Онлайн изневяра

• 15 165
  • 402
  •   1
Отговори
# 345
Защо мислите, че не му го е казвала?

# 346
  • Paris, France
Защо мислите, че не му го е казвала?

Не мислим. Авторът си писа, че се е оплаквала от това, че остава дълго.сама с децата.

# 347
Но извода ми е..
Съпругата на автора, реагира точно както мъжете, залитнали емоционално към любовниците си. "Искам си семейството, но искам и нея"
Няма лошо да искаш ако ти се даде Simple Smile

# 348
Въобще даже не ме плаши варианта голямото дете да остане при мен , намират се начини,колкото и да е трудно.И не казвам че и е лесно,нито че съм супер баща,но това ли е начина???И да мисля че тя няма чувства към мен,и това ме гложди каква е причината да иска да продължим?
Добър "портфейл" си.Явно не е затрупана с работа и ангажименти, щом с две деца, от които едното проблемно, има време за онлайн игри, че и флиртове да върти....Явно си мъж, който въпреки многото работа, влагаш и доста време и енергия и в семейството.
Ако те зареже, какво има ?Две деца, които основно ТЯ ще трябва да издържа, сто пъти повече ангажименти покрай тях, никакво почти свободно време, германеца сигурно върти поне още 2-3 "патки" като нея.....
Очеизвадно е защо си натиска парцалите при теб.Докато не получи директна покана от някой "мачо"- Идвай, мила, чакам те с нетърпение!", ще си кюта при теб и ще си търси игри и мъже по нета.

# 349
Абе тя женската нагласа  е много добре известна,  не от вчера. Както ми споделят и приятелки - не мога да го напусна, щото никой не ме чака никъде Wink

# 350
  • Paris, France
Абе тя женската нагласа  е много добре известна,  не от вчера. Както ми споделят и приятелки - не мога да го напусна, щото никой не ме чака никъде Wink

Хм, това е по-скоро мъжката нагласа. Повечето жени се развеждаме, защото не можем да търпим мъжа, вече не ни кефи, смятаме, че присъствието му вреди на развитието и психиката на детето. Нямам нито една роднина или приятелка, която да е тръгнала да се развежда заради нов мъж.

# 351
Да, сега говорим защо не се развеждаме Simple Smile

# 352
Той германеца ще й постели като отиде в Германия особено пък и с деца. Криза на средната възраст не мисля, че е. Просто явно се чувства сама и подтисната. Немците са сладкодумни, а жените обичаме да ни говорят и да ни омайват - ако автора само работи и мълчи като пукал и само я ръчка вечер за секс е няма как да стане. По-горе някоя се изказа, че немците били стиснати. Искам да я попитам колко връзки с немци е имала, че така реши?
Немец без пари едва ли би се хванал с източноевропейка - все пак на всички ни е ясно колко харчим като жени.

# 353
  • Paris, France
Немец без пари едва ли би се хванал с източноевропейка - все пак на всички ни е ясно колко харчим като жени.

В интернет нищо не харчим 🤩. Той не се е хванал с нея и едва ли има желание да я завежда в Германия, колкото и да е евтин живота там.

Немските мъже, колкото и да са галантни, щедри и сладкодумни си обичат спокойствието и личното пространство и трудно се нагърбват с жени с деца.

# 354
Аз съм жена но много добре се поставям на ваше място.Защо ви е нужно да преглъщате уважението което трябва да имате кэм себе си.Стегнете се и се разведете като цивилизовани хора(и това само заради децата)Този ваша госпожа или върти опашка да я наречен от писаното по горе от вас това ще И отива повече.Какво мислите че и се върти в главата и защо иска да си пише с този господин.Тя ще си пише с него вие ще ти я гледкате както до сега.Тя чакайки този немец да и предложи ела мила при мен ето в този момент и ти и децата ще останете с отворена уста.Такива жена са способни не само да оставят спътника в живота си но и собствените си деца.Моля ви недейте да правите компромиси със собственото си щастие.Ако тя искаше да е с вас и ви обичаше нямаше да започне да чати с някой друг още повече да постига онлайн интимност.Не си задавайте въпроси от сорта ама на жената може нещо от мен да не И достига защото това ще бъде несправедливо към чувствата ви.Ако мога да помогна с още нещо ще се радвам.Поздрави.
И стягайте се.

# 355
Аз все още не съм наясно, тази жена като се е изнесла от жилището на автора, децата с нея ли са, или са си останали в семейното жилище. Кой ги гледа сега?
Ако са при нея, това би било основание тя да го изнудва, както го изнудва в момента: че ще се върне, ако може да си чати "приятелски" с г-н Любовников. Тоест, ако не тя ще се върне, а тя и децата ще се върнат при бащата.

# 356
Аз съм жена но много добре се поставям на ваше място.Защо ви е нужно да преглъщате уважението което трябва да имате кэм себе си.Стегнете се и се разведете като цивилизовани хора(и това само заради децата)Този ваша госпожа или върти опашка да я наречен от писаното по горе от вас това ще И отива повече.Какво мислите че и се върти в главата и защо иска да си пише с този господин.Тя ще си пише с него вие ще ти я гледкате както до сега.Тя чакайки този немец да и предложи ела мила при мен ето в този момент и ти и децата ще останете с отворена уста.Такива жена са способни не само да оставят спътника в живота си но и собствените си деца.Моля ви недейте да правите компромиси със собственото си щастие.Ако тя искаше да е с вас и ви обичаше нямаше да започне да чати с някой друг още повече да постига онлайн интимност.Не си задавайте въпроси от сорта ама на жената може нещо от мен да не И достига защото това ще бъде несправедливо към чувствата ви.Ако мога да помогна с още нещо ще се радвам.Поздрави.
И стягайте се.

Освен да предложите да гледате децата, едното още почти бебе, другото - със сериозни здравословни проблеми. За "гледкането" вече разбрахме, че жената работи и е в отпуск по майчинство. Само вие явно не сте схванали.

# 357
  • Пловдив
В интернет нищо не харчим 🤩.
Същото щях да кажа. Grinning

# 358
Интересно ми е, след като жената е в интернет да чати с германеца, мъжът е в интернет да чати с бг-мама, кой гледа децата? 🤨

# 359
В интернет нищо не харчим 🤩.
Същото щях да кажа. Grinning

Може да й обещава, че ще я издърпа там и ще си живее като принцеса стига да зареже децата при мъжа си? А може пък и пари да й праща? Всичко е възможно.

Общи условия

Активация на акаунт