Декорация – за повече красота и уют в нашия дом

• 299 960
  • 2 869
  •   1
Отговори
# 210
  • Sofia
Много харесвам декупаж.Все се каня да се науча и все не остава време.
Имам един единствен опит с яйца за Великден преди няколко години.
Само една снимка намерих:
Скрит текст:

А салфетки май всички сме събирали като малки.Smiley
И дъщеря ми си е оставила в една кутия,даже скоро я питах до кога ще ги пази /послужиха ми за яйцата,де Wink/.Laughing

Последна редакция: вт, 09 фев 2021, 11:40 от avi10

# 211
  • Под сянката на разлистените кактуси
Декупажа е страхотен! Браво Geia!

Аз накрая свърших с тоалетната, олавандулчих я съвсем Blush

Скрит текст:

Тези малки кърпички са за гости, да не се бършат всички с една кърпа

Накрая това се получи

# 212
  • При елфите ...
Скрит текст:
Декупажа е страхотен! Браво Geia!

Аз накрая свърших с тоалетната, олавандулчих я съвсем Blush

Скрит текст:
Скрит текст:

Тези малки кърпички са за гости, да не се бършат всички с една кърпа

Накрая това се получи

[/spoiler]
Страхотно се е получило... Много ми харесват такива малки детайли и украси... и часовника... Wink

Последна редакция: пн, 08 фев 2021, 20:25 от Aredhel

# 213
  • в сърцето на един мъж...
tunata, благодаря! Страхотно ти се е получило с тоалетната. А лавандулата е толкова красива, че на никой не пречи да е в повече Wink

# 214
tunata, толкова приятно и уютно е станало! Лавандулата си ми е слабост ... И на мен ми направи впечатление часовникът, въпреки, че е само загатнат в снимките ти. Скоро питах за декоративни часовници, но само chrissy сподели.
И едни пролетни салфетки:

Последна редакция: пн, 08 фев 2021, 22:09 от Анонимен

# 215
На мен няма как да ми е в повече лавандулата. Колкото повече, толкова повече, както е рекъл един герой. Two Hearts

# 216
  • нейде там, където ....
Geia, много добре ти се получават нещата, продължавай все така да твориш и споделяш направеното! Захласнах се по сапунчетата, за мен са висш пилотаж в търпението.

chrissy, готина колекция! Имам част от тях и аз. Събирам салфетки от малка, а сега съм като дете в сладкарница. Имам няколко кашончета, уж за декупаж само, но купувам с по-голяма скорост, отколкото правя и подарявам. Почивам си прекрасно така. В нас са останали 2-3 неща само. Използвам Ц200 за лепило и акрилен лак - като покритие, поне 3-4-5 слоя. Има ги във всеки строителен хипермаркет или добре заредена квартална железария. Лепило има и в Джъмбо, а в ЛИДЛ също пускат от време на време специално лепило за декупаж. Не намирам особена разлика с Ц200.
Скрит текст:
За децата покрай зимните празници

За големите, при всякакви поводи

На баба Коледа торбата

Могат да се изплакват с хладка вода и препарат, без търкане и накисване. Торбата леко пожълтя след изпиране (на ръка). Най-вероятно сама съм си виновна, защото се страхувах да не се разлепи нещо и ускорявах процеса на съхнене с ютия, макар и през друг плат.

И по темата с украсите в дома
Последната зимна украса, която ще стои до около първи март. Използвам клончетата през цялата година, сменям само декорациите. Снежко беше на друго място до преди малко, но покрай лавандуловите красоти, прииска ми се и на мен малко лилаво в стаята.
Скрит текст:
Есенният венец
Скрит текст:

# 217
Да покажа "селското ми канче от мазето" в действие, благодарение на милото ми семейство, което обича да ме изненадва Simple Smile

# 218
  • Асеновград
Еделвайс, страхотни салфетки, и аз купих същите още зимата!😃😁

# 219
Хаха, Yana Simple Smile Ами ей-на, намерили сме се в тая тема Simple Smile

Аз цял ден си имам и скъпи гостенки:

# 220
  • München, Deutschland
Много са ви хубави салфетките, момичета 😃.

Приготвих се за пролетна маса и аз с малко нарциси, а отделно грабнах и тези салфетки вчера в дм.

# 221
  • Под сянката на разлистените кактуси
Благодаря, че ми харесахте лавандулките, момичета! Синът ми рече, че къщата изглежда и мирише като къщата на английска стара мома Joy

Edelweiss, страхотно канче!  Много му отиват пролетните цветя! Аз съм пропуснала за часовниците, все бързам да видя снимки. Ето го часовника:

Скрит текст:

И този на двора:

# 222
  • в сърцето на един мъж...
jd, благодаря ти! И твоите неща са много хубави. Бутилката за големи със структурна паста ли е?
Еделвайс, обожавам фрезии, много хубав ти изглежда букета!

# 223
  • нейде там, където ....
Geia, самата бутилка е с релеф, аз само го подчертах.

Размечтах се! За цветята, за канчето, за гостенките, за простора и слънцето, и двора, и ...

# 224
Той дворът свърши на тоя етап, остана само терасата на апартамента Simple Smile Букета съм го прибрала вътре, че много духа, да не го обърне вятърът. Такъв аромат се носи ... На двор ще ходим по-натам да видим цъфтежа на пролетните луковици и евентуално да пуснем нови семенца. Ще гледам до тогава да си набавя семена за цветя, подходящи за изсушаване, да си имам за декорациите вкъщи.
Увлякох се тук по салфетките (лалетата на chrissy Heart Exl) и май ще взимам и някоя пролетна покривка, то се е видяло. Ама ще е по-натам, нека мине февруари поне, че аз си обичам и зимата.

Общи условия

Активация на акаунт