Любители на кучета - 112

• 26 573
  • 772
  •   1
Отговори
# 120
# 121
Да се отчета - Хари се изходи нормално, и то чак преди малко. Бяхме на гости и преди да тръгнем я извеждахме два пъти без нищо. Сега е било нормално и без да мирише на кисело. Дано е било нещо инцидентно. Нейното име идва от Хари Потър, понеже 9-годишната ми тогава дъщеря тъкмо свършваше поредицата и се говореше само за магии. Преди се казваше Рида на майка си Рила. Традицията била, кученцето да има поне 3 от буквите на майка си. Ние го сменихме, но традицията е запазена.
Чудесни са ви дъждобраните! Днес имаше в кауфланд нещо като светеща наметка, но не покрива гърдите и корема, и се отказахме. Бих взела нещо, което не топли, а само пази от локви и дъжд. Тя се чувства супер на студ.

# 122

Да ви разсмея🤣🤣🤣.
Снощи най - малкият ми син си спинка с бибата в уста.И Чери му я взе докато спи, и след това я разкъса,опита се и да го събуди да играят🤪🤣🤣🤣.

И сега да помоля за съвети.
Извеждаме вече Чери, но нищо не върши навън даже не души. Може ли съвети за приучване навън?

Последна редакция: нд, 10 яну 2021, 08:32 от denityty86

# 123
  • под тепетата
Вкъщи на пеленка ли пишка? Ако да, ние изнасяхме пеленки , на които е пишкала ,на две- три места на двора и чакахме да си свърши работа, след което бурна радост и наградка. Трябва да си и замирише на нейното пишо.
Внимавайте да не погълне част от играчки/ биберони!

# 124
Deni, ако имаш възможност първоначално го извеждай няколко пъти през деня, за да уловиш някое вършене на работа навън и да го похвалиш. Аз не разполагах с това време и започнах в точно определен час сутрин и вечер след хранене да го извеждам. Хубава е да го разхождаш на по-тихи места, без други хора и животни, за да си припознава местенцето. Ще мине известно време преди да разбере, че цялото упражнение е да стиска вкъщи. Награждавай го и му се радвай, когато си свърши работата навън. Няма формула, но няма и куче, което да не се е научило, тъй че търпение Simple Smile

# 125
Биберон се надявам да съм успяла  да извадя целия, късно видях че го разкъса. Пъво и се радва и и го устави да си играе, но в мо ента в който видях че го е разкусала бърках е устата дано не е погълнала.
А опасно ли е трябва ли да правя нещо по випроса..?
И скоро предстои да дам таблетка за вътрешно, как се дава, да я стрия ли цяла ли🤔🐶

# 126
А относно къде ходи в общи линии пости навсякъде, ако я издебна и се карам слагам я на пелената някога на Пеленат или покрай пелената и понякога из стаята🤔😱😬 дано я научим😬

# 127
Deni, ако имаш възможност първоначално го извеждай няколко пъти през деня, за да уловиш някое вършене на работа навън и да го похвалиш. Аз не разполагах с това време и започнах в точно определен час сутрин и вечер след хранене да го извеждам. Хубава е да го разхождаш на по-тихи места, без други хора и животни, за да си припознава местенцето. Ще мине известно време преди да разбере, че цялото упражнение е да стиска вкъщи. Награждавай го и му се радвай, когато си свърши работата навън. Няма формула, но няма и куче, което да не се е научило, тъй че търпение Simple Smile
Надявам се да се научи някога за сега врти малкото дупе потреперва, и като за второ извеждане върви добре с каишката🤣🤣 бягам напред тя след на да върви 🤣🤣🤣

# 128
  • под тепетата
Трябва дебнене, те почти винаги като се събудят въртят едни кръгчета, душат и пишкат. Забележиш ли я- грабваш и на пелената.
Ако мислиш, че си взела всички части от биберона, няма страшно. Ако мислиш, че е погълнала, им се дава малко варен картоф.
 За хапчето нямам идея, като беше бебе Ози му давахме капки. А след това не съм стривала таблетката. Натиквах в устата, затварям, погалвам по гушката докато преглътне.
 Идва време за годишната му ваксина, трябва да погледнем датата, а след това и да се отчетем в общината.

# 129
Макс, когато наближи време за разходката му започва да досажда и пречи. И вчера взех че ни снимах как се е подпрял на мен и си говорим колко време остава докат излезем 😂
Скрит текст:
А стига бе, ти сериозно ли искаш да стискам още 5 минути 🤣🤣

Вивата утре и е ден за преглед и евентуално махане на дренажа. Жива, игрива е. Окото изглежда многооо по-добре отколкото след Софията и след новите шев и кройка. Мисля, че вече върви към зарастване, ама не смея да се радвам преди да чуя и мнението на професионалист.

Прегръдки на всички сладкиши, които надничат от страниците на темата ни 🤗

# 130
Радвам се за Вивата! Знам, че е боец!

Един заспиващ Арчи:

# 131
  • о`майна лунна нощ е
Сиви, ама ти сериозно ли искаш Макс да стиска още 5 минути? 😂

# 132
Сиви, ама ти сериозно ли искаш Макс да стиска още 5 минути? 😂

Той да се радва, че му се връзвам на всяко мрънкане, че често излиза само за да търси кокалите около блока 🤣🤣

# 133
Хахах ама църка ли Макс или само гледа укорително? Тара веднъж само ми е мрънкала да излиза и беше с разтройство, иначе стиска до последно и не се обажда, а е дребничка. Кая обаче е такова мрънкалооо, наближи ли време или ако и стане скучно идва и сяда до мен и започва едно мрънкане..
Вивата е силно пале, ще се оправи, тя какво ли не мина, та това ще и се опре. Дано да няма повече проблеми.. Сиви, успяхте ли да кастрирате майка и или там беше сложно? Все си мисля, че всичките и проблеми идват от кръвосмешението, но пък нали и други кученца имаше в кучилото..

# 134
  • sofia
Радвам се, че с Вивата нещата вървят на оправяне! Стискаме палци утре да потвърдят!
Тук вали отвратителен дъжд. Леон зорлем излезе само по бизнес...
То и операцията не бива много много да се мокри, та не настоявам.
Много ми е тъжно, че Лелето не е като другите джакчета....Гледам ги весели, щурави, тичат, скачат...Почти загубихме контакт и с останалите кучкари наоколо...Виждаме се с някои отдалеч, за малко, но, не е същото...Много ми се иска да вярвам, че той ще се възстанови. Така твърдят уж, но...защо толкова бавно стават нещата...

Общи условия

Активация на акаунт