Искам да кажа ... (178) през януари 2021

• 67 257
  • 1 401
  •   1
Отговори
# 90
Моята майка стана баба на 43, а на 71 вече и прабаба Smile. Да ми е жива и здрава още много години и да се радва на още правнуци.

Тути, всички сме като майка ти. На 50 не се чувстваш като баба за чуждите деца. Но за твоето си внуче е съвсем различно. Аз станах баба на 49. Буболечето общува с всички, освен нас, на име. Знае, че бабите и дядовците сме само ние от семейството и с другите кара директно на име.

Фонс, и това ще мине. Не се напрягай излишно. Все пак трябва да се намери работа за тоооолкова много чиновници. Една бележчица от тук, друга от там, трета от съседния кабинет и то задължително написана на листче, щото това компютрите много бъркат, а пък интернета все го няма в момента Rolling Eyes, нищо, че се водим като една от страните с най-бърз интернет Wink.

Последна редакция: вт, 05 яну 2021, 16:12 от 2в1

# 91
  • дядовата ръкавичка
айяла, много тъжно, съболезнования! Пак ли гадния вирус?

Не, Бъни, рак.

# 92
Фонс, дишай дълбоко! Най-мразя да трябва да си имам вземане даване с българската бюрокрация. А намусените лелки по институциите имам чувството, че ги избират след конкурс по некадърност. А най-любимото ми е отида с усмивка и да поздравя с " Добър ден!", както мама ме е учила, а насреща да получа "К'во искаш?" придружено с физиономия на досада.

Айяла, съболезнования!

# 93
  • Mediterraneo
Айяла, съжалявам за приятелката ти! Много тъжно!
Але, дядо ти бързо да се оправя!

Аз често бъзикам ММ, че на неговите години( 45) татко стана дядо, мама беше на 44. На нашия косата му се изправя при тази мисъл, шегува се с децата, че ще ги гледа, докато станат на по 40, само и само да не му водят мъже вкъщи Simple Smile

# 94
Фонс, помня какво ти пожелах някога.

Али, сега видях за дядо ти... бързо оздравяване.

Лиляна, знам какво е да отидеш на работа и предварително да си знаеш, че ще бъдеш профилактично овикан от сутринта. Вашата нали до последно не искаше да пусне кокала, сега отървахте ли се напълно?

# 95
  • Ямбол
Не изцяло, Лин. Няма я, не ни тормози, но все още е глобален администратор на платформата, която ползваме за официална поща, Тиймс, облачно пространство и още много други. И понеже аз периодично човъркам да я махаме, тя си е направила втори акаунт със замаскирано име, но понеже си е дала администраторски права, я излових, понеже и аз съм администратор от по-нисък ранг и получаваме едно и също, когато има проблем. Трябва да предаде прават на новия директор, но не го прави, лъже, че било сложно. Наложи се да си кореспондирам със съпорта на Майкрософт, за да докажа, че никак не е сложно и че просто тя ни извива ръцете в момента. Откачим ли я от платформата, но по възможност изцяло, ще се диша малко по-леко.
Освен това периодично ходи до училище и иска пари, по програми разни, извива ръцете на счетоводството, ужас е, как успяхме да се отървем, още не мога да повярвам.

# 96
Привет!

Днес се уморих много. Станах рано за работа, после ходих на кардиолог. Профилактично. Всичко е наред според лекарката, дано! После ходих да плащам сметки, пазарувах, разходих Арчи. И накрая минах през банята, вечерях и се проснах в леглото. Не смятам да мърдам повече. Искам да почета, но ми се затварят очите.

Айяла, Лин, съболезнования..Sad

Али, да се оправя бързо дядо ти!

# 97
Лили, ще я махнете, въпрос на време.

Цвети, няма пълно щастие, но се надявам, че не съм чак за съболезнования Grinning Grinning

Отчитам първа тренировка за тази година. Обичам да ме боли, както в момента.
Моето момче се интересува как да си напомпи мускулите на ръцете... душичка. Той от малък си е с перфектното мъжко телосложение и суетен като свраче. Grinning

# 98
Лин, имах предвид за познатия ти. Извинявай, ако не съм разбрала правилно.

# 99
Цвети, ясно.. няма проблем Simple Smile

# 100
Освен това периодично ходи до училище и иска пари, по програми разни, извива ръцете на счетоводството, ужас е, как успяхме да се отървем, още не мога да повярвам.
Да ти кажа, впечатлението ми е, че още не сте се отървали. Като залепнала муха на леплив капан е.
Тая жена ме остава без думи всеки път.
Лин, поздравления! Цвети, радвам се, че всичко е точно.

# 101
  • Бургас
Леле тази директорка как е захапала кокала, не е истина просто. Не разбирам как може да ти е кеф и да ти осмисля деня такова поведение.

Але, да оздравява бързо дядо ти и да не стига до болница.

Цвети, радвам се за добрите резултати. ММ днес си е взел направления и от утре започва да минава един по един прегледите.

Айяла, съжалявам за приятелката ти. Hug

# 102
На мен ми е интересно на какво основание иска пари по програми, след като вече е пенсионирана и не участва в тях. Освен ако не си търси бонуси за минали заслуги?

Цвети, като теб съм в момента, окъпана и просната. Извинявай, че пропуснах... радвам се, че всичко е наред със здравето.

# 103
  • Ямбол
Изобщо не я знам по какви програми е участвала и къде се е писала ръководител. По някои програми идват по късно парите. Правила си е каквото си иска, в последната година де що имаше програма ни въвлече и сега ѝ сърбаме попарата. Отделно, че иска и бонуси и за нея, макар че тя на никой, който се е пенсионирал, не е давала допълнителни пари, заради това, че е работил през годината.
Ясно ми е, че откачването ще е трудно, просто в момента новата директорка е само временно до конкурс и не смее да ѝ тропне с крак и да я умножи по нула, както самата тя обичаше да се изразява. Държи я с много неща, заради които не смее да ѝ се опълчи. Едно от тях е и платформата.

Оф, аз готвя все още уроци. Почти съм готова, остана ми един 9 клас само. Утре за две класни трябва да измисля задачи и още толкова за подготовка за тях плюс останалите часове. Ще бръмна скоро пак.

# 104
Добро утро!

Айяла, Лин 🤗

Лилс, ама тая верно е като конска муха на лайно...

Фонс, важното е, че горският е тук, ще се оправи бумащината. Кога беше интервюто?

Нищо интересно при мен, завъртя ме работната въртележка...

Спорен ден,  банда!

Общи условия

Активация на акаунт