Декорация – за повече красота и уют в нашия дом

• 304 877
  • 2 915
  •   2
Отговори
# 2 250
Не знам колко бих се справила сама да си направя нещо, а и ми се иска да си го прибирам за догодина, както например правя с Коледния венец на вратата. Свежи цветя мога да сложа във ваза на масата. Иначе вкъщи никъде нямам изкуствени цветя и не съм имала. Аз и естествени нямам, защото наистина забравям да ги поливам. Опитвала съм се и просто не става.

# 2 251
  • София
Да Ви покажа новия ми дървен свещник. Влюбих се в него:

# 2 252
Аз прибрах коледна украса, но не цялата. Оставих елхата със светлини и светлините под прозореца. Направо се чудя как ще живея без тях! Grinning
Иначе в коридора правя така коледната украса:

Като мине Коледа и остава така:

Буркана е пълен с лампички които поддържам целогодишно да светят. Такива имам и по стълбите на къщата. Светят мека едноцветна светлина и ми носят голям уют Heart

# 2 253
Не знам колко бих се справила сама да си направя нещо, а и ми се иска да си го прибирам за догодина, както например правя с Коледния венец на вратата. Свежи цветя мога да сложа във ваза на масата. Иначе вкъщи никъде нямам изкуствени цветя и не съм имала. Аз и естествени нямам, защото наистина забравям да ги поливам. Опитвала съм се и просто не става.

VaniaК, в Shein е пълно с пролетни венци за вратата - можеш да поръчаш. Аз лично смятам ,че пролетта от естествени материали е трудно да се прави врнец, защото зимата се ползват иглолистни клонки и е студено, т.е. по-лесно се запазва. Пролетните зелении лесно увяхват. Не съм сигурна кои пролетни зелени клонки издържат дълго.

Аз имам 2 венеца, единият е Великденски с яйца, а другият пролетен с жълти цветчета, но имам 2-3 основи за венец и понякога сама си правя - разни изкуствени зелени лиани и на тях може да се сложат разни зайчета и пеперуди. Аз харесвам евкалипт и върба за пролетта, намират се много добро качество изкуствени лиани, които са добра имитация на истинските, просто са малко по-скъпи.

Иначе и аз като Кубратова харесвам естествени цветя за къщата и не съм фен на изкуствените, като се замисля даже май нямам изкуствено цвете у дома.

# 2 254
  • Под сянката на разлистените кактуси
Откакто прочетох това, никога няма да си купя нещо от Shein. Изобщо мисля да бойкотирам китайските робовладелци, доколкото мога. А и качеството е отвратително! Разбира, евтино, ама не е без пари все пак...

How your £5 Shein dress really gets made: Inside the fast fashion 'village' where labourers toil through 75-hour working weeks and earn less than 1p per garment

https://www.dailymail.co.uk/femail/article-14277851/shein-china- … hion-village.html

# 2 255
Това , за съжаление, важи и  за всички световни, реномирани марки

# 2 256
Да. Зара, ХМ и още хиляди не са по-различни. Страшно много марки имат заводи в Китай заради евтината работна ръка. Да се надяваме, че поне по-известните марки им плащат повече.

# 2 257
  • Вила Великула
VaniaK, аз миналата година за Великден измайсторих този венец. Може да се направи нещо подобно и само с цветя.

# 2 258
🥰🥰🥰
Много е красив ❤ Аз съм толкова несръчна. Гледах клипчета как да вържа панделка на коледните подаръци. Накрая си останаха само с коледна хартия 😆

# 2 259

Много е красив!
От къде е?

# 2 260
  • София

Много е красив!
От къде е?
Cut craft studio

# 2 261
  • София
Като украсим с детето сме щастливи, сега като прибрахме украсата - съм по-щастлива. Simple Smile Че си е работа да разопаковам цялата къща от украсата. Иначе имам хоби - гледам видео как се рисува 3D и мисля да нарисувам едната врата да прилича на стълбище.

# 2 262
🥰🥰🥰
Много е красив ❤ Аз съм толкова несръчна. Гледах клипчета как да вържа панделка на коледните подаръци. Накрая си останаха само с коледна хартия 😆

Най-после колежка в темата! Че се комплексирам от креативността и сръчността на всички, пишещи в темата, но и се радвам на всичко, сътворено от тях. Респект! Пипилота, бях забравила за тоя венец, разкошен е!
След като къщата олекна от коледните украси, го ударих на цветя. Днес купих един амарилис да ме радва.

Не помня дали съм показвала паното ми, което си стои целогодишно на стената в коридора. Подаък от любима приятелка, която вече не е между нас...

# 2 263
Сигурно има още несръчнички като нас, но са засрамени от другите и си траят 🤣

# 2 264
Ооо и аз съм в този отбор. 😹
За това само готови декорации купувам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт