Онлайн изневяра

• 15 162
  • 402
  •   1
Отговори
# 30
Даже сме в първи клас,ходи на логопед.Такъв вариант да са двамата с нея също не ме устройва и няма да го допусна.

# 31
Най-големия напредък на такива дечица идва,когато с детенцето се работи освен от специалист,а и от в къщи.При така описаните неща тя едва ли го прави,което за мен е абсурно.
Наеми си добър адвокат и се постарай да си вземеш децата .

# 32
  • Пловдив
Жената всъщност работи ли (оставам с впечатление, че не) и иска ли да работи? Може би и тежи това, че тя е сама с децата, а теб те няма вкъщи?
Хора разни, аз бих полудяла в такава ситуация и бих избягала на втората седмица максимум. Но не с всички е така.
Скрит текст:
Питам като една от "тези майки", по израза, употребен по-горе, на 8-годишно дете с умерена към тежка умствена изостаналост, която работи и за нищо на света не би издържала да стои вкъщи.
Естествено, хем ти повече време вкъщи, хем тя вкъщи, хем достатъчно доходи няма как, това би трябвало да и е ясно. Но не е честно и да бъде принуждавана само тя или предимно тя да стои вкъщи с децата, ако не иска.
----
Чат като описания и за мен би бил неприемлив.

# 33
Вземай си децата, щом едното е на 2 ще е на ясла/градина. Роднина - майка ти примерно ще ти помага, може и бавачка да потърсиш. Утре да не ги помъкне на някъде, не се знае този германец какъв е. На нея нито стотинка.

Ако пък обмисляш варианта да сте заедно, търсиш и работа, ама да не е някоя дето цял ден пак игрички ще цъка.

# 34
Не работи,в майчинство е още.Не е от най-работливите.Сигурно и тежи,но как да станат нещата без никой да работи ???

# 35
  • Пловдив
Абе, то и аз не съм от най-работливите, но се налага. Wink
Да, трябва да и е ясно, че няма как хем достатъчен доход, хем никой да не работи.

# 36
Е, сега. Никой да не работи. Не може ли да я включиш в бизнеса, а да вземате бавачка за децата за малко? Това е цял един живот между четири стени. Ти от своя страна грижиш ли се да излизате понякога само двамата? Малки жестове, редовен секс, кратки почивки...

# 37
Ми пускай да си ходи при германеца. Не я виждам тая международна връзка. Ма знае ли човек.

# 38
На приливи и отливи е било години наред,спрямо това какви са били отношенията.Излизали сме и сме ходили на почивки.Секс има повече последната година,за което аз съм инициатор.Тя не е много сексуална,поне така казва.

# 39
Сега явно е изхарчила майчинството и затова се връща.  Може би трябва да я лишиш от възможността да разполага с пари, ако не живее и не се грижи за дома. Ако се съгласиш на условието ще си най-големия ахмак. Условие трябва ти да поставиш - да спре игрите. Детето и трябва за да плащаш издръжка, иначе трябва да работи.

# 40
А мъже които играят на компютърни игри по толкова часа, каква е разликата?

# 41
  • Пловдив
Никаква. Обаче в случая мъжът поне не играе. Wink

# 42
А коя нормална жена търпи мъжът и да играе по 8 часа?  Кога ще работи? !

# 43
А на мен ми стана интересно какви хигиенни навици се променят при онлайн връзка, както и промяната на стила на обличането. Дали е само чат?

# 44
Най-големия напредък на такива дечица идва,когато с детенцето се работи освен от специалист,а и от в къщи.При така описаните неща тя едва ли го прави,което за мен е абсурно.
Наеми си добър адвокат и се постарай да си вземеш децата .
Въпросът е дали бащата може да се грижи сам за двете деца?
Едното се нуждае от специални грижи, а друтото е много малко.
Как хем да работи, хем да се грижи адекватно за тях?

Общи условия

Активация на акаунт