Д-р Иван Сигридов - Тема 4

• 72 617
  • 904
  •   1
Отговори
# 570
Воchinka, ти си в моята дилема точно. Вецев и раждане в Шейново или Колева и раждане в Токуда. Честно казано, Вецев ми е по на сърце, но Шейново не ми харесва като опция за раждане. Искам да раждам в Токуда, но ще трябва да свикваме една с друга с Колева. Чудя се. Иначе за Сигридов и аз имам час за втора ФМ. И на мен първия преглед мина така стеснително, основно ми каза, че бебето е ок. Без да гледа изследвания, да назначава и тн.

# 571
аз до раждане имам време но и да ходя всяка седмица на лекар не виждам смисл . Сега бях при Колева понеделник , на 20 съм при Вецев , на 26 при Колева и трябва да реша кой час да отменя , като цяло живи и здрави ако стигна до раждане токуда е по към капризите ми , въпреки че още не съм го коментирала но все пак си плащам и ще правят каквото трябва , аз имам лактозна алергия и не мога да приемам например типичнмте обезьоляващи ако се наложи секцио ( и не знам колко ще са склонни на венозни в моя случай ) или пък най малкото харната , по съм сигурна че в Токуда ще имат меню като за мен . Не че отивам там да ям ама нали няма как без яденк да седя в болницата . Но и двамата ми допадат като лекари . И Вецев и Колева . И дилемата е скапана

# 572
Моята дилема е огромна. А вецев е питал за мен днес позната, която ходи при него при положение, че съм била 1 път при него. Колева едва ли ще ме запомни до края. Все пак неонтологията и грижите след раждане са по-добри в Токуда. За първо раждане в Шейново няма как да разчитам на съпорт за кърмене и тн.

# 573
Бях при Вецев преди година и след спонтанен аборт ми прави кюртаж. Много е мил и готин, и все пак аз не съм сигурна дали има опит с витамини и по-нови предписания за хапчетата. Въпреки че ходи ив чужбина на обучения...Аз избрах др. Велев от Шейново , заради раждане секцио , заради поредно инвитро и предишни проблеми. В Шейново има ВИП стаи - стават с общи бани.Аз съжалявам само, че по-късно разбрах за пакета за преглед на бебетата в Токуда. Бих родила пак в Шейново , заради определен лекар, но бих отишла за преглед на бебето в Токуда - освен стандартните има преглед на тазобедрени стави, ехографии и на мозъка също . Също в Токуда много добре обясняват за къпане , хигиена  и др. , млякото се дава за всяко бебе по грамаж - това от приятелка го знам. В Шейново никой нищо не ти обяснява , но то пак се справя човек. За кърмене ви препоръчвам да видите сайта на Хедра предварително и стимулация малко първите дни.

# 574
Bochinka, идеята на ходенето на всеки 2 седмици е същата като тази на изследванията за коагулация при същия интервал. Следи се кръвотока, следят се изследванията и ако има нужда се прави корекция на терапията.
Аз казвам информативно как протече моето следене на бременност с терапия с НМХ.
Ти щом не виждаш смисъл, просто не го прави.
Simple Smile

# 575
не ти не ме разбра Simple Smile казах че не виждам смисл да ходя при двама лекаря всяка седмица .

# 576
не ти не ме разбра Simple Smile казах че не виждам смисл да ходя при двама лекаря всяка седмица .

Да, да те следят двама лекари е объркващо.
Аз пробвах така в началото, но се отказах много бързо.
А и ти щом си пациентка на Сигридов вече, предполагам той ще си те следи на феталните морфологии, което си е като второ мнение. Simple Smile

# 577
Еми уж така се очертава . Но все пак едно аг трябва да избера ама ми е тегаво . Та ако някой тук ходи при колева или Вецев да ми драсне нещо Simple Smile

# 578
Честно казано за витамините всеки може да ги нагоди. Има много информация какво следи доктора, в кои лаборатории, кои препарати и дозите вече могат да се изчислят. Повечето неща сама съм си ги назначил и ги пия. Не чакам никой доктор да ме бута. То и Сигридов не се е поинтересувал за сега. На втората ФМ може  вече да ми обърне внимание, хапчета станаха повече.

# 579
Воchinka, ти си в моята дилема точно. Вецев и раждане в Шейново или Колева и раждане в Токуда. Честно казано, Вецев ми е по на сърце, но Шейново не ми харесва като опция за раждане. Искам да раждам в Токуда, но ще трябва да свикваме една с друга с Колева. Чудя се. Иначе за Сигридов и аз имам час за втора ФМ. И на мен първия преглед мина така стеснително, основно ми каза, че бебето е ок. Без да гледа изследвания, да назначава и тн.

Здравейте, и аз бях на ранен скрининг при Сигридов, но не ми определи час за втора фетална морфология. Вие как записахте?
Записах час при друг доктор, който ме записа, когато ще съм в 17-18-та седмица? Това не е ли рано за втора морфология?

# 580
Аз бях на Ембрионална морфология не на скрининг . И директно ми записаха час за следващ скрининг в 12 та

# 581
Аз бях в 13г.с. И не ми записа час. Но вчера звънях, макар че днес е дата за записване и като казах 2ра ФМ ми записаха веднага час.

# 582
Аз бях в 13г.с. И не ми записа час. Но вчера звънях, макар че днес е дата за записване и като казах 2ра ФМ ми записаха веднага час.

Ок,  благодаря!

# 583
Здравейте,отново! Забравих да попитам момичетата,които вече са били на преглед/за небременни/ как протича самия преглед и след като ви назначи изследвания,след това записвате ли си нов час или по пощата му ги изпращате? Благодаря

# 584
Здравейте,отново! Забравих да попитам момичетата,които вече са били на преглед/за небременни/ как протича самия преглед и след като ви назначи изследвания,след това записвате ли си нов час или по пощата му ги изпращате? Благодаря

До колкото разбрах,вече не той разчита изследванията ,а доктор Ковачев,особено за непременни както е във вашия случай!

Общи условия

Активация на акаунт