Нашите тайни за красота :)

• 38 396
  • 333
  •   1
Отговори
# 135
Ами това медицинско лице май си няма понятие. Разбира се, че има мускул. Ето и снимки, имат си и имена даже.

Последна редакция: пн, 22 мар 2021, 10:04 от Dewi D

# 136
Еха, страхотна тема! Сега ви открих. Не съм ви изчела , но сега ще пиша и после се връщам да изчета всичко Grinning
Любим пилинг за лице- овесени трици , хлебна сода и кокосово масло.
Любима маска: хума+ кисело мляко( пълномаслено)+ банан/ краставица. Мажа, стоя 10/15мин. Измивам.
Кожата ми е по склонна към изсушаване.
От 5/6г. Ползвам кокосово масло като нощен крем поне 4/5 дни в седмицатаефекта е много добре хидратирана кожа.

# 137
  • София
Споделете някоя тайна за зачервена кожа... май кремове не помагат Sad

# 138
Зависи от какво е зачервяването, ако е розацея едно, ако е просто раздразнена, е друго

# 139
  • София
Зависи от какво е зачервяването, ако е розацея едно, ако е просто раздразнена, е друго

Нито едно от двете, на 45 съм, много светла кожа, без бръчки, но малко по-топло да ми стане или да се притесня и се зачервявам. А като дойдат жегите, на плажа съм като рак, без да изгарям в момента в който се охладя отново ставам бяла като сирене.

Въпроса беше за хак с какво да го маскирам... няма как да изчезне.

# 140
Има разни такива коректори или бази за лице с цвят, които неутрализират червенините. Трябва да е нещо в зелен оттенък, за да "убие" червеното. Отгоре ФДТ или бб крем и така🙃

# 141
  • София
Има разни такива коректори или бази за лице с цвят, които неутрализират червенините. Трябва да е нещо в зелен оттенък, за да "убие" червеното. Отгоре ФДТ или бб крем и така🙃

3-4 зелени коректора съм пробвала, нищо не правят при мен.

Кожата ми е хубава, не искам тон ФДТ на нея....

# 142
Много дами са с хубави кожи и ползват ФДТ, и аз съм от тях. Това да се изчервяваш е недостатък за мен, всички ти виждат емоциите.

# 143
  • София
Много дами са с хубави кожи и ползват ФДТ, и аз съм от тях. Това да се изчервяваш е недостатък за мен, всички ти виждат емоциите.

Написала съм, тон ФДТ. Аз също използвам, вярно лек, изравняващ слой, но той не успява да скрие зачервяването. Ако сложа толкова, че да се вижда само ФДТна, то е като да си сложа маска.

Иначе съм съгласна, че е недостатък.... от малка съм така...

Май прекалихме със спама в хубавата тема, ако някой се е справил с проблема да пише, идеи как да го направим, имаме всички Mr. Green

# 144
наде, и аз съм така, примирила съм се

# 145
nad_tab, в една друга тема Агентката препоръчваше този крем за прикриване на зачервявания и капиляри.Не знам дали при теб ще има ефект.Набелязала съм го за проба, не съм го ползвала.

# 146
  • София
наде, и аз съм така, примирила съм се

То и аз, ама може някой да е открил топлата вода и да сподели Hug

Ernestina, благодаря! Харесва ми козметиката на Dr.Jart, ще го пробвам непременно.

# 147

Написала съм, тон ФДТ. Аз също използвам, вярно лек, изравняващ слой, но той не успява да скрие зачервяването. Ако сложа толкова, че да се вижда само ФДТна, то е като да си сложа маска.

Иначе съм съгласна, че е недостатък.... от малка съм така...

Май прекалихме със спама в хубавата тема, ако някой се е справил с проблема да пише, идеи как да го направим, имаме всички Mr. Green
Може би е въпрос на точния ФДТ. Някои са супер пигментирани и дори много тънък слой от тях покрива всякакви различия в цвета на кожата. И така няма нужда да се слага тон продукт.

# 148
  • София

Може би е въпрос на точния ФДТ. Някои са супер пигментирани и дори много тънък слой от тях покрива всякакви различия в цвета на кожата. И така няма нужда да се слага тон продукт.

Дайте пример! Не случайно написах няколко поста по-нагоре, не търся съвети от нета, а личен или като Ernestina, споделен опит.

# 149

Дайте пример! Не случайно написах няколко поста по-нагоре, не търся съвети от нета, а личен или като Ernestina, споделен опит.

За мен този ФДТ oт снимката е забележителен с това, че е с много лека текстура, много течен, но много пигментиран и дава чудесен естествен звършек на кожата. Lancome Teint Idole също е доста покривен, по-гъст е от YSL, но лесно може да се разнесе и тънко.

Общи условия

Активация на акаунт