Онлайн изневяра

• 15 219
  • 402
  •   1
Отговори
# 90
Е, как? Там не ѝ е сигурно Wink

# 91
Да, ако мъжът е поел основната грижа за децата и бръмчи с тях всеки ден по цял ден, точно това щях да кажа. Аз само мога да си представя какво е да имаш дете с умствена изостаналост и грижите по него да са животът ти всеки ден. Не пречупване, а тотално изгърмяване е това.
Играе игрички, завъжда любовник, гримира се, тъкми се, снима се гола и се грижи за 2 деца, къща... дай боже и аз да съм толкова изгърмяла като родя. То направо песен да гледаш деца. Поне ще гледам да си уплътня времето с нещо креативно, а не да си развалям семейството.

# 92
Скрит текст:
Да, ако мъжът е поел основната грижа за децата и бръмчи с тях всеки ден по цял ден, точно това щях да кажа. Аз само мога да си представя какво е да имаш дете с умствена изостаналост и грижите по него да са животът ти всеки ден. Не пречупване, а тотално изгърмяване е това.

Недей, не ти трябва.
По опит и наблюдения години наред - да, единият от двамата много често се предава. Понякога това е жената, въпросът обаче не е за всички, а какво е в конкретния случай. Кого ще осъдим и кого ще помилваме? Както обикновено, само сценарият е различен.
Да, аз лично се отнасям снизходително към жената на автора заради тяхното дете с увреждането.
Което е готова да остави на бащата при раздяла.
Коя майка си дели децата.
Явно е доста депресирана - 8 часа игрички, контене за германеца, пазарлъци да си пише с него приятелски, само и само да се събере с нещастника, който да и осигурява стандарта.

Авторът е потресен от тези три неща, но нали е мъж, сега ще му обясним как е виновен за всичко- и че работи, и че жена му се лигави виртуално с разни мъжища, и че не и е обръщал внимание.
той пък повече секс правилв последната година с нея  дори , не го е срам.

# 93
Скрит текст:

Недей, не ти трябва.
По опит и наблюдения години наред - да, единият от двамата много често се предава. Понякога това е жената, въпросът обаче не е за всички, а какво е в конкретния случай. Кого ще осъдим и кого ще помилваме? Както обикновено, само сценарият е различен.
Да, аз лично се отнасям снизходително към жената на автора заради тяхното дете с увреждането.
Явно е доста депресирана - 8 часа игрички, контене за германеца, пазарлъци да си пише с него приятелски, само и само да се събере с нещастника, който да и осигурява стандарта.

Авторът е потресен от тези три неща, но нали е мъж, сега ще му обясним как е виновен за всичко- и че работи, и че жена му се лигави виртуално с разни мъжища, и че не и е обръщал внимание.
Че даже и плаща на жена да ходи с детето и да му помага.
Да питам автора - чистачка, готвачка друга помощ осигурява ли?

# 94
...Но не затова е темата.Нещото,което не можах сам да си отговоря е защо иска да се връща,след като беше твърдо за развод,без останали чувства .

Защото на другото място може и да не е желана. Едно е онлайн да се забавляват пред камера и на чат, съвсем друго е съвместно съжителство и истинска връзка. Другият човек може съвсем спокойно също да е женен с 2 деца, без тя да подозира. За това си има и поговорка - от два стола, на земята.

# 95
Скрит текст:

Недей, не ти трябва.

Че даже и плаща на жена да ходи с детето и да му помага.
Да питам автора - чистачка, готвачка друга помощ осигурява ли?
  Защо пък да не осиурява?В чужбина хората си имат хигиенистки,не остават всичко на жената и не чакат всяка вечер да им бъде сготвено.Само на Балканите е тази простотия.Всичко се чака на жената,мъжете тук имат жените си за прислужници и хигиенистки..Не е лошо жената да помага,но да се чаща всичко на нея не е нормално!!!

# 96
Чакайте малко, какви мъже сънувате? Само един мъж е, германец, от 2 месеца. А преди този срок се е била отпуснала и ходела занемарена, щом авторът е споменал за промяна на хигиената.
А увреденото дете е 8 годишно, а второто дете е около 2 години още бебе. Кой се е занимавал с тях, докато бащата е развивал бизнеса си?

# 97
Защо пък да не осиурява?В чужбина хората си имат хигиенистки,не остават всичко на жената и не чакат всяка вечер да им бъде сготвено.Само на Балканите е тази простотия.Всичко се чака на жената,мъжете тук имат жените си за прислужници и хигиенистки..Не е лошо жената да помага,но да се чаща всичко на нея не е нормално!!!

Аз от чужбина ти пиша, че домашни помощници имаме, когато жените ходят на работа. Тези жени, които стоят вкъщи пред телевизора и гледат сериалчета, "работят". Какво - ще се сетиш сама.

И в България семейства с добри доходи не си готвят, а взимат от ресторанти и имат помощ в домакинството. При двама работещи, обаче.

# 98
Защото като и осигурява тази помощ и дава възмождност да стигне до тук. Не че конкретно имам против помощта.

# 99
Питащият толкова малко информаця подава, че си коментираме измислени неща. Жената нали казала, че интернетската връзка не е от значение? Какво да се нищи по-нататък? Ако мъжът не желае да прояви разбиране и не желае да види какво търси съпругата му, и да я удоволетвори, ще я удоволетворява друг, нормално.

# 100
Това е запазено  право само на жената ли, да знаем занапред?

# 101
Гледам че наблягате на детето,та да кажа и аз .Детето ходи на училище в първи клас в  нормално такова. Има жена с нея.Ходи до обяд на училище,след това я взима майката.Към момента няма абсолютно никакви проблеми там ,даже се получават нещата добре,разбира се с помощта на въпросната жена. Но не затова е темата.Нещото,което не можах сам да си отговоря е защо иска да се връща,след като беше твърдо за развод,без останали чувства .

И на другите ще опитам да отговоря.До 19 ч най-късно съм вкъщи, пия рядко,нямам чатове,любовници и др.,не защото не мога,а защото не мисля че е правилно.Така съм учен и така го приемам,извинявам се,ако ви изглеждам малко скучен.Имам хоби, 2-3 пъти в месеца карам мотор.

Тези,които са почвали нещо от нулата знаят колко борба трябва,докато постигнеш нещо съществено в България.Неминуемо е да съм ощетил семейството си с внимание,не го отричам,но това ли е начина ?
Ем, човек, ако написаното е вярно – късата клечка. Случил си на счупена жена, давай натам. Има и свестни хора, че и жени, даже раждали, и те с деца.

# 102
Хайде сега да си представим, че автора беше жена, работеща, с болно дете и едно на 2-3 години и мъж, който цъка игрички, че и се задява с чужди жени. Пак ли щяхте да казвате, че е депресиран, че му идва в повече, че жената трябва повече да се старае?
Аз си представям мъжът да се грижи за дете с увреждане и бебе.
Тежко е това.
Тежко е и за сама жена.

# 103
На мястото на автора бих пратила жената при германеца без право на връщане. Той има пари, има и доверена жена за грижите на голямото дете. Да си гледа сам децата и бизнеса, а депресирана отчаяна съпруга да ходи да се ...

# 104
  • София
Аз така и не разбрах какво го посъветвахте автора - да преглътне хапа или да не го преглъща? Няма значение дали има дете с увреждане или няма. Имаме един мъж и една жена и интернет-афера. Интересно, че жената поставя условия.

Общи условия

Активация на акаунт