Отговори
# 180
  • Кърджали
Яз от февруари ще почна да подготвям почвата. Все пак докато ме кандиса... И то ще дойде лятото и ще му дойде акъла.

# 181
Яз от февруари ще почна да подготвям почвата. Все пак докато ме кандиса... И то ще дойде лятото и ще му дойде акъла.

Хахахахах ти си кандисала и без да е дошъл още, моля те. Коя друга рискува здравето си като оставя терасите отворени, за да дойде някакъв прилеп да я хапе там хахаха

Магийке, тя е взела на Серкан ризата, все едно до сега са правили тутманик, но няма кой да й се върже 😏

# 182

Серкан май наистина си играе с огъня.

Мдаааа. Няма пълно щастие.
Тая Балджа непременно ще внесе кантран в гърнето с мед и любов, но бруталната й намеса катализира процесите, да й кажа, ако не знае ... В мен обаче възниква въпросът: дали снимките са  след "фронталната" физическа среща на Еда - Серкан и натрапницата Б. е била воайор, а сега излиза на сцената в подходящо облекло и репликата: Ама аз оставам, Едаджим!... или Еда я е изхвърлила и после се хвърля върху...., знаем кой е обектът... На снимките "обектът" Серкан отсъства.

П.П. Ами с токчета ще е, то тия дълги крака на Еда ти стъпкват и самочувствие, и всичко, което смяташ, че те прави чок привлекателна!

Последна редакция: сб, 09 яну 2021, 13:04 от mari08

# 183
  • София
Ъъъ, има ли вариант, в който Серкан има нещо с Балджа, или това е абсолютно импосибъл?? Може би, са поредните номера на Балджа, за да дразни Еда, а за Серкан е добре дошло - нали иска тя да ревнува?!

# 184
Ъъъ, има ли вариант, в който Серкан има нещо с Балджа, или това е абсолютно импосибъл?? Може би, са поредните номера на Балджа, за да дразни Еда, а за Серкан е добре дошло - нали иска тя да ревнува?!

За мен не е възможно да има нещо между Серко и Балджак, СЦ ще си докарат всички възможни ядове на феновете, абсурд.
Другият вариант е по-възможен. Балджа да го прави нарочно и Еда да ревнува и това да е, което ще подпали страстен пожар. Nature Fire

# 185
  • София
Дано си права, Есенна магия. То е ясно, че Серкан няма очи за друга. Ама нали бабата каза... в такова състояние (с разбито сърце) мъжете са уязвими и допускат грешки. Не ми се иска нашият да се напие от мъка по Еда и да съгреши с Балджа... било то и само да се поцелуват. Хаир, олмаз!

# 186
За мен бабата го казва това, за да може Еда да си помисли, че Серкан я е заменил и тя да се откаже от него..

# 187
Може нарочно да си е намокрила дрехите и Серкан да и е дал някоя негова риза и тогава Еда като отива  и Балджа да отваря вратата .

# 188
  • Пришълец
Просто прекрасни Heart

Бътерфлай Flowers Bouquet Честит рожден ден! Много здраве, щастие и успехи във всичко.

Мики, благодаря за предложението, но няма да те карам да се занимаваш Kissing Heart

# 189

https://twitter.com/dutlekesi/status/1347847641296740352

Последна редакция: сб, 09 яну 2021, 13:29 от sani1212

# 190
Балджа ако е обула и чорапите на Серкан можеше и да няма този абсурден вид... А откъде чорапи? Ами може и от коша за пране, ако няма в скрина...
Да не са ходили на пейнтбол и за Енгин да не е останало облекло или се е присъединил към тима в последния момент, че е в такъв окаян вид.
Пеперуда, ЧРД!

# 191
  • София
Пеперудке, честит празник и от мен! Пожелавам ти да бъдеш здрава, много щастлива и обичана. 🍀🍀🍀

Ето едно мое предположение какво може да се е случило - Еда танцува с принца, Серкан в съзнанието си го удря, но в действителност си тръгва под ръка с Балджа, за да дразни Еда. После бабата казва на Еда, че Серкан сега е уязвим, като се е наговорила предварително с Балджа да е на пост в апартамента на Серкан. Еда полудява от ревност и отива да му държи сметка. Отваря й Балджа по риза, която обаче си нямам на идея как се намъкнала в тази риза и защо Серкан я е пуснал в дома си... Само че не сме в турска драма, затова Еда няма да се врътне и да си тръгне, плачейки и проклинайки неверния Серкан. Ще оскубе наглата Балджа, ще я нитири от апартамента ей така, както си е по риза. И ще вдигне скандал на Серкан, който скандал знаем как ще приключи. 😏

П. П. Наистина се надявам Серкан да не кривне с Балджа, защото вече няма да ми е толкова любим герой. Wink

# 192
Серкан и Балджа заедно, абсурд. Това само може да е в нейната глава.

# 193
  • Пришълец
Може нарочно да си е намокрила дрехите и Серкан да и е дал някоя негова риза и тогава Еда като отива  и Балджа да отваря вратата .
Има логика. Серкан беше готов да услужи и на Еда със своя риза в първите епизоди, когато си беше взела душ в дома му и нямаше нещо подходящо, което да облече.
Балджа ще се намокри/изцапа и той ще си предложи услугите Joy

# 194
  • София

Мдаааа. Няма пълно щастие.
Тая Балджа непременно ще внесе кантран в гърнето с мед и любов, но бруталната й намеса катализира процесите, да й кажа, ако не знае ... В мен обаче възниква въпросът: дали снимките са  след "фронталната" физическа среща на Еда - Серкан и натрапницата Б. е била воайор, а сега излиза на сцената в подходящо облекло и репликата: Ама аз оставам, Едаджим!... или Еда я е изхвърлила и после се хвърля върху...., знаем кой е обектът... На снимките "обектът" Серкан отсъства.

П.П. Ами с токчета ще е, то тия дълги крака на Еда ти стъпкват и самочувствие, и всичко, което смяташ, че те прави чок привлекателна!

Привет в събота, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Butterfly, честит рожден ден! Бъди усмихната, позитивна, обичана и много щастлива! Gift Heart

Еди коя си, прекрасна работа си свършила! Колкото повече хора говорят за любимия ни сериал, колкото повече хора научат изключително положителните послания които той носи, толкова по-добре! Flowers Four Leaf Clover

Балджа непременно ще внесе кантран в гърнето с мед и любов, но бруталната й намеса катализира процесите, да й кажа, ако не знае! По повод на новата снимка от епизода довечера бих искала да споделя своето мнение! Знам, че това е сериал, наясно съм с факта, че трябва да има герои като Балджа, че трябва според преобладаващото мнение Еда да бъде предизвикана, да ревнува, да се осъзнае и т.н.! Но, ако това се случи в реалността, не вярвам да има много жени в темата, а и изобщо, които биха "си затворили" очите, ако за втори път намерят в жилището на мъжа, който твърди, че е лудо влюбен в нея, една и съща друга жена! В този ред на мисли, ако ситуацията е подобна на тази от края на 22 епизод, определено ще реша, че на сценаристите им липсва фантазия и творческо мислене! Да ни показват един и същ "номер" скроен от Балджа е повече от лошо изиграно и поднесено клише!

Хубав ден и до довечера!

Общи условия

Активация на акаунт