Деду Колида и дед Мороз минаха, Кукундрела чака Бангу Васку да сурвака!

• 13 939
  • 761
  •   1
Отговори
# 600
Смейш съ ти, амъ май точно затваряне ни готвят. Поне по училищата тъй са чуват слухове разни....уф

# 601
след като се събудиш и осъзнаеш, че алармата е звъннала половин час преди това.🤭Дубрутру!🤗

# 602
  • загубено
Хай

Пълен катинар от утре.
Децата онлайн ,всичко под ключ.
Сал спешните неща ще бачкат. Та тъй до 28. Дай мъ се влошава всичко. Никва светлина в тунела.

# 603
Ужас, Нерку.....
Толкова ли е зле положението при вас?

# 604
  • Countryside
Нерче, сори какич, наистина не му се вижда края.... То и тука тъй ша стани, въпрос на времи йе. Ма другу си е на отворени фитнеси и молове, после народа трижди дъ страда и проклинъ.

В нашту училище повечето даскали май ще се ваксинират, ваксини уж има достатъчно, кат никуй път план тоже. За нурмалнити ора кат нас убачи, ваксини най-рану април речи личната. Таман ше видим ко става с вечи ваксиниранити съ... аз убачи мисла да чакам Спутник-пят...

# 605
М даааа, почти кът мене.....

# 606
  • Countryside
Що бе Соулчи, кви части изпадат ут твойта кулица, ма глей ква си пекана, изприварваш и туйто Joy

Аре кукис, малку устана

# 607
Букетчи, как успя тъй убу да ма снимаш как карам.....?

# 608
  • Countryside
Ам чи кък, гледам маневрити са ти слабус, ма пуне пазиш мутуристити Joy

# 609
Разчиствам му пътя и гу пазя да не гу изненада некуй из зад тъз порта!!!

# 610
  • загубено
Joy Joy

# 611
  • Куциндрел
Хилоу. Ко стаа?
Аз съм с удала на мързел тез дни. Вадих билешка от психото, ни са водя на учет. И тоа път ма изтърваха.

# 612
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
"Това, че Вие се разхождате свободно по улиците не е Ваша заслуга, а наш пропуск!"
Wink бележка на вратата на психиатричен кабинет.

мърдам. леко, да не се уморя и да не заслабна.

# 613
Цецу, опущихъ тъ....бръжи си избегала....

Добри, и тебе та видох.....

# 614
И аз ви видох сичкити и въ изчетух и изгледах! Grinning

Ма аз от коьо времи ви разпраям, чи ут кукундрел по-свесно нема, ма ни ми лувити вера явну. Ни са тъ изтървале, Сес, просту нема за кво да тъ утчитът. Тъй ш,си одиш неутчетена! Със сини гащя! Joy

Хилоу. Ко стаа?
Аз съм с удала на мързел тез дни. Вадих билешка от психото, ни са водя на учет. И тоа път ма изтърваха.

Общи условия

Активация на акаунт