Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо 61

• 19 857
  • 750
  •   1
Отговори
# 75
Мимс, тва котидж колко е като количество? Ако е към 100-150 гр, друг път добави и филия няккъв хубав пълнозърнест Ляб, или крекери някви-30-40 гр. Щот с туй количество след един час гладна. Wink 😘
Толкоз е 150 гр., освен да си купя и хляб Вита, то пак ще съм гладна, ама ...! Disappointed Relieved

# 76
  • Русе
Мда, с котидж ще си гладна. Е, към 16 ч. може няккъв плод, да речем, или шепа ядки. 🤔

# 77
  • Бургас
Джулка, прочете ми мислите.
Мислех да напиша, да какво ли да я пиша, като няма да я ядете Smiling Imp, ама в офиса влезе един разсейвач и ....

Начи, дълга е защото съм я описала подробно!
Ей, нямате угода Grin. Можех да напиша:
Блатовете се ге направете както вече знаете.
Крема също.
И толкУз...ама нали съм "бяла и добра".

Обяда вече е в историята: - 2 ица от XXL-овите и кашкавал тип пармезан.
Виенето да започне....след малко Satisfied

Ай, да слушатИ, щот подоризам неква щръклавица ....тук -там...и по света Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 78
  • София
Аз поне си уредих посрещане с торта от Иринита/може и с тази/, така че - четете и правете торти.
Прочетох рецептата. Запазих си я. Много богата на продукти.......винаги ме е притеснявала обаче работата с желатин.

Меню
З-ябълка
О-чушки с ориз и салата краставици и домати
В-леща

# 79
Много богата на продукти.......винаги ме е притеснявала обаче работата с желатин.
Мен пък винаги ме е притеснявала работата с форми за торти, блатове, кремове..., хи, хи! Joy
Джулс, В крайна сметка изядох и една филия хляб Вита.

При мен виенето ще започне, когато Иринита даде старт. Wink
Господи, навън е все едно април, мирише на зелено и свежо, у нас на терасата се подадоха стръкчетата на лалетата и нарцисите, и сега ако свие студ какво ще стане...ще ми умрат ли?

# 80
  • София
Привет!
Гледам рецепти размятате, изкушения...добре че Джулката размята точилка, че иначе ще посегна настрани Stuck Out Tongue Winking Eye
Днес въглехидрати:
З: без
О: спаначена супа с кус- кус и салата аг
В: соленки и салата

Мими, днес май е последния пролетен ден. И аз тъжа за продаващите се растения.
Събирайте слънце Yellow Heart

Последна редакция: чт, 07 яну 2021, 05:49 от ni4iq

# 81
  • Русе
В три часа почнах аз да вия...Вих, вих.. Никой не ме чу, та викам да си зема едно айрянче поне. Ми, не ми върви нещо... Trollface

# 82
  • София
Привет от лазарета!
Взех, че се премерих и съм свалила около 700гр., но ще ги наваксам предполагам.
Днес доста силно главоболие ме държа до следобед.

Емче, аз съм това с поканата, нъл ме хакнаха и съм с нов профил.

# 83
  • USA
O- Mъ- Гъ, Иринито, от описанието на тортата се зашеметих окончателно Heart Eyes
ОстАй ги тез аматьорки Grinning

# 84
  • Русе
Тортата си я запазих и ще я правя ... като отслабна 🤣🤣🤣 или по по-реален повод 😇
Привет!
Гледам рецепти размятате, изкушения...добре че Джулката размята горчилка, че иначе ще посегна настрани Stuck Out Tongue Winking Eye
От тази за пиенье, нали 🙃
Меню
О - винен кебап, сз - около 50-60 гр. лешници (Скайчето е виновна 😊), в - винен кебап и салата ряпа, червено цвекло, морков и ябълка

# 85
Тортата си я запазих и ще я правя ... като отслабна 🤣🤣🤣 или по по-реален повод 😇
Привет!
Гледам рецепти размятате, изкушения...добре че Джулката размята горчилка, че иначе ще посегна настрани Stuck Out Tongue Winking Eye
От тази за пиенье, нали 🙃
Меню
О - винен кебап, сз - около 50-60 гр. лешници (Скайчето е виновна 😊), в - винен кебап и салата ряпа, червено цвекло, морков и ябълка
За това мимито е виновна! Joy
А шведската горчивка е за добро храносмилане... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 86
  • Калифорния, САЩ
Честит Ивановден! Честити да са ни имениците - Ивето на Мими, Вангобчето, моя Иван и ... дано има още мног, за да има повод за празник.

Последна редакция: чт, 07 яну 2021, 07:54 от ir74

# 87
Добро утро мили мои!
Честит празник на най хубавото българско име - Иван!
Вангоби, Моето момиче и сладък Иркин Ванко да са живи и здрави и винаги да са ни повод за празненства! Преди 22 години на този ден разбрахме, че ще чакаме отроче...та си дойде с името и не само заради това. Днес празнува и нейния дядо и той да ни е жив и здрав! Цветя за тях и сипвайте кафе в чашките...
Тръгвам че бонбони трябват!

# 88
  • София
Добро утро!

Има, има още празнуващи и моят ММ и зет ми също са именяци. Да са живи и здрави всички Ивановци и иванопроизводни! Gift Heart

Днес и аз съм сравнително добре, засега. Още малко остана и ще сме свободни, още 4 дни карантина. После и аз ще мисля за диета, то аз я мисля и сега, но не съм я измислила и избистрила.

Тази горчивка ще я пропусна и без друго доста неща ги усещам горчиви, че даже и кафе не пия вече. По същата причина не смея да опитам цвеклото и ряпата.

Хубав ден, банда!

# 89
  • София
Добро утро Heart
Честит празник на всички, в чиито семейства има повод Heart да са ви здрави любимите хора и с гордост да носят името си!
Днес плодово-салатен ден за мен, започна да намалява глада сякаш
Поставила съм си за деня много задачи, та да не мисля за гозби Sunglasses
Хубав ден на всички Heart

Общи условия

Активация на акаунт