Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 60/

• 32 569
  • 742
  •   1
Отговори
# 525

Добре, връщаме чашите от звездогледането 😏

# 526
Честит празник на празнуващите!

Аз гледам пак лайфа от събота, и пак съм захилена до ушите Joy , защото двамата са много засмени, позитивни и забавни. Smiley

Чудя се, коя ще е тази сцена, в която Ханде така се е вживяла в ролята, че е изненадала екипа и всички са я имитирали "миъмиъ"... Joy

https://www.youtube.com/watch?v=GbHvsa3FA_M

Понякога тя така се вживява, че шокира всички ни... Open Mouth

Гледайки дрехите, с които Ханде е облечена в лайфа може би е тази сцена:

* о, да, ябълките, да, това беше сцената в Любов под наем 
https://www.youtube.com/watch?v=f762XVqnwc4 - Kiralık Aşk 40. Bölüm - İnternete Özel Final Sahnesi

Ама там наистина падаха и се търкаляха ябълки, при нас малко се съмнявам да падат картофи.... ама това с картофите е добро, все пак, сравнението на Серкан с картоф беше забележително. Stuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:

и един Керем може да се промени Flushed

# 527
Кукличке, да ти кажа ли от къде може да е това мяукане или се сещаш 😄😄😄
Ама ще е много гадно да я имитират ако е от там, от където си мисля 😄
То звук за нас няма да има, само на картинки и песничка ще караме. Дано песента поне са я подбрали както трябва, Gold, Who do u love и хуйу-суйу-то си бяха в 10ката.

# 528
* Еди коя си, да сте живи и здрави ти момчето ти! Много радост да си носите взаимно! Да се радваш на успехите на момчето си, а то да бъде опора на майка си!
* Честит празник и весело на всички празнуващи!
* Елинор - нашите герои не давам да потъват, може само да поплуват Sunglasses
* Исках да отбележа, че много ми харесаха постовете на Дари, Друон, Бърборанка, ама те останаха далеч, а след този мокър фраг забравих и ума и дума, та сега макар със закъснение, за вас момичета Hands Clap
Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus

# 529
  • София
Ъъъ тази сцена от Любов под наем съвсем я бях забравила. Помня, че много се смях тогава. Някак си... много изкуствено ми беше всичко. Сега, особено като сравнявам с нашите, Дефне и Йомер ми идват много дървени. Направо си е пародийно. 😅

# 530
Еди-коя си, Честит Двоен Празник! 

PS - В спойлера всъщност е сина Ви, или актьор?
Миличка синът ми е и е ръжав и виждам голяма прилика със С/К Simple Smile...Благодаря ви! той е ПРОГРАМАТИСТИС в Ирландия....

# 531
Ама ще е много гадно да я имитират ако е от там, от където си мисля 😄
То звук за нас няма да има, само на картинки и песничка ще караме. Дано песента поне са я подбрали както трябва, Gold, Who do u love и хуйу-суйу-то си бяха в 10ката.

Абе мина ми през ума, че може да се е вживяла много в кекс сцената, и за това екипът да са били всички шокирани Grinning

Ама и на мен, наистина ми се струва гадничко, ако я имитират и се майтапят с това.
Явно Ханде се старае да представя образа на Еда възможно най-истински и пълнокръвно, както може.
Не би било ок да и се подиграват за това, особено, ако е за по-интимните сцени, те и без това сигурно са много притеснени като ги снимат...
Затова си мислех, че мяукането е от друга сцена Smile , от сцена в офиса, която са снимали в деня на лайфа. Но може би никога няма да разберем Sweat Smile
А и някъде четох, че в неделята, т.е на следващият ден, след лайфа, но преди да излезе промото, което излезе в понеделник, са снимали страстните сцени в спалнята на Серкан.
Т.е. възможно е да не са били тогава заснети сцените в спалнята още... ама кой знае Satisfied

# 532
  • София
Йомер, според мен, се справи перфектно, но Дафнетобеше комична и много слаба в тази сцена...

И аз мисля като Бърборанка с розови очила - несравними са с нашите...

# 533
Окаяният и окалян вид на Енгин:

Все едно пак е паднал от някой кон... или се е търкалял по някой склон.
Или най-накрая се е запознал с тъста си Stuck Out Tongue Winking Eye

# 534
  • София
Ханде вече е стигнала 18,3 млн. последователи.  Забележителен рекорд за турска актриса.

И нещо съвсем ново.   
Керееем, къде си?

----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Не знам, има ли мъж, който да остане безучастен пред такава красива жена?
Как е възможно този Мурат Д.  да изневери на това красиво момиче? Той направо е луд...

А сега е побеснял. Да се сърди се на себе си. Не на общите им приятели, които иска да накара да са на негова страна.  Като на този водещ от "Гласът на Турция", който е приятел на Мурат, но след като е поканил тази година в предаването Керем и Ханде да участват заедно, Мурат го е отписал от следване.

Последна редакция: ср, 06 яну 2021, 21:55 от БлагаВест

# 535
🌺Значи има приемственост от страна на новите сценаристи щом са използвали чашите. Има надежда да използват и другите символи от сериала
Бърборанке и мен много ми харесваха Дафне и Омар, но точно онзи ден гледах целувката в края на 56 серия, и няма нищо общо с химията на нашите. Те Еда и Серкан просто се изгарят с поглед! ❤️❤️❤️

И без поглед дори 😁

# 536
Колко е секси тази Ханде.
Керем с право ѝ поства 🔥.

# 537
  • Кърджали
Е, то химията си личи къде я има и къде се играе Simple Smile
Иначе Любов под наем ми хареса на мен, май беше и първият ромком сериал който изгледах и ми хареса.
Но не сравнявам двата сериала, по принцип като гледам някой сериал не го сравнявам с други.Всеки път се оставям да е като за първи път.
Мног оми се иска тезималките символи да продължат да намират място в истоирята - чашите, звездите, Сириус звездата и Сириус кучето. Тези дребни неща ми привлякоха вниманието на мен. Чак щом тръгнах да търся из небето Сириус онзи ден /не знам защо се сетих/
Мурат и други бивши и на двамата повече ще избягвам да коментирам, има един лаф - късно е либе за китка. Simple Smile Но добре, че Аджун  покани Ханде и Керем в Гласът на Турция, та го загледах. Тия дни това гледам като се чудя какво да правя Simple Smile Ако смехът е здраве, си осигурих направо безсмъртие от толкова смях Simple Smile

Имам чувството, че тази седмица събота идва много бавно...

# 538
Еди-коя си, честит двоен празник и от мен! Желая ви  здраве, късмет и сбъдване на мечти

Последна редакция: ср, 06 яну 2021, 22:39 от sani1212

# 539
Привет момичета!
Да започнем деня с чаша горещо кафе     

Турската преса яко е подхванала нашите двама сладури. Няма ден без да не ги обсъждат. Търсят под вола теле. 
Разнищват всяка тяхна стъпка, всяка казана дума и всеки изтърван жест   
Аз си знаех, че Керем пръв ще предаде "четата". Не може да се владее това момче. Сега са се хванали за изпуснатата неволно от него думичка "sevgile"  (любима) и то вече не веднъж. Така обикновено се обръщат към гаджето.
Ето ви един нов репортаж, в който Керем се обръща така към Ханде на един от лайфовете.

А ето и репортаж от последната им проява в "Гласът на Турция". Керем отново започна с "sev...", но бързо се усети и спря, а Ханде се засмя. Те си помислиха, че няма да се усетят, но папараците не спят.   

Качвам ви и целият репортаж.

https://www.youtube.com/watch?v=LXFfaYh0GF4
Скрит текст:

Между другото попаднах на една снимка още от лятото, на която Ханде се е снимала със семейството на Керем. Така че нещата са сериозни. Мама Джидем отдавна се е запознала с Бамби 

Добър вечер!
Надявам се най-накрая да обяват връзката си , съгласна съм да почакам и след края на сериала ако трябва.

Общи условия

Активация на акаунт