Отговори
# 75
Упс, забравих - ето и малко снимки от сватбата...

А тези са от Бургас и морето... (последните три са от Стара Загора)

# 76

Р-ка,  Верич и който още искаше - Хиполенда се намира в Гео Милев- новият МОЛ - Sky City, той се намира точно срещу Института за чужди езици (ИЧС- май така беше съкращението, прощавайте ако бъркам), самият магазин е на вторият етаж и е страхотен - има много играчки и са все хубави.

Миринда - верно че отдавна не съм те виждала, ама от кога  си влязла в отбора на блондитата??? Иначе си трепач с тази червената рокля!

Ани - дано всичко мине бързо и без проблеми. Аз затова уча моят господин като нещо е доста топло - му допирам ръчичката и му казвам пари - и вече гледам че се дърпа - не иска да пипа когато усети топлина.

За подаването - и аз го уча да ми дава нещата и когато той иска ми ги дава без проблем - всъщност всичките си играчки ми ги дава без никакъв проблем - но когато е нещо забранено - ела да видиш как не ще да дава, рев, сополи - всичко е налице - и като почне онези крокодилски сълзи да рони - направо не знам от къде извират толкова големи!

Да ви се похвалим - днес ни мина консултацията - вече сме 9,150 кг, и сме 77  см високи. НО докато го премерим на дължин а- голям екшън беше - той просто не ще да стои мирен .......докторката в чудо се видя!

Злато - онова за сополите дето ти казах - вчера и днес не е имал, гърлото му е спокойно - каза докторката , явно нещо е било съвсем инцидентно или от зъбките - ама на, не можахме да се видим с теб.....

Дринка - успех и хайде скорошно приключване и най вече нанасяне!

Волтажче
- аз със сламка му давам - ама не ще - опитва отначало мислейки че е вода и после само по цвета познава че не е водата му и не ще.....

Момичета - аз заминавам на Ботевград тази вечер - че другата седмица го дават слънчево и аз отивам отново да яздя. Та искам да честитя предварително на всички рожденници  -да са много весели и здрави всичките .
Ако мога ще се включвам пак - но кой знае.......

Целувки от нас и до скоро

# 77
вижте колко много си приличат Тони и батко му

вече знам как ще изглежда на 16г
http://www.bgphoto.net/request/photo/14452/67759/3138439/.jpg

# 78
Veri4, досега ти писах обяснение как да стигнете до Хиполенд, но всичко ми изчезна и нямам възможност да го изписвам пак цялото, защото Вики наддава вой за ядене. Значи така се дразня като ми изчезне така писаното, че.... Както ти е казала Зорото - срещу ИЧС се намира - голяма синя сграда, на нея пише Sky City. Магазина е на втория етаж, всъщност води се първия, защото долния се води партер. Ако имате трудности със намирането му, може да ми звъннеш - 0896 79 30 96.

# 79
Здравейте!
Благодаря на всички ви за изчерпателните отговори,сега съм по-спокойна!Нещата при нас горе-долу се припокриват с тези при вас.Ясно е ,че наборите са си набори!Волтаж, ,прекрасно се изказа,мила,твоето мнение е досущ като моето,имам и желанието да свикна Тони да заспива абсолютно сам на  леглото си ,знам,че ще е трудно малко,но ще опитам!За подаването на вещи и храна-и аз го уча,защото искам да стане контактен и споделящ своето,за игрите самостоятелно-също!За тези неща ви попитах просто да имам база за сравнение , вчера седнах и изчетох де що имаше из нета относно възпитанието и развитието при нашата възраст ,и сега съм се мобилизирала страшно!Защото не че беше съвсем му отпуснал края,но си личеше "бабиния глезанчо" за този ,макар и кратък период,а и си мислех,че вече трябва да се научим на някои неща,докато е време!Оказа се ,че майчинският ми инстинкт ме води в правилната посока според наши и чужди материали,прочетени прецизно от моя милост!
Зори,Тонката и той нещо не е фен на соковете,но пък за сметка на това плодове яде.Та така компенсираме нещата.Иначе аз много държа на приемането на витамини в чист вид и наблягам на разнообразни плодове,а и зеленчуци!За мен е важно човек да свикне да яде плодове,пък дори ако трябва и под формата на фрешове да е само,а знаем и че мъжете малко по-трудно се навиват да хапнат нещо различно от "убито животно"!Та затова гледам да го свикна от малък!
Запалихте ме с тоя "Хиполенд",ще ида да го разгледам, ако успея днес,че трябва да ходя и до Метро, и незнам дали ще успея,че довечера и ние май заминаваме,ще трябва да събера и багажа!
А иначе, днес се виждах с една приятелка,дето е управителка в "Лагуна",та я разпитах подробно за тортите!Правоъгълни имат с фотокартинки-Мечо Пух,Спайдърмен и т.н.т.-всякакви щуротии,изчисляват ги по някакъв начин,който ми се видя малко странен-калкулация от грамаж на парче и някаква такса от 4 или 7 лв.за картинката,в зависимост от големината на тортата.В крайна сметка торта от 12 парчета ,които със сигурност могат да станат поне 16-в това съм убедена и няма да са никак малки- излиза около 25 лева.Не е евтино,но те са вкусни много,пък и сигурна съм-ще е готина!Аз в четвъртък ще ходя до там да поръчам торта за нашето рожденно парти ,ще им разгледам каталога и пак мога да ви дам още по-подробна информация.Ако пък ви се виждат скъпи-знам,че "Нилана" правят големи торти,които не са никак лоши и са по-евтини.Но не знам дали имат детска украса,всъщност?Другото,което ми идва наум е "Неделя",но там пък според мен най-хубави са плодовата пита и шоколадовата неделя,които,ако се украсят за деца,май ще си позагубят идентичността!Така че,решавайте!Може пък някой друг да има по-добро предложение?Аз иначе съм за лагунските торти-знам,че са много готини,а и им правят вълшебни украси,наистина!Но това за купестите,не за плоските!Плоските правоъгълни са само с картинки!
Ани,много ми стана мъчно за нашето адашче!Сигурно много го болят пръстчетата!Горкичкият!Да му минава бързо!А батко му е пич,ама съм сигурна,че Тони ще го надмине!
Миринда,ти пък не спря да жениш хората!!!Сватба след сватба,а?Ама си е готино като преживяване!Страхотни снимки,добре изглеждаш!Забравих и на Надина да кажа,че благородно и завиждам за всички места,които е посетила!А аз само си мечтая да обиколя света,или поне част от него!
Оставям ви,че ако не стана до 5 минути,няма да смогна със задачите!Ако не замина довечера,ще вляза да видя какво мислите за тортите!

Последна редакция: пт, 29 сеп 2006, 16:37 от __ZLATO__

# 80
  • София
За подаръците да си кажа и аз не виждам смисъл да се купува при положение, че  там с менюто ще получат такива. А за тортата, според мен е най-добре да се поръча на място понеже ще се спести (в случая на Злато) един ангажимент от поръчване, взимане на тортата, мъкнене до клубчето и т.н.. Незнам, както решите. Аз претенции нямам за цената. А да и още нещо, анкетата ще я махна, все пак нали вече е решено, а гледам, че продължавате да си гласувате  newsm78

Хайде лека!!!   bouquet

# 81
  • София
здравейте момичета

Големи премеждия имахме тези дни/все лоши/
 Ходихме на мач ,  оставихме Тони на свекърва ми и той миличкия да вземе да си залепи пръсчетата на горещата фурна.Сега са целите в мехури.Голям рев е паднал-надявам се ,че вече не го боли,държи си ръчичката в едно чорапче и нищо не бута с нея.Отделно като се върнахме през нощта към 5 часа,аз се спънах в масата в къщи съборих една чаша и стъпах отгоре и.В резултат на което -дълбока рана с три шева отдоло на ходилото.Сега не мога да стъпвам на крака си,защото ми опъват конците и много ме боли.Подскачам като заек от стая в стая и така ще е поне 10 дена докато ми махнат конците и зарасне раната

Ани, т.к. вече имам опит с изгаряния, бих те посъветвала да заведете Тони в Пирогов... Много е опасно да не загние раната. Не знам колко е голяма, но знам че когато ние бяхме в Пирогов имаше дечица от цяла Българя и някои бяха с малки рани, но въпреки това бяха в отделението. Или поне го заведете в вашата болница да му отлепят мехурите, за да не загният. Наистина е много опасно. Дано да се оправите бързо и двамата!

# 82
Ани, много съжалявам за неприятните случки с мъника и с теб! Бързо оздравяване и на двама  Hug!  Преди години имаше страхотен крем B-panten на Ла Рош (мисля че така се пише) - специално за изгаряния. Как не се сетих за него преди  Embarassed, да кажа на Мандаринка ! Не знам, обаче, дали става за бебоци.
А децата наистина приличат много  Joy!

# 83
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Bubs , лимита на кутията за входящи съобщения ти е запълнен и затова ти пиша тук .
Всичко е ок , вписах Вики .   Hug

# 84
момичета Hug ние както вече ви писах...станахме собственици на недвижим имот - парцел във вилна зона, който прилича на ски писта на скицата Mr. Greenняма майтап Mr. Green
Днес отиваме всички семейно да правим чистка. Да икореняваме тръни и драки , както и да скубем бурени по високи от мен!!!! ooooh!Заредили сме се със кожени ръкавици, кирки, мотики и коса и отиваме да подготвяме терена за ски hahaha Незнам дали ви казах, но при по-подробен оглед...намерихме в пущинака старо бунгало - дато с малко въображение ще стане чудно барбекю!!!! Hug Поне такива намерения имаме... Но довечера че ви разкажа по подробно.
Лек ден на всички ви!!!Гушки на мишльоците! Hug
Целувки от нас  Heart EyesДжули и Яни + всички останали от семейството

# 85
Миринда - верно че отдавна не съм те виждала, ама от кога  си влязла в отбора на блондитата??? Иначе си трепач с тази червената рокля!

ААА, аз съм си блондинка по рождение, само че 5 години се "крих" под червена коса  Mr. Green Аз от малка си мечтаех да съм червенокоса и един ден, както си пиех кафето, просто реших, че ще се боядисвам.  Минах и си взех боя и следобяд отидох на работа с вишнево-червена коса. Вярвайте ми, имаше колеги, дето не ме познаха.
После един ден (в началото на тази година) подреждах старите снимки, нещо ми прищрака и реших пак да стана руса. Само дето не беше толкова лесно... и отне повечко време. Но резултатът е почти налице.
Сега пак мога да се оправдавам, че съм руса, ако направя някоя глупост  Joy Joy Joy
А червената рокля не е нищо особено, но пък и аз много се харесах в нея  4470

Така, да споделя какво ми хрумна ей сега. Искате ли да си направим една среща, преди големия купон? Така ще можем да поговорим на спокойствие и да съберем паричките, да обсъдим идеи и др. за партито. Или просто да пием кафе... Ще изберем някоя дата, на която нямаме рожденик, че да не ощетим някой, и - айде на срещаааааа!

Аз днес съм без дете - гледат се с баба й в Перник, и съм си направила списък със задачки. Иска ми се да подредя всички гардероби, че навсякъде се подмятат летни дрехи, просто не ми остава време да ги прибера. Ослен това имам и да работя... и да чистя... и на кафе с приятелка да излизам... въобще - програмата е пълна.

# 86
# 87
  • София, в полите на Витоша
Джулка, честито!

Все с такива новини да се хвалиш и давай снимки от шанцата! Joy

Черпя ви по случай 7- мият рожден ден на Йоана, специално благодаря на Бабка Жабка за поздравленията!!! Hug Hug Hug

Купонът беше в Моето гардже, ето и снимките, благодарение на моята приятелка Цомба Гърдева Heart Eyesbouquet

А това е нашата торта!

Последна редакция: сб, 30 сеп 2006, 22:24 от pipi67

# 88
Черпя ви по случай 7- мият рожден ден на Йоана, специално благодаря на Бабка Жабка за поздравленията!!! Hug Hug Hug
Наборче, много хубаво сте си изкарали . Снимките са супер ,а тортата е страхотна. Heart Eyes
Още веднъж да ви е жива и здрава и много да ви радва първокласничката.  Hug

# 89

Честит Рожден Ден на Райчо на мама Райчева!
            Да е жив и здрав и много да ви радва малкия юнак!

Честит Рожден Ден на Кристиян и на Никола!

Честит празник и на мамите на рожденниците!  Hug
                      Весело изкарване на празника!

Общи условия

Активация на акаунт