Азиатска козметика и грим 20

• 44 422
  • 756
  •   1
Отговори
# 480
Момичета, препоръчаха ми Purito - крем и околоочен с центела срещу капилярчета и бръчки. Аз още се колебая. Дали са хубави продуктите?

# 481
Момичета, препоръчаха ми Purito - крем и околоочен с центела срещу капилярчета и бръчки. Аз още се колебая. Дали са хубави продуктите?
Хубави са, марката е също хубава като цяло. Центелата е страхотна за зачервена и раздразнена кожа. За бръчки обаче няма да свърши работа, освен ако няма нещо друго в състава.

# 482
Кремът на Purito съдържа още и ниацинамид, арган, серамиди. В комбинация с ферментиралата есенция и серумът с пчелна отрова на Бентон. Но аз още се ослушвам.

# 483
Околоочния  на пурито е леко кремче за млада кожа. За капиляри абсурд, срещу бръчки не. Основната съставка е центалата за успокояване и другите неща около нея вероятно са в пренебрежимо малко количество.
Бих го препоръчала единствено на девойки, които нямат никакви проблеми още в околоочната зона.
Да изчистен състав, но и не може да се очаква нещо от него.

Харесвам продукти с арган и добре ми действат, но когато количеството на аргана все пак не е само капка за разширяване на състава.

# 484
  • софия
Emichka, може ли линк към тази разпродажба в belieef?

# 485
# 486
Здравейте, на 20 години съм, кожата ми е проблемна, имах акне и беше мазна, сега е нормална близо до суха, предполагам защото минах 18 години, не съм ползвала много козметика, кожата ми вече не е мазна както преди. Полезно ли е ако използвам Корейски маски за лице или кожата ми е прекалено млада все още?

# 487
  • Germany
Александра, много ме развесели с този въпрос 😉 (не го казвам подигравателно, по-скоро е „cute“ въпросчето). И в Корея има 20 годишни, и за тях се прави козметика 👍

# 488
  • софия
Emichka ,Zari, подстрекателки сте вие:stuck_out_tongue:
Чудя се дали да не се пробвам с fleur regenerative. Цените са благи, но не съм си играла с този сайт.
Бихте ли ме поощрили или отказали с впечатления от него. Много моля!!

# 489
Скоро не съм пазарувала от belieef, преди имах доста поръчки и всичко е било точно. Не е за тежки неща, защото е с платена доставка.

# 490
Александра, много ме развесели с този въпрос 😉 (не го казвам подигравателно, по-скоро е „cute“ въпросчето). И в Корея има 20 годишни, и за тях се прави козметика 👍
Благодаря ви Heart

# 491
Swetulka, аз не съм го ползвала досега. Награбих малко слънцезащити на Apieu, поднових Face blur и любимия коректор на Skinfood, взех и един Bright Award Bubble De-Mask и пуснах с федекс, ще видим как ще пътува.

Човека от ggbg ми донесе кашона от stylekorean в 9 и половина вечерта. Бях забравила колко се олях тогава на разпродажбата. Количеството козметика излиза извън контрол и извън шкафа... Grinning

# 492
Момичета, има ли продукти които биха помогнали при дълбоки назолабиални бръчки?

# 493
  • софия
С извинение, че съм извън темата, но само защото съм искрено убедена, в това, казвам, че само филър решава проблема. И колкото по-рано,  толкова по-добре. Има типове лица, които от съвсем млади имат тези бръчки и това придава тъжен вид на лицето. Корекцията им го  променя много видимо.

# 494
Вчера се загледах в Bor-Tox-а в Йес.Хубави резултати,но дали са реални...За много дълбоки бръчки едва ли ще направи нещо,но поне ще повдигне малко си мисля.
Някой ако може да го изкоментира,бих го пробвала и аз.

Общи условия

Активация на акаунт