Азиатска козметика и грим 20

• 44 419
  • 756
  •   1
Отговори
# 495
  • Germany
Аз имам доста изразени назолабиални, от тинейджърка. Структура на лицето и много смях 😉 След толкова мазане, масажи и не знам си какво, нищо не ми е помогнало досега. Иначе почти нямам бръчки ( на 42 съм), но съм и слабичка. Все си мисля, че най-доброто решение ще е да понапълня бузките, но не става при мен ( трупам на дупе, но не и на бузи😆).

# 496
Преди време беше хит Bor-tox и назад има доста писано в темата, търсачката дано помогне. Харесваше се, аз не го  съм го ползвала. Ползвала съм 2 други неща на бранда и не съм впечатлена, затова не го и купих.

# 497
  • Русе
Bor-tox използвах стриктно миналата зима във вечерната рутина.Плътно 3 месеца и изключих всякакви активи,които не си пасват с пептиди.Приятна ампула,почти без аромат по спомен,дава добра хидратация,не лепне и не дразни.
Не забелязах почти никаква промяна,може би леко уплътняване на кожата!Аз нямам бръчки и отпускане,насочила съм се към превенция (хидратация и пак хидратация) и изравняване на тена.

За мен ампули/серуми с видим анти ейдж ефект са тези с жен-шен и охлюви!Пептидните са капризни,пренебрегвам тена на кожата заради тях и не правят нищо особено!Иначе нямам нищо против някой пептид в общия състав на други продукти!

За назолабиални бръчки и отпускане на кожата в долната част на лицето си струва да се пробва gua sha масаж с подходящи масла и упоритост!☺

# 498
  • софия
Аз имам доста изразени назолабиални, от тинейджърка. Структура на лицето и много смях 😉 След толкова мазане, масажи и не знам си какво, нищо не ми е помогнало досега. Иначе почти нямам бръчки ( на 42 съм), но съм и слабичка. Все си мисля, че най-доброто решение ще е да понапълня бузките, но не става при мен ( трупам на дупе, но не и на бузи😆).

Нищо, остава спомен от смеха Blush няма да натрупаш мазнинка в бръчките, най-много да ти увиснат бузките(шегичка)
Сложи филър и това е.
Аз пак да помоля тази девойка (май Catalano) или всяка, която може да препоръча сънскрийн с хубави химични филтри.

# 499
Да подстрекавам ли за любимия ми тонер на huxley  с цена бонбон.

# 500
  • Prismatica Aerie
.. всяка, която може да препоръча сънскрийн с хубави химични филтри.
Beet The Sun😎

# 501
  • софия
Уффф, Blush ти кажи за маските им. Кои са фаворитите-нощната или шийт?
И правя аз следната сметка за yes в Англия: 20%оскъпяване е точно ДДС, мито ако те заловят, ама поне е лесно + 5 лв на GGBG..пак мисля така да действам.

# 502
Аз измазах един Bor-tox миналата година, освен може би леко стягане на контура, друг ефект не видях. Говоря за варианта на ампулата с пептиди, а не с ЕGF. При мен обаче бръчките са основно мимически на челото, които са ми от тийнейджърка и са много дълбоки, не съм очаквала да се свият от крем или серум.

От вчерашната реколта се сдобих с този околоочен: https://www.yesstyle.com/en/medi-peel-peptide-9-hyaluronic-volum … ml/pid.1070282294
Понеже бръчиците около очите (пачи крак и отдолу) още са много фини, крепя някакви надежди за ефект. Много е странен крема, гъст и се точи като охлювен муцин, лепкав е и трудно го разнасям с потупване, не ще да ми се отлепи от пръстите. Още не мога да преценя дали ми харесва. Някой да го е ползвал?

За назолабиални бръчки и отпускане на кожата в долната част на лицето си струва да се пробва gua sha масаж с подходящи масла и упоритост!☺
Сиси, препоръка за подходящи масла и къде в рутината попада масажа? Аз подмятам тук едно камъче отскоро, но половината лице ме боли от изваден зъб и не съм за масаж още, та само събирам информация...

# 503
Здравейте!
Момичетата, които поръчват до Германия могат ли да ми кажат поръчката им минала ли е през този статус, или това означава че е спряна на митница. 😢

# 504
На митница е, но не се знае какво ще стане. То май всички пратки минават там, ако документацията им харесва, ще ти я освободят.
Може и две седмици да стои с този статус.

# 505
Не съм ползвала  it's skin, имаше лоши отзиви преди време, а и имаше нещо в състава.

Ползвала съм само ампулата It's Skin Power 10 Formula Ye Effector. Гъст серум, с много лек, свеж аромат. Попива бързо, без лепкавост и кожата остава някак уплътнена и копринено гладка, вероятно има силикон. Не си спомням дали въобше гледах състави тогава, но нямах някакви негативни реакци. Моята кожа не е много чуствителна обаче.  Хареса ми определено, а я поръчах за да допълня една поръчка защото беше на 9 долара.

Zari, някакви спомени от кой/къде бяха лошите отзиви?

Йен, мерси!

Аз попаднах на няколко продукта на сейл и пусто любопитство надделя (цената беше като на крем за пети!). 2 серума и 2 околоочни забърсах - с Хиалурон и с Колаген. Ужасно приятна консистенция и лек аромат, никакви негативни реакции. Естествено при моят миш-маш от продукти не мога да кажа правят ли нещо, но за ползване са много приятни!

# 506
  • Germany
Среднощно Слънце, статуса ти означава, че е на Митницата във Франкфурт. Сега ще бъде обработена. Дали обаче ще я задържат  още не е ясно ( предполагам, ако сумата написана върху пакета е по-малка от 20 евро ще го пуснат ).

# 507
Благодаря ви, ще дам ъпдейт! Heart
45$ беше с намаленията и купоните. 3 продукта, няколко шийт маски и подарък с минита включва, не би трябвало да е много тежко кашончето. 😁

# 508
  • софия
Сефтосах го и аз belieef. Понеже много харесвам маските на JMS грабнах един  техен сънскрийн,  покрай  sum:37,заради който се почна процедурата. Ще кажа как се развиват нещата.

# 509
Swetulka, би ли споделила повече подробности за сайта, доставят ли до БГ, колко е доставката, с кои пощи изпращат? Вчера разгледах само 1 страница с една от моите любими марки и набързо се отказах като видях колко добри са им цените с намалението...Налагам си въздържание, до кога ще издържа обаче не знам..

Общи условия

Активация на акаунт