Онлайн изневяра

• 15 192
  • 402
  •   1
Отговори
# 240
Какво лошо има,че му е пращала голи снимки?Омръзна ми от скапаната държава и скапаното робско меслене!

Ми, има много лошо. Като я влече ексхибиционизма и не работи, да ги продава тези снимки, за да допринася за семейния бюджет. Писна ми и на мен от робско мислене - един германец да каже ПОКАЖИ СИ ПЕПЕРУДКАТА и за без пари сваля гащи. Ееееееееееееее, аман.

# 241
Какво лошо има,че му е пращала голи снимки?Омръзна ми от скапаната държава и скапаното робско меслене!

Ми, има много лошо. Като я влече ексхибиционизма и не работи, да ги продава тези снимки, за да допринася за семейния бюджет. Писна ми и на мен от робско мислене - един германец да каже ПОКАЖИ СИ ПЕПЕРУДКАТА и за без пари сваля гащи. Ееееееееееееее, аман.

После жените били меркантилни....
А ако работи ,не може ли пак да я влече ексхибиоцинизма? А ако с нещо я е привлякъл този човек?

# 242
Според мен направо е влюбена. Дете ще оставя, сигурност ще рискува, заради Него.

# 243
Скрит текст:

После жените били меркантилни....
А ако работи ,не може ли пак да я влече ексхибиоцинизма? А ако с нещо я е привлякъл този човек?

Да, сигурно е 28 левела над нея в играта, която играят. Ако работи, ще ѝ се води хоби. Не ги мисли нещата - ще им ги наредя. Семеен консултант ще ставам.

# 244

Чукча не чете😁 Тя е работила преди отпуска по майчинство за бебето.

# 245
  • София
Къде да ти пращам снимките Mr. Green

# 246
  • София
Вече стана твърде цинично.

# 247
Какво лошо има,че му е пращала голи снимки?Ако тя беше мъж,какво ли щяхте да кажете?Каква е тази злоба към жената не мога да разбера?После защо не ни уважават самите мъже.Как да ни уважават като ние взаимно не се уважаваме и подкрепяме?Омръзна ми от скапаната държава и скапаното робско меслене!

Ма разбира се, държавата е виновна че си развява оная работа из нета. И държавата пак е виновна, че мъжът и не е във възторг. С оглед на интересните ти коментари и преди съм те питал- сигурно се радваш на щастлив и удовлетворителен семеен живот, нали така?

# 248
Чукча не чете😁 Тя е работила преди отпуска по майчинство за бебето.

Чукча прочете, че я мързи да работи, че в момента е по майчинство, а авторът има собствен бизнес (щото не знаем как някои безработни си вадят майчистинство в България). Чучка също прочете, че мацето играе по 8 часа дневно на игрички на телефона. Аз до ся никъде не съм прочел, че е или е била работеща дама.

Та, на въпроса - след като си запознат/а, че е работила преди отпуската, кой е гледал детето? Защитата до сега беше, че тя си е гледала първото дете по цял ден и за това си е пращала снимките насам-натам.

ПС. И нека не забравяме, че това е информация поднесена ни от съпруга. Историята може да е съвсем различна. Тъй че, през носа вдишаме, броим до 4, през устата издишаме.

# 249
Какво лошо има,че му е пращала голи снимки?Ако тя беше мъж,какво ли щяхте да кажете?Каква е тази злоба към жената не мога да разбера?После защо не ни уважават самите мъже.Как да ни уважават като ние взаимно не се уважаваме и подкрепяме?Омръзна ми от скапаната държава и скапаното робско меслене!

Ма разбира се, държавата е виновна че си развява оная работа из нета. И държавата пак е виновна, че мъжът и не е във възторг. С оглед на интересните ти коментари и преди съм те питал- сигурно се радваш на щастлив и удовлетворителен семеен живот, нали така?
Със сигурност се радвам на щастлив живот- да!И не съм разведена.Но не съм от жените,които биха търпяли изневерите на мъжете си или биха раждали по две,три деца само и само мъжете им да са щастливи,но това е друга тема!

# 250
  • Paris, France
Невена, по принцип е така. Но дори и да ти писне и да искаш да се контиш и флиртуваш, за да се запазиш, трябва дупе/топки. Да седне и да му каже така и така нещастна съм, искам друго от живота си, дай да се разделим. Да си изкарва сама парите и да си осигури този стандарт. А не да се криеш като мишок и да чакаш да те хванат, удобно настанена в сегашното положение. Не е етично и достойно.
Иначе и аз не я съдя, сама си знае, но не се прави така. Това е.

По принцип, но има и безпринципни, да речем.

Всички имаме яки дупета и топки когато животът ни е сравнително подреден.

Да си изкарва сама парите с едно малко и едно проблемно дете, в днешна България, без подкрепа от мама и тате е в сферата на научната фантастика.  Не казвам, че никоя жена не го може, а че всяка жена има различен финансов и имотен капитал, образование, възможности,  различен брой живи, здрави и готови да помагат роднини.

Проблемът не е в съжителството с мъжа и. Не съжителството я прави нещастна и тя знае този факт.

Писала съм във форуми и групи за недоносени и много жени направиха в един момент като нея. Повечето, общо взето, обясняваха това, което написах в горни постове.

Вие четете това, което авторът пише и вижда, но монетата има друга страна, която повечето мъже не забелязват, защото им е през оная. Много от майките на недоносени, увредени или хронично болни деца си гръмваме всичките спестявания за консултации, терапии, рехабилитации, които не се покриват от здравните каси, но без които децата ни могат да останат слепи, глухи, олигофрени, с тикове, проблеми с говор и хранене, захапки итн. Повечето бащи на такива деца не виждат смисъл, особено ако не е препоръчано от кварталното джипи. За моя мъж, иначе прекрасен баща, влаченето по частни невролози, терапии Войта, логопеди, масажи, офталмолози бяха излишна глезотия и мъчение за детето. 6 цифрена сума в британски лири от спестяванията ми отиде за тези нещица. Така правят много майки.

В момента жената е по майчинство. Значи все пак работи.

Ако жената беше меркантилна и мързелива щеше да си седи мома, да си ползва пеперудата чрез някоя ескортна агенция или платен сайт и да си свирка.

Показването на пеперудата е някакво бягство от сивата реалност и плесница, за да усети, че е жива и е жена. Колко от вас са правили такова нещо? Аз не бих.

Тя иска да избяга от  детето с умерена степен на интелектуални дефицити. В темата само Анонимен го вижда и то, защото е минала през тревоги около дете.

Дъщеря ми сука до 3.5 години денонощно. Даже и баба ми и майка ми, които ми казваха да не и давам, тръгнаха да ме молят да я накърмя като поседяха с нея няколко дни в непрекъснатия и рев. А отдалеч изглежда лесно. Трудно и изморително ми беше, но знаех, че има край. С децата с увреждания има един момент, в който се осъзнава,  че това дете винаги ще изисква усилия и ще носи мъки и мизерия. В този момент някои родители търсят изход.

Не я оневинявам и самата аз не бих постъпила както е постъпила тя, но все пак не съм на мястото и.

Последна редакция: нд, 10 яну 2021, 22:42 от Nevena Virolan

# 251
Със сигурност се радвам на щастлив живот- да!И не съм разведена.Но не съм от жените,които биха търпяли изневерите на мъжете си или биха раждали по две,три деца само и само мъжете им да са щастливи,но това е друга тема!

Темата няма нищо общо с търпене на изневери от страна на мъжа и раждане на деца по принуда.

# 252

И тази декларация какво общо има с темата?
Не ти личи да си особено удовлетворена от живота, както и не е лошо да спреш да пляскаш неадекватни коментари из темите.

# 253
  • София
Невена, не наричай детето малоумно. Обидно е. А това оправдание за сивата реалност, айде, моля!

# 254

И тази декларация какво общо има с темата?
Не ти личи да си особено удовлетворена от живота, както и не е лошо да спреш да пляскаш неадекватни коментари из темите.
Не личи на семплите хора като теб!Повече нямам намерение да ти отговарям и да си губя времето точно с човек като теб..  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт