Магазини Pepco 4

• 64 387
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
Скрит текст:
Eто тук има много хубави модели с Фрида
https://answear.bg/k/tya?sort=popularity&q=frida+kahlo

# 661
Някой знае ли поларени кафяви одеала въобще предлагат ли? Търсих из 4 филиала, само по 2-3 цвята.... 😕

# 662
Общо взето нямат нищо кафяво текстилно! И аз винаги проверявам, защото интериора в кухнята ми е преобладаващо кафяв, но уви, няма ни възглавнички, ни покривки, ни одеяла...

# 663
Има ли в Пловдив магазини, които работят?

# 664
  • Бг-мама
Има ли в Пловдив магазини, които работят?
Това ми отговориха днес :
Здравейте,

Съгласно заповед РД-01-173/18.03.2021 на МЗ Ви информираме, че магазини PEPCO ще бъдат затворени от 22.03 до 31.03.2021г. или до второ нареждане или промяна на заповедта.

Поздрави,
Екипът на PEPCO

# 665
# 666
  • Mostly in my mind
Аз нали ви казах.

# 667
Сега вече наистина е по- затегнато. Нищо, дано има ефект и скоро всичко се успокои. Пък и ще спестим някой лев за Великден Wink аз заредих батерии, че те са ни зор

# 668
  • София
Момичета, момичета лишиха ни от Пепко...
Да не съм капо, ходих и аз да купя туй - онуй преди да хлопнат кепенците.
Взех рамка без стъкло ( за една апликация, която правих със зърна от леща и ориз през лок-дауна миналия април) . По едни боксерки за големия и за малкия мъж, чертожни инструменти, покривка (скъпа, 18 лева), и лично за мен - потник. Само за котките не купих - силиконена тоалетна нямаше.
Покупките:
Скрит текст:

Видях фланелките с Фрида, но не взех заради ръкава. Тук от темата разбрах, че е имало с различни кройки. Аз искам с ръкав, така че да ми покрива най-едрата част на ръката под рамото.

# 669
Здравейте, някой да е наясно дали има препарат за бебешки съдове в Пепко? Thinking

# 670
  • София
Препарат за детски съдове съм виждала, че има, но не знам дали е от постоянния асортимент.

# 671
Здравейте, някой да е наясно дали има препарат за бебешки съдове в Пепко? Thinking
Има,на Канпол е.От преди НГ го гледам ,май е в постоянния асортимент.

# 672
Канпол май бяха полска марка, затова ми се струва логично. Blush

# 673
  • Димитровград
Някой знае ли поларени кафяви одеала въобще предлагат ли? Търсих из 4 филиала, само по 2-3 цвята.... 😕
Есента купих кафеви поларени одеала от Хасково.Две разцветки бяха.

# 674
В магазина има ли комплекти от горен чаршаф и калъфка? Какво е качеството и цената?

Общи условия

Активация на акаунт