Избор/Мнение за комбинирана пералня със сушилня?! №2

• 37 635
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
  • Велики Преслав
Аз пък никоя не бих взел. 1000 пъти казваме. Има само едно добро комби и то е с термопомпа.

# 601
А кой е сервизът на Бош?
Не знам защо е толкова добро това комби с термопомпа на АЕГ,  щом се налага за няма и 2 години да ходи на сервиз извън дома, за който си плащам и да ми го върнат с проблем причинен от тях. Това не е добър уред!

# 602
А кой е сервизът на Бош?
Не знам защо е толкова добро това комби с термопомпа на АЕГ,  щом се налага за няма и 2 години да ходи на сервиз извън дома, за който си плащам и да ми го върнат с проблем причинен от тях. Това не е добър уред!
Наистина не знам какво ѝ е на твоята. Моята не е мръднала, а май са горе-долу на една възраст-моята е на 3 години вече. Вероятно помниш, че ти пращах и тестовите температури да видиш как са при мен. А не е като да не я юркам здравата.... Да не би нещо да са ти я прецакали в сервиза още  първия път или пък някаква куца бройка да се е случила.....

# 603
  • Велики Преслав
А кой е сервизът на Бош?
извинете ама за 10 път ви казвам, че и обикновенната трябва да ходи на профилактика

# 604
petiaivanov, при мен и след профилактиката не достига твоите стойности и при трите показателя /чертичка, нула и С/, сега я тествах празна. Все още не ми се искаше да я тествам реално дали суши. В сервиз е ходила веднъж и ми я върнаха с дефект на таблото.
Vasil Vasilev 676271, обикновена комби уред /т.е. без термопомпа/ или отделен уред сушилня?
До момента всички подобни уреди в нашето семейство /повече от 20 години/ и на мои приятели не са ходили на профилактика в сервиз. Още повече на 2 години.

# 605
  • Варна
Още докато се избирах нова пералня адски се дразнех,че темата не е за всички уреди и техните плюсове и минуси,а то скоро е "АЕГ с термопомпа е единствената пералня със сушилна и толкова".
Сори може да е действително най-доброто на пазара,но мен не ме устройва по няколко причини.
1. Сушилна ползвам само зимата и то не за всичко.
2. Цената за мен е неоправдано висока.
3.Няма никакъв шанс да слугувам на домакински уред и да му треперя щото видите ли съм дала една шапка пари за него.
 Тъй,че си купих 7-ма серия на Електролукс и съм си супер. Пере прекрасно,суши повече от добре и дрънчи в пъти по-малко от стария Аристон.

# 606
  • Велики Преслав
Като не ви харесва темата не я четете. Куп хора вече нямат нерви да пишат нук защото хората, влизат и питат препоръка ама ги мързи да прочетат 5 страници назад. Какво му се виси. Всяка комби пералня по принцип иска обслужване. Потребителкана която се оплаква от нея е една.

# 607
Темата е Избор на... но наистина единствения съвет, който се дава, е да се вземе АЕГ с термопомпа. Аз послушах хората в темата и на този етап (близо 2 години ползване) не съжалявам. Но мога да си го позволя. А потребители, които искат съвет за ниско бюджетни комбинирани уреди, не могат да намерят така търсения съвет.
По тази причина съм съгласна с Принцесата и не смятам, че трябва да упреквате мнението й. Wink

# 608
  • Велики Преслав
Напротив можем да дадем и бюджетни решения.

# 609
Аз бих била благодарна за предложение,  различно от аег. Следя темата от известно време, но останах с впечатлението,  че другите не стават.
Трябва ми за вилата, сушилнята ще се използва рядко, предимно през студените месеци, когато ходим. Та за мен специално, вложение за така таченото АЕГ е излишно, за 5/6 пранета и сушенета за есен-зима-пролет периода.

# 610
Аз бих била благодарна за предложение,  различно от аег. Следя темата от известно време, но останах с впечатлението,  че другите не стават.
Трябва ми за вилата, сушилнята ще се използва рядко, предимно през студените месеци, когато ходим. Та за мен специално, вложение за така таченото АЕГ е излишно, за 5/6 пранета и сушенета за есен-зима-пролет периода.
Тогава вземете едно комби на Електролукс и не го мислете много.

# 611
И Самсунг са много добри.
Ако някой ден ми се развали, пак такава бих си взела.
По-конкретно ето този модел е моят:
https://www.emag.bg/peralnja-sys-sushilnja-samsung-slim-8-kg-pra … -le/pd/DL870KMBM/

Взех я по препоръка от тук, от форума и не сбърках Simple Smile

# 612
https://www.emag.bg/peralnja-sys-sushilnja-samsung-slim-8-kg-pra … -le/pd/DL870KMBM/

От колко време я ползваш?

# 613

От колко време я ползваш?

От 2 години. Нямам забележки.
Дрехите излизат сухи, меки, чисти, ухаят приятно и не са намачкани.
Взех този модел, по-малкият, защото трябваше да е под 60 см за да се побере в помещението.
Иначе има и за 9 на 6 кг. Simple Smile

# 614
Аз след ужасния Hotpoint Aqualtis, ползвах за кратко Samsung 9/6 добре переше, беше тиха и стабилна, но често сушенето се налагаше да пускам още 30 мин. Понеже самсунг май нямат сензор за влажност, а само за тегло тегли преди да почне да суши и така изчислява времето. Иначе горе долу добре беше всичко. Само това и беше кусура че трябваше понякога досушаване, но по-добре така отколкото пресушени и сдъвкани.

Общи условия

Активация на акаунт