Д-р Иван Сигридов - Тема 4

• 72 498
  • 904
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Виж в листовката с нежеланите реакции дали няма описана повишена температура. Макар че и на мен ми се вижда невероятно...

# 706
Здравейте, някой знае ли какви стойности на калций и магнезий препоръчва д-р Сигридов по време на бременност?

# 707
Здравейте , дами! Бременна съм в 14 г.с.Тази вечер за пръв път урината ми е много жълтеникав цвят, като лимон. От днес пия витамин б2, билкова кръв,селен и бетаин. Изписани ми от д-р Ковачев. Дали е възможно да е от тях, че много се притесних ?

Последна редакция: сб, 24 апр 2021, 22:24 от Dimi9

# 708
На мен ми ставаше като лимонада от Б комплекс, така че е възможно

# 709
че аз като пиякая по 2 пъти на час тя си е винаги такава Simple Smile Дори не си спомням кога съм я виждала наситена .Само сутрин и то ако не пикам цяла нощ което никога не става

# 710
Здравейте, дали някой може да ми помогне да преобразувам д-димер в мерната единица в която се Мери в почти всички лаборатории, за да го сравня с референтните стойности, който имам за бременност по триместър?
Благодаря предварително.

# 711
Благодаря ви. Аз забелязах, на самата хартия, толкова жълто...много се изплаших. Аз съм си малко паника де 😀

# 712
Избърсала си се по рано от нужното споко Simple Smile и моята хартия е много жълта и да от В витамините е много възможно аз също ги пия . Ако има проблем с пикочните нещо се разбира обичайно

# 713
Здравейте! Др. Сигридов ми назначи изследвания,като тези за тромбофилий и фертилити теста в геника,а другите в Бодимед,дали ще е проблем ако пусна всички в бодимед или да звънна да попитам?

# 714
Здравейте! Др. Сигридов ми назначи изследвания,като тези за тромбофилий и фертилити теста в геника,а другите в Бодимед,дали ще е проблем ако пусна всички в бодимед или да звънна да попитам?

Най-добре тробмофилията да я пуснете в Геника, както са ви казали.
На мен, преди 2 години, в Бодмед ми казаха 140лв само за PAI мутацията, защото при тях се изследвала в Германия. Отделно още 150лв за другите 3 мутации, които ми искаха.
В Геника, целият пакет с 4те ми излезна 160лв някъде. Simple Smile

# 715
пуснете си ги в Геника както ви е казал доктора

# 716
Урината става ярко жълта при прием на Б6.

# 717
  • София
Здравейте,
Има ли такива от вас, които са били с влошен кръвоток в 20гс и какво предприе доктор Сигридов в този етап от бременността - аспирин или инжекции?
Благодаря

# 718
Аз бях с влошен кръвоток от 13 г.с. и до 20-та също. Сигридов ми изписа Аспиринг протект за 1 месец само около 20-та седмица и така 30 дни и го спирам. После само Омега 3 и много движение.

# 719
  • София
Аз бях с влошен кръвоток от 13 г.с. и до 20-та също. Сигридов ми изписа Аспиринг протект за 1 месец само около 20-та седмица и така 30 дни и го спирам. После само Омега 3 и много движение.
Благодаря и аз за отговора. А как д-р Сигридов установи влошения кръвоток и ти изцяло ли беше при него на ЖК?

Общи условия

Активация на акаунт