и по-големички

Явно е била снимана. Но са я изрязали в последствие. Да ги пита човек защо.

Пъръл и Енгин от време на време ги дават ей там за пейзаж. А най-смотаното от всичко e, че за толкова излъчени епизода до моменти не сме видяли щастливи Еда и Серкан. Само пречки помежду им, тамън се сближат и направят крачка и се повява някой, който да развали всичко. И изобщо къде отиде романтично-комедийното, а не пародийното, понеже аз снощи това гледах. Серкан прекалено започна да омеква пред Еда. Тези непрестанни опити да се промени, за да стане "идеалния" за нея не са ми по вкуса. Тъй като обратното аз не виждам. Не може да очакваш един човек изцяло да се промени, за да го вземеш ти. Нима не си го харесала такъв какъвто е? Именно студен и гаден, но справедлив. Безчувствен и същевременно дразнещо привлекателен. И го превръщаш в тотално мекотело, готово на всичко да ти угоди, а ти и метър не мръдваш.. Не
Еда се противопоставя на баба си доколкото може. И нямам търпение да й покаже откъде "изгравя слънцето", защото съм категорично против някой да ти дава наклон как да си живееш живота и кого да обичаш. Първо, сърцето не пита, като се влюби и второ - независимо, че това е родната ти баба, с която искаш или не имате кръвна връзка, тя няма право да управлява живота ти. Поради простата причина, че никога не е била до теб и не те опознала достатъчно. Финансовата подкрепа, която й оказа за университета не е начина да я спечели и да си оправят отношенията. А пък да й се бърка в личния живот - е тук удари на камък. Като иска да се сближи с внучка си да намери друг подход, вместо да прави мръсно на Серкан, смятайки че така ще го направи още по-долен и черен в нейните очи. Напротив, Eда ще се бори да й докаже точно обратното и че Серкан не е виновен за грешката на родителите си. И въобще тая глупост как винаги децата плащата за грешките на родителите е безумно.. Та те са най-потърпевшите. Как да й го обяснят на тази кралица, че като видях какъв трон й донесоха предишната серия и паднах от стола от смях, буквално. Голям респект всява, няма що. Истанбул и хората там не им е Мардин. Ох .. отплеснах се и написах цял роман, но имам какво да какво да си кажа, защото още съм ядосана от снощи. А за рейтинга - нищо чудно, турците обичат такива драми. Само като погледнеш какви пародийни сериали са на върха в Събота, и ти става ясно колко "широкоскроени" са комшиите и "дорасли" за подобни жанрове.
По някое време пак може да се включа
Радвайте се на Керем и Ханде, все пак те ни доведоха тук.
Здравейте и от мен в новата тема, 
благодаря за новата прекрасна къщичка. Дано да имаме повече позитивни емоции и по-добри епизоди за напред.
съгласна съм с написаното от теб.
хубав анализ си направила. Като цяло съм съгласна с теб. Аз съм от тези, които мърморят и не са доволни от серията. Не ми харесва, че Еда и Серкан продължават да са разделени, но не това беше причина за моето недоволство. Аз много добре разбрах защо Еда се раздели със Серкан. Друг е въпросът, че според мен трябваше да бъде открита с него, да му каже всичко за шантажа на баба си и да действат заедно. А сега той няма доказателства, че атаката идва от нея, само се съмнява, но не може да го докаже. Другото нещо - Еда не каза и на леля си истината за бабето, напротив излъга я на два пъти поне. Ако й беше казала и там можеше нещата да са различни. Защото Айфер също каза, че е заподозряла майка си за ареста на Серкан. Мигът, в който Айфер разбере, че скъпата й майка шантажира Еда, заплашва Болатови и се опитва насила да ожени Еда за принца (защото то си е насила) ще обърне посоката и ще съжали, че толкова се опитва да отдалечи Серкан от Еда. Дори съм сигурна, че ще застане зад Серкан и ще се присъедини към Айдан в опитите да ги съберат. При предната раздяла (14 еп) поне в останалата част от серията имаше забавни ситуации, които направиха епизода приятен за гледане. Това, което снощи гледахме беше за мен тотално творческо безсилие и гавра със зрителите. Яд ме е, че съсипаха прекрасните образи, изградени от Айше, и тук имам предвид всички - Еда, Серкан, Айфер, Фифи, Айдан с това залитане към шефа. Страничните истории от забавна част от серията се превърнаха в досаден пълнеж. Аз лично исках повече от половината серия да я прескоча с мишката и се изнервих, че не мога. Да, заради Керем и Ханде гледах цялата серия. Но не съм доволна. Разликата в епизодите, в които е участвала Айше и тези, в които не е участвала е драстично голяма. Това е разочароващо за мен.
винаги е удоволствие да те чета. Благодаря ти, винаги носиш интересни неща. Откакто сподели линк към Mh-musings чета с удоволствие ревютата на момичето, после открих и Dizi for Dizi, а сега и този блог. Продължавай да носиш красоти.
Но хората сме различни, така е. Аз се влюбих в сериала, в играта на Керем, в химията им с Ханде и това наистина ми е достатъчно, за да ги гледам и подкрепям докрая. Но не се опитвам да накарам хората да разсъждават и правят като мен, разбира се. Въпрос на личен избор е. Само изтъквам къде мнението ми се различава с твоето. Да не го приемеш по друг начин. 
Така, изброявам:
Интересно ми е да чета и другите гледни точки. Понякога, поглеждайки нещата от друг ъгъл, самата аз си променям настройките.
Препоръчани теми