Магазини Pepco 4

• 63 216
  • 746
  •   1
Отговори
# 690
  • Mostly in my mind
Ще ме извинявате, обаче много се ядосах на тази заповед. Значи магазините ги затвориха за кратко и хоп, веднага ги отварят.  А други бизнеси, затворени от месеци, страдат и фалират...Не е никак честно.

# 691
Тук пише, че заповедта е отменена и магазините остават затворени.

https://struma.bg/%d0%be%d0%b1%d1%80%d0%b0%d1%82-%d0%b3%d0%be%d0 … 0%b2%d0%b0%d1%80/

# 692
  • Mostly in my mind
Да, и аз тъкмо го прочетох. Нямаше и как да няма реакции. Правилно решение.

# 693
Оф, объркаха тотално хората...отваряне-затваряне, нови заповеди, отменяне...
Скрит текст:
Да, не е честно към другите бизнеси, определено. Но не е честно и към някои от магазините- само защото са над 300 кв метра. Това ощетява особено много магазините които с малко надвишават 300 кв. м. Значи, хранителен хипермаркет с огромна площ и с клиенти които ти се "лепят" на гърба докато чакаш на каса е много "безопасен".

# 694
  • Mostly in my mind
[video][/video]
Оф, объркаха тотално хората...отваряне-затваряне, нови заповеди, отменяне...
Скрит текст:
Да, не е честно към другите бизнеси, определено. Но не е честно и към някои от магазините- само защото са над 300 кв метра. Това ощетява особено много магазините които с малко надвишават 300 кв. м. Значи, хранителен хипермаркет с огромна площ и с клиенти които ти се "лепят" на гърба докато чакаш на каса е много "безопасен".
Да, и това отделно. То се видя по време на пандемия - храна и лекарства няма да фалират. Особено сега като са затворени другите магазини и молове имам чувството, че всички си убиват времето в хранителните хипермаркети.

# 695
Че къде другаде? Grinning
Скрит текст:
А и колкото повече си стоят вкъщи хората, толкова повече ядат...Който иска да се ограничава и без заповед ще посещава предимно хранителни магазини и аптеки- по мое мнение. Аз имам антитела и въпреки това посещавам предимно хранителни магазини и аптеки. До мол бях май само веднъж докато бяха отворени, по няколко пъти до Пепко, дрогерии и магазини тип левче...и до Изипей за сметките. Но имам познати които правят ремонт и изобщо не им е забавно да търсят каквото им трябва по малки магазинчета.... 

# 696
Че къде другаде? Grinning
Скрит текст:
А и колкото повече си стоят вкъщи хората, толкова повече ядат...Който иска да се ограничава и без заповед ще посещава предимно хранителни магазини и аптеки- по мое мнение. Аз имам антитела и въпреки това посещавам предимно хранителни магазини и аптеки. До мол бях май само веднъж докато бяха отворени, по няколко пъти до Пепко, дрогерии и магазини тип левче...и до Изипей за сметките. Но имам познати които правят ремонт и изобщо не им е забавно да търсят каквото им трябва по малки магазинчета...
Скрит текст:
Казаха ,че големите магазини за строителни материали и неща , са отворени - на принципа на шатра ( изкарана срока навън) или има персонал,който записва какво искате и влиза вътре и ви кара количката с всичко ..вие се го оглеждате и вземате. Също можело да се правят заявки по интернет или телефон и да се вземат на място и да се плати след преглед Wink Wink

Иначе, все ми се струва ,че по безопасно се пазарува в голям магазин като Пепко - естествено при ограничение на броя хора вътре , отколкото в някое малко квартално магазинче/ бутиче дето трябва да пускат по 1 клиент, а се тъпчат по 5. На голямата площ,едно че е по приятно и второ във всеки един момент може да реагираш и да избягаш от някой досадник,който не се съобразява или да пазиш някаква дистанция от 1-2 метра. То е ясно ,че не може да пуснат 200 човека , но по-добре голямо пространство и малко хора ,отколкото малко ,ограничено пространство .....и пак толкова хора Wink

Последна редакция: чт, 25 мар 2021, 21:16 от paulieM

# 697
Аз миналата година така лепнах нещо, не твърдя че е КВ, в Кауфланд, че съм склонна да мисля че там си се разболяваш като нищо

# 698
Пийкок,
Скрит текст:
аз пък си мисля, че хванах ковид в Т-маркет- по-тесен филиал със стока наредена така, че едва се минаваше (максимално 1 човек с количка може да мине и то да гледа да не бута стока и двама без колички едвам се разминават), климатикът надут до дупка, аз с пот по лицето която се стича надолу и едва дишаща с правилно поставената ми маска, много хора в магазина....На връщане към вкъщи ми беше на моменти замаяно и след няколко дни започнаха първите симптоми...Изобщо, много мразя теснотия в магазин и в най-малките магазинчета и преди пандемията избягвах да ходя.

PaulieM, да, по-добре е с ограничен брой клиенти на по-голяма площ. Но като пишат заповедите сякаш не мислят така...

Последна редакция: чт, 25 мар 2021, 21:39 от dolce miele

# 699
  • София/Севлиево
От около 4 седмици не съм влизала в никакъв магазин,дори хранителен.Всичко поръчвам през ебаг и ми го стоварват пред вратата.Обаче трябваше да си купя бельо от Пепко,подходящо за растящото ми коремче,ама на-докато се усетя и го затвориха.Дано след 1-ви го отворят.

# 700
В пепко дали има калъфи за възглавници за диван - 75 на 50 ги измерих? Дивана е на Виденов ако има значение.

# 701
В пепко дали има калъфи за възглавници за диван - 75 на 50 ги измерих? Дивана е на Виденов ако има значение.

Не,няма

# 702
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз лично в нито един Пепко не съм виждала някой да следи за бройката клиенти. Има информативно една бележка и до там. Като искат да работят да въведат ред, който да е видим, а не само да мрънкат.

# 703
Миналата година като имаше 30% на всичко следяха.Аз тогава ходих два пъти ,бях бременна още.Едно момиче седеше на вратата и като излезе един ,влиза друг.От тогава ,факт,не съм чула и видяла такова нещо.Не само в Пепко,а където и да съм отишла.

# 704
  • Beyond the stars
И зимата имаше човек на вратата, които следеше и се чакаше на опашка пред магазина.

Общи условия

Активация на акаунт