира успеха на един проект?
К:Според мен няма такава формула. Трябва да има доверие в продуцентската компания и екипа, това е важно. За съжаление , ние виждаме много малка част от положеният труд. Д. Клуни казва нещо, което много харесвам:" Една добра история може да я снимате много зле, може да я изиграе лошо, накрая може да се получи много лош резултат, но един лош сценарий каквото и да го правиш, не може да го снимаш добре, не може да го изиграеш добре, и резултатът няма да е хубав." Ако имаш сценарий от 50-6п страници, какъвто е нормалният сценарий,, е по-лесно да предвидил нещата и да задържиш вниманието на зрителите. Но за турските сценарист, които трябва да пишат сценарии от по 120 серии за серия, работата им е наистина много трудна. Всички полагам наистина огромен труд
Х: В нашият сектор не може да се предвиди какво ще се суспее и какво не. Успеха се променя според времето, според периода. Но това не бива да пречи на желанието ти да работиш, рискът на професията си е това.

Ж: Какво мислите за възхода, който изживяват дигиталните платформи?Там проектите са по-кратки, но не са притиснати от натиск за рейтинг и са по-свободни да правят различни неща. Бихте ли приели такова предложение?
Х:Даже сме закъснели с навлизането на дигиталните платформи. Наистина оказват влияние Разбира се, всеки следващ проект, трябва да е по-освободен от предния, но за това ще трябва с времето да  премахнем границите в съзнанието си. Ако получа предложение, което да ми хареса,защо не.

Ж: Ти вече имаш два проекта за дигиталната БлуТВ. "Aynen aynen" и "Yaşamayanlar" - опта два напълно различни жанра. Доволен ли си, че си ги опитал?
К: Със сигурност съм доволен. Ще има още два сезона на Aynen aynen, където играя с Нилпери.В момента ги подготвяме. Много харесвам "Yaşamayanlar", но не получи интереса, който очаквахме, за което много съжалявам. Много обичам героя си, но имаше допуснати грешки, а аз предпочетох да не се бъркам в работата на другите, аз да си бъда просто актьор. Надявам с е, че ще имам правото да изигра още един път вампир, много ми допадна Димитри. А  ако говорим за телевизия много ми се иска със сегашният си опит да изиграя ролята си в Şeref meselesi ",. Този герой беше много хубав, както и историята му.

Ж: От 10 месечен живееш на различни места по света. Най-важната част от образованието си го получил В Америка. Това, че турският ти все още е далеч от идеалният и си израснал далеч от турският начин на живот според теб носи ли ти ограничение в ролите, които можеш да изиграеш?
К: Много ме ограничаваше в началото на кариерата ми. Турският ми се подобрява, но все още има характери, които ще ми е трудно да изиграя. Има неща, които за един актьор израснал в Турция ще са му необходими 5 минути за да ги направи, а аз ако искам да го направя както трябва ще ми е нужен по-дълъг период на подготовка. Например ако ще играя  един селски ага и ако продуцентите мк дадат необходимото време, ще отида и ще живея 6 месеца в това село, ще наблюдавам, ще общувам, ще се опитвам да разгадая манталитета на хората там, ще го осмисля и тогава ще дойда да го изиграя.

Ж: Четох това, което се пише за теб. От една страна се харесва че си скромен, възпитан, но хората наблягат на това, че си си спортен тип и човек с много съвременно мислене. Мислиш ли че хората успяват да те разбера? Например тези лайфове които често правиш успяват ли да те разкрият по-добре?
К:Мисля че да. Ако наистина мислят така за мен, какво друго да искам. Разбира се, има неща, които хората не знаят за мен, но мисля че в социалните медии съм напълно естествен, себе си. Мисля си че много бързо човек би се издал ако се прави на такъв какъвто не е. Но докато давам интервю или участвам в предаване, знам че ще го гледат семейството ми, приятелите ми. Дори и да не ме интересува мнението на другите, само заради тях съм длъжен да бъда себе си, истински. Пък и честно казано, нямам какво да крия.

Ж:В Бостън си учил едновременно и актьорско майсторство и маркетинг. Какви са силните страни на марката Керем Бюрсин?
К: Ако е някакъв предмет е лесно да го превърне в марка, но за човек изобщо не е. Мисля че съм човек превъзмогнал егото си. Не се намирам нито са красив, нк за привлекателен. Дори напротив, аз съм човек който умее да се присмива над себе си. Обикновено съм в състояние "Какво да  правим с теб Керем". Но много вярвам в знанията си за киното и историята на киното. За мен не е важно "аз", а "Ние", може би се дължи на това на дълго време съм се занимавал със спорт и тренировки. Никога не мисля само за себе си и вярвам че има още много неща, в които да се развивам. Затова обичам и много да чета и да взимам уроци от специалисти.. В момента  работя с много важни хора. Работим по това какви граници и ограничения си поставяме. Всъщност много мк се иска тази система на ме тори, която я има в Америка, да я има и тук. Например Антъни Хопкигс е бил ментор на Брад Пит, а ментор на Леонардо ДиКаприо е бил Мартин Скорсезе. Например много бих искал актьор като Халюк Билгинер д беше мой ментор. И аз бих искал да бъда в помощ на някой млад актьор след като съм стигнал до някаква възраст и опит..според мен смисълът на живота ни би трябвало да е възможността да предадем знанията си на някой друг

Толкова беше. Малко на части и разпокъсаност във времето се получи цялия превод, но...

Последна редакция: вт, 05 яну 2021, 15:12 от Aлекcандрa

# 415
  • София
Алекс, благодаря ти много! ❤ С тази част на интервюто Керем за пореден път затвърждава убеждението ми, че освен страхотен мъж и актьор, е и страхотен човек. Не знам... аз, ако бях на мястото на Ханде, нямаше начин да не се влюбя в него. Възхищавам му се и му желая много здраве, щастие и успехи! 🍀🍀🍀

# 416
  • Пришълец
Кукличке, добре казано. А де, от какво са потресени да ги пита човек. Сцената е достатъчно чувствена и то без да е пошла. Или причина за възмущението им е секса преди брака. Joy

Сигурно са гледали и хора, които не следят сериала Joy

Алекс, благодарности Chocolate Bar
Доколкото може да се съди по изказванията му, Керем наистина е качествен човек, не се е главозамаял от славата.

# 417
"Най-обсъжданите актьори за месец декември според SOMERA"

Феновете са дигнали мерника на Мурат Wink Тагват го постоянно с тази снимка и пишат не много хубави неща за него. Да не се е изцепил нещо за нашите?

Sunglasses

Алекс, Благодаря! Flowers Hibiscus

# 418
  • София
Големи са лицемери значи! Като изключим мега набожните турци, чиито жени (дъщери, майки, сестри, съпруги) ходят забулени и браковете им са уредени, за всички останали хора по света и в Турция (модерните турци визирам) кексът преди брака не е мираж. Това са си съвсем нормални неща между двама влюбени. Още повече на нашите в сериала няма да им е за първи път. Те имаха връзка и очевидно вече бяха консумирали любовта си. Сега може да са разделени и т.н., но какво по-хубаво от кекс за сдобряване?! Надявам се да не ги глобят или цензурират. Но повече ме притеснява, че МГ го спряха заради цензура, да не стане така и с нас?! Успокоява ме това, че продуценти и телевизия би трябвало да са си проверили нещата и надали току-така ще пуснат такава сцена в телевизионен ефир, ако има опасност от сериозни глоби или спиране на сериала. Simple Smile

# 419

Общи условия

Активация на акаунт