Магазини Pepco 4

• 63 214
  • 746
  •   1
Отговори
# 705
Миналата година като имаше 30% на всичко следяха.Аз тогава ходих два пъти ,бях бременна още.Едно момиче седеше на вратата и като излезе един ,влиза друг.От тогава ,факт,не съм чула и видяла такова нещо.Не само в Пепко,а където и да съм отишла.
Даже вратата се блокираше и не можеше да се влиза, а се отваряше само отвътре. В Лидъл също имаше подобен режим. И в Метро имаше някакъв брояч май...

# 706
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Сега се сетих, че и тогава във Варна имаше пропускателен режим,но до там. На опашка на касите редовно ще ми се качат на главата. После все друг ни е виновен. Сами не спазваме мерките и управниците се възползват от това. Много ме е яд, че затвориха големите хипер маркети.

# 707
Да и аз за Варна говоря.А никак не ми е приятно някой да се навира в мен и без пандемия,все пак има нещо наречено "интимно пространство" и е за най-близките ми хора.На две педи ми се навря една жена,аха да се целунем.Аз се мърдам тя след мен.
И зимата имаше човек на вратата, които следеше и се чакаше на опашка пред магазина.
В кой град?Тук не съм видяла такова нещо.

# 708
В Пловдив съм чакала доста на дълга опашка отвън, пролетта миналата година.

# 709
  • Beyond the stars
Bobchita  София, магазин извън мол. Доста пъти ми се е случвало да има човек на вратата.

Иначе факт - на касите винаги има желаещи да се разцелуваме.  И преди пандемията не разбирах тез желания за близост.

# 710
Аз също говорех за Пловдив. За касите имам една забележка към Пепко- батериите и някои други джунджурии са сложени така, че реално трябва да минеш от страната на касите, евентуално да клекнеш долу (ако искаш да прочетеш какво пише на някои артикули или да ги разгледаш) и ако има клиент наблизо сте един до друг... Flushed Явно искат да са им "под око" тези артикули, но не е удобно така. Тези които се падат от задната страна можеш да си ги огледаш спокойно, там място има (поне в повечето магазини, ако не във всички).

# 711
И аз последния път грабнах батерии набързо, защото запушвах опашката. Сега виждам, че тези, които съм взела са все АА, а малки не съм взела...
Вчера магазина при нас беше затворен. Онзи ден позната беше снимала възмутена, че е отворен. Ми и тях ги направиха на маймуни

# 712
  • София
Влизам, за да се оплача от тези ароматни свещи
Скрит текст:
След като двата фитила свършиха, восъкът изобщо не се разтопи целия. Много ми харесва ароматът им, но да бяха помислили как да са функционални. Яд ме е, че не купих повече от малките, много обичам ароматни свещи. От декември ходя само до квартален магазин, за да пазарувам хранителните продукти, избягвам големите вериги и в момента Пепко ми липсва за такива декоративни неща. Зная, че е бял кахър на целия фон, но смятам, че подобни мерки бяха нужни по-рано, за да не сме затворени в хубавото време сега.

ПП. Подкрепям мненията ви за дистанцията. И аз най-редовно се озовавам на дъх разстояние от някой нахален клиент с маска я на брадичката, я под носа и много се дразня на незачитането на личното пространство. Това не само по време на пандемия.

# 713
Скрит текст:
Как да убедиш всички граждани да спазват мерки...след като най-редовно по тв гледаме политици, някои медици и др. да носят маски с носа навън (и в същото време да поучават да се носят маски и т. н.)...Да, който иска ще носи маска както трябва и ще спазва дистанция, но останалата част няма да го направи...до голяма степен, защото получава такъв "пример"...
Чудя се дали не продават фитили отделно? И аз имам свещи които се оказват с твърде къс, тънък фитил...и наистина е непрактично. В някои съм направила дупка и съм сложила чаени свещички...

Последна редакция: нд, 28 мар 2021, 14:05 от dolce miele

# 714
Купете си от някоя църква свещи и ползвайте техите фитили. Може и от магазин по левче- там също продават различни свещи.

# 715
  • При елфите ...
Фитилът за свещите се прави от по-дебела прежда 100 % памук... продават се готови фитили в магазинчетата за handmade материали...

Скрит текст:

# 716
  • Русе
Ако и разясните на таз пълната чаша с восък как се поставя този фитил ще съм благодарна.

# 717
  • София
И аз това щях до попитам.
Не я хвърлям точно, защото ми се иска да  употребя восъка, много приятно ухае, но идея нямам как да стане.

# 718
Може да изрежеш дупка в свещта с нож, да поставиш фитила и да запълниш с изрязаният материал, натискайки го... Но много упражнения стават за една свещ, освен ако наистина не е много голяма и скъпа.

Между другото, аз не съм доволна от свещите им в чаши, не са ароматни и наистина фитилите им са прецакани. Взимам си от малките чаени редовно.
Чакам с нетърпение да отворят!

# 719
Издълбаваш част от свеща, разтопяваш. Преди това си позиционирала фитила и излизаш разтопения восък.

Общи условия

Активация на акаунт