Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 60/

• 32 590
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
Flowers HibiscusАлекс, благодаря за интервюто. Керем наистина е много качествен човек, а също и много добър актьор. Хареса ми като каза,че е успял да се пребори с егото си или нещо подобно. Това мисля е доста важно, защото може да те съсипе особено в тяхната професия. Ханде може да бъде щастлива, че има такъв партньор в момента. Flowers Hibiscus
Зная, че я споделихте, но не мога да се въздържа да не я сложа отново, те не зная да ли са влюбени, но аз се влюбих в тях като екранна двойка, знам че ме разбирате:

# 436
  • София
Феновете са невероятни. Каква красота са сътворили. Две артистични души събрани в една...

# 437
  • София
🤔

Едно момиче е написало следното под коментара на Керем: “Всички знаем, че сте заедно, моля ви обаче да го заявите официално, за да можем всички да се радваме с вас. Бъдеще щастливи! Страхотни сте!” ❤

# 438
БРО, тъкмо с такъв скрийншот идвах и аз 😀😀
С това пламъче май Керем бей и казва, че е огън жена, гореща мадама 🔥🔥

# 439
  • София
Аз умувам как й е хрумнал този хаштаг. Цъкнете върху него и вижте какви постове излизат. 😅😏🤘🏼

# 440
На мен хаштагът ми звучи като "който не рискува, не печели", ама във версия "който, не рискува няма истории за разказване".... no risk no story baby - не знам дали има нещо предвид, и какво рискува като споделя тези снимки... хубава е на тях както винаги

А с чашата уиски, че красотата й е опианяваща/главозамайваща Stuck Out Tongue Winking Eye

# 441
How it started                          How it’s going

Simple Smile
Kerem 2017 & Hande 2021

# 442
  • София
How it started                       How it’s going

Simple Smile

Как започна   Как върви                     

Мен обаче ме терзае един въпрос.  Кой е автора на тези красиви снимки?     

# 443
Без изненади : Отново сме № 1  Sparkling Heart (Най- обсъжданото предаване/сериал за изминалата седмица)

Скрит текст:

# 444
Как кой, Керем нали е запален фотограф, скоро си беше поръчал невероятен фотоапарат и трябва да го използва, такава красота не се изпуска.

# 445
# 446
  • Пришълец
Серкан в 27-ми епизод щял да изглежда така Joy

# 447
Серкан в 27-ми епизод щял да изглежда така Joy

Той да не вземе в реала да я гледа така, че ще има цирк тогава 😄
mi_si, на мен това 🥃🔥 ми звучат като - ще те подпаля и напия или ще те напия и подпаля... (Колко му е в сериала да са се нафиркали на вечерята от ревност и после да си мерят алкохола в кръвта 🤔)
Добре, че не обърка 🥃 с 🍼, че тогава що бузи ще се червят...

Канде много сериозна тук 😄😄😄

Последна редакция: вт, 05 яну 2021, 20:33 от Nalbantova

# 448
Според Adbi.tv Бамби е най-популярната актриса за изминалата седмица Simple Smile

Nalbantova, щом бившите изтрещяват смятай колко са напред с материала нашите.... Stuck Out Tongue Winking Eye това с чашата е за заблуда на противника ... Gift Heart

Както казват бразилките доста "сухи тренировки" явно е имало за да се получат нещата .... Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: вт, 05 яну 2021, 20:49 от mi_si

# 449
А, разочарована съм от Мурат Д . , защо преди 6 месеца беше толкова лежерен , а сега изведнъж се изложи толкова с тази детинска история ? Това ме кара да си мисля ,че той си мисли ( или е убеден ) ,че между Ханде и Керем има нещо Heart Eyes , значи има за какво да се радваме , нали Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт