Ямбол - 10

• 27 263
  • 272
  •   1
Отговори
# 165
  • Ямбол
Здравейте!
Благодаря ви много за съветите. Сега съм пратила мъжото да пита в "Ивета", но те пък не работят в неделя. "Ностос" отпада, че е много тясно. За "Виена стил" не е ли много малко помещението, а за пързалка, те и "Ностос"-а имат отвън? newsm78 Това "Медичи" не ми се нрави много, но ще го имам предвид като вариант.
Иначе как сте, мен ме е налегнал един мързел, та днес мисля да почивам и следобед да пия кафе на центъра с приятелка.
Лек ден и от мен! Hug

# 166

Иначе как сте, мен ме е налегнал един мързел, та днес мисля да почивам и следобед да пия кафе на центъра с приятелка.
Лек ден и от мен! Hug

Ами дано си намерите подходящо местенце.И мен днес ме е налегнал мързел.Цяла седмица аз чистя и т.н. ,днес почивка.Ама това дете не ме остава,все в мен се вре за всичко - няма почивка пълна.Оправям я сега и сядам с чаша кафе пред компа......ама какви ги говоря- трябва да пека чушки бее  ooooh!
Няма почивка.Нищо ......  Peace

# 167
  • Ямбол
Много сте мълчаливи днес! Rolling Eyes
Слънцето се усмихна и дим да ви няма, а?  Nature Partly Sunny
Ние пък учим, домашни пишем, шетаме и така. smile3529smile3523 newsm79 1dishes
Приятен ден! lovekiss

# 168
Ами който работи,така няма да има време за излизане. LaughingНие преди малко се прибрахме.На две барчета ходихме и на три детски площадки. Laughing

# 169
Здравейте,
нас ни нямаше,но наистина времето беше добре днес.Всеки използва да излезе.
Ние бяхме в Стара Загора  Drunk ,преди малко се прибрахме,сега ще пържа картофи   food002
Лека вечер....

# 170
Здравейте,
нас ни нямаше,но наистина времето беше добре днес.Всеки използва да излезе.
Ние бяхме в Стара Загора  Drunk ,преди малко се прибрахме,сега ще пържа картофи   food002
Лека вечер....
Joy
Аз пък днес имах гостенка от Стара Загора-колежка на моя мъж. hahahaТя много хареса центъра на Ямбол. Laughing

# 171
  • Ямбол
Аз пък никъде не ходих днес Crossing Arms Срамота Embarassed Такъв хубав ден да изтърва Close

# 172
Аз пък никъде не ходих днес Crossing Arms Срамота Embarassed Такъв хубав ден да изтърва Close
Е,ти пък ходиш на работа,а ние -не. Mr. Green

# 173
Побутвам темата напред.

# 174
Здравейте и от мен !Аз нещо скоро време не съм се отчитала тук ,но пък затова ви чета редовно.Ние без малко да се разболеем,то не че се е разминало ,ама май се пооправи детето.Вчера беше кихане,смъркане,но и дадох Беладона и май я пресече.Дано не се разболее!!!
Вие как сте,болните оздравяха ли??
хйде лек ден! Hug Heart Eyes  bouquet

# 175
Гале, тази Беладона хомеопат ли ви я изписа?Ако да, кажи ми , моля те, при кой водиш Мартина?

# 176
Марианче Беладоната ми я изписа д-р Стефанова.Но ако искаш имам позната която ходи при някакъв хомеопат но чак в Черноморец май беше.

# 177
Здравейте и от мен наполседък не ми остава време да ви пиша,но ви чета при всяка възможност!Мойта сладка дъщеря ,взе да ми прави много бели и аз цял ден немога да се ушетам,пък и май кътник и никне ,че много е крива newsm45 Weary smile3518направо незнам какво да я правя.Подлудява ме smile3511.Ех това е за сега,отивам да се мъча да я преспа поне за час newsm17.Чао за сега.

# 178
  • Ямбол
Здравйте!
galia streshkova, оздравяхме вече. Аз около месец се мъкнах с кашлица и хрема, но последните дни вече съм добре. Маги явно е с много здрава имунна система, защото на няколко пътя започва хрема и понякога съм я чувала да кашли, но след това нищо, само за един ден и й минава. Не съм я водила на лекар и нищо не съм й давала да пие. Дано се задържи така, че в края на зимата мисля да я записвам на ясла.
Диана К, радвай се, че детето ти е жизнено и брой до десет преди да избухнеш. Ако знаеш само колко ми е трудно с двамата и на всичкото отгоре и на работа ходя. Единия мрънка за домашните, другия пищи по незнайно каква причина, въпреки това чак се очудвам на себе си колко съм спокойна.
Лек ви ден! А другите как сте? newsm78

# 179
Здравейте,
Лиляна ами засега е добре,малко има секретче в нослето ,но е по-добре от първия ден,слагам и капки  и засега няма проблем.Дано да не се разболее.Хайде чао засега че малката ми прибира клавиатурата.

Общи условия

Активация на акаунт