Не се настройвай предварително. С мен например винаги е бил изключително внимателен, обясняващ, отговарящ на въпроси (включително и идиотски). При това женската ми консултация е в Надежда и на първия си преглед отидох с изследвания от тяхната лаборатория. Не съм отнесла никакви коментари. Когато ми назначава допълнителни изследвания, не винаги ги правя в Бодимед, просто защото локацията на централата им не ми е удобна логистично. Не ми се е карал. Но е и факт, че пред него не съм коментирала и цитирала мнението на колегите му, не виждам смисъл да ставам буфер на задочни спорове. Например, от ЖК ми предписаха превантивно магнезий от края на седмия месец. На прегледа при Сигридов само попитах да пия ли магнезий, отговорът му беше "не" и оттам насетне аз избрах на чия преценка да се доверя.
Връзката с него наистина е сложна, но от опит знам, че при изпращане на запитване или резултати на имейл отговарят много експедитивно. Очевидно е, че няма как да раздава личния си номер на всяка своя пациентка, защото това би означавало да се превърне в телефонна централа и вероятно да бъде изгонен от къщи
За мен той наистина е класи над колегите си (без да е безгрешен, разбира се). Имайки предвид колко честолюбиви са лекарите, вероятно егото му, съотнесено спрямо професионалните му качества ще се окаже даже по-малко от това на средностатистическия АГ (който сигурно разбира от витамини и тромбофилия по-малко от потребителките във форума).
С всичко това не искам да омаловажа или неглижирам разочарованието на момичетата, а просто да дам още една гледна точка.