Искам да кажа ... (178) през януари 2021

• 67 286
  • 1 401
  •   1
Отговори
# 1 350
Аз пих кафе, закусих и дремнах още 2 часа. Страшен режим 😃.

Карз, бебка е активна почти по всяко време, не знам кога спи това дете, ММ много ми се смее, като със сериозен тон ѝ кажа: “Хайде да се спреш вече” 😂.

И на мен много ми се ходи на спа, но нямя смисъл сега, като не мога да ползвам нищо. Последно бяхме на едни много симпатични вилички в Доспат, но без спа.

Меню за довечера няма да мисля, че сме на дежурната вечеря при мама. Разбрах, че ще сме на пъстърва и най-вероятно още 100 неща.

# 1 351
  • Ямбол
Лили, кажи от кои спа си доволна.
Събирам идеи и аз 🙂

Добро утро.
Не че съм ходила много, но - примерно Марково(до Пловдив), но е скъпичко; Комплекс Чифлика(до Троян) - там бяхме на Нова година; и с колегите често сме ходили в Сейнт Джордж - Поморие. Другите или не са ми харесали особено, или е имало някакви други причини да не ги помня. Например известните Хисаря и Велинград - голяма греда, но може и да има и хубави хотели там.

# 1 352
Чифлика и Априлци не ги броя, те са ни в задния двор 😁
В Сейнт Джордж и на мен ми хареса.

Имаме много хубави хотели със страхотна вода.
И на хотел 103 съм му хвърлила око. И на Сапарева баня ...

Последна редакция: нд, 31 яну 2021, 10:52 от rummi_pl

# 1 353
  • София
Тъкмо се събуждам.
 Добро утро.
Отиде ни Витошата днес .

# 1 354
Ние сме очаровани от Никол в Долна баня, но за съжаление ще пропуснем тази зима.

# 1 355
Личи си колко ни се пътува в темата;)
Добро утро момичета.
Трябва да измисля нещо за закуска и да се боядисам днес, всичко останало е пожелателно, неделя е;)
Бел, дано не съм права, ама и после, като се роди бебчо, пак ще те буди по това време, в което сега рита и шава;)

# 1 356
  • Ямбол
Като каза задния двор, та се сетих, че колегите често ходят до Старозагорските минерални бани, ако не се лъжа за името, споменаваха Калиста.

# 1 357
  • Canada
Благодаря за идеите, ще разгледам. Към Девин ме тегли мен сякаш Grinning

До 3 часа имахме гости, днес ще е тежък ден Grinning

# 1 358
Фонс, за Девин съм си преплюла Исмена, но още не сме ходили и не мога да дам отзив 🙂

# 1 359
И на хотел 103 съм му хвърлила око. И на Сапарена баня ...

Препоръчвам да се огледате и по нашата околия. Мантар Спа и Вила Синтика(посленият още не сме го пробвали).
Опс- забравих манджите- за щерката пиле с 4 сирена, за момчето евентуално пица, за мен и ММ едно джоланче имаме вакумирано, сега правих и броколи със сирена и сметана. Ще пържа картофи.

Последна редакция: нд, 31 яну 2021, 20:21 от mariat

# 1 360
  • гр.София
Привет!
В колата съм, ММ я мие 😁
Мари, пробвай кюфтенца от броколи, много ми харесаха, особено с чесново сосче.
Отиваме към Икея, искам да видя спалните, навила съм си да сменявам нашата.
За децата, днес пица- бургер, за нас дояждаме от вчера.
От изброените съм за Старосел, пак щяхме там да идем, ама за уикенда искат две нощувки а рядко ни се случва.
Хубав ден от мен 🤗

# 1 361
Деси, кюфтаците пекат ли се?

# 1 362
  • гр.София
Деси, кюфтаците пекат ли се?
Пържих ги в мас.

# 1 363
Здравейте!
Докато сте на кулинарна тема да се включа и аз с въпрос. Ще правя болярска питка, ще замеся цяла доза, половината тесто баче искам да замразя. Трябва ли да изчакам да втаса или директно да го сложа във фризера?
Хубав ден!

# 1 364
Рай, ще втасва докато се размразява.
Добър ден.
Цяла седмица не спах, днес спах до 7.30, което е успех.
Хубава неделя.

Общи условия

Активация на акаунт