Онлайн изневяра

• 15 157
  • 402
  •   1
Отговори
# 45
А на мен ми стана интересно какви хигиенни навици се променят при онлайн връзка, както и промяната на стила на обличането. Дали е само чат?
Променя се самочувствието и самоуважението. Тази жена е в сериозна депресия и този мъж няма шанс да и помогне. Искам да кажа, той дори не е забелязал очевадни признаци, които някакъв чужденец е забелязал при ограничено онлайн общуване.
Съвет нямам, защото ми е еднакво жал за всеки член на това семейство.

# 46
А на мен ми стана интересно какви хигиенни навици се променят при онлайн връзка, както и промяната на стила на обличането. Дали е само чат?
И на мен.
Но предположих, че е поддръжка на косата, секси бельо и подобни. Нали сега се чувства по-желана може би, а и за селфита.
Надявам де да не е по-редовно бръснене на ... и миене на зъбите 😃

# 47
Промяна на хигиенни навици за чат? По- често бръснене за снимките, които изпраща. Явно за мъжа и нещата по друг начин са стояли.

# 48
Най-големия напредък на такива дечица идва,когато с детенцето се работи освен от специалист,а и от в къщи.При така описаните неща тя едва ли го прави,което за мен е абсурно.
Наеми си добър адвокат и се постарай да си вземеш децата .
Въпросът е дали бащата може да се грижи сам за двете деца?
Едното се нуждае от специални грижи, а друтото е много малко.
Как хем да работи, хем да се грижи адекватно за тях?
Както много майки го правят и някой бащи-с желание ,разчет на време и пари

# 49
Освен че се оплаква, не се разбра питащият какво точно иска от живота? Тая жена обича ли я? Иска ли я? Притеснява ли го дали децата ще растат без един родител?

Ако съпругата е почнала да се поддържа повече какъв е проблема?  Ако се е запуснала и няма време за една епилация и ходи по цял ден в развлечен пеньоар, това може да е повече причина за оплаквания 🤣

# 50
Това с промяната на хигиенните навици и мен ме усъмни.
Може покрай грижите за двете деца да се е занемарила. А и нещата около болното дете може да са я вкарали в цикъл от сериозни депресии.
А и тези онлайн игри по 8 часа всеки ден ми прилича на зависимост.
Тази жена има скрити сериозни проблеми.

# 51
...питащият какво точно иска от живота? Тая жена обича ли я? Иска ли я? Притеснява ли го дали децата ще растат без един родител?
...
Да, авторе - какво мислиш по въпросите на Ефибуш? Как виждаш ситуацията?

А иначе, аз си представям майката в майчинство как се чувства, как затъпява, просто съм била в тази ситуация. Аз тогава започнах да уча английски и да правя следдипломна квалификация, иначе то човек може да му гръмнат бушоните.
В случая с тази жена, явно тя все още има интерес авторът да си идва по-рано вечер, та тя да има с кого да поговори.
Дали няма чалъм някой да поеме децата, а майката да тръгне на работа? Нещо ясла, или детегледачка за малкото, дневен център за голямото,когато не е на училище - или същата  тази детегледачка да се погрижи и за двамата?
Така жената ще си възвърне контактите и няма да има толкова нужда от виртуална любов.
И като стане това, авторът би могъл малко да я ухажва, да я кара да се чувства ценена и обичана. Би могъл да определи един ден в седмицата  да излязат заедно - не на заведение, нали са затворени, но театрите нали работят, или на разходка в парка. Нещо,  каквото и да е.

Тая жена издивява вкъщи, нещо трябва да се направи, за да се почувства отново жена в реалността.

# 52
  • Варна
Ама ТЯ да направи нещо бе, що трябва някой като бебе да я дондурка?!?! Тоя мъж Господ ли е, че да огрее навсякъде? Задоволена материално, не й се налага да бачка, секс достатъчно, игри по часове наред всеки ден. И после - в депресия. Ми ние всички, които И бачкаме, И деца гледаме, И сметки плащаме? Ние що не сме депресирани?!

# 53
Цитат на: HighSpeed link=topic=1292854.msg42101424#msg42101424 daщte=1610121516
Ама ТЯ да направи нещо бе, що трябва някой като бебе да я дондурка?!?! Тоя мъж Господ ли е, че да огрее навсякъде? Задоволена материално, не й се налага да бачка, секс достатъчно, игри по часове наред всеки ден. И после - в депресия. Ми ние всички, които И бачкаме, И деца гледаме, И сметки плащаме? Ние що не сме депресирани?!
А детето ти ли е умствено изостанало?

# 54
Е,ама нали са двойка, да се разберат кой какви нужди и проблеми има. Ако всеки сам ще се справя, да не се бяха събирали.

# 55
Ако приемем, че е депресирана, то не се дължи само на майчинството.
Дали между двамата има достатъчно близост, за да си споделят взаимно, да се постига дълбок освобождаващ разговор? Може нещо там да куца. При някои жени това е преди секса. Ако емоционално не си добре и секс не ти се прави. А тя е казала, че не е много сексуална.

# 56
Изкарахте жената,едва ли не с психични проблеми а според мен ,единственото което й е липсвало е внимание от съпруга й,социална среда и приятели .Съгласна съм,че той работи, за да издържа това семейство, но и тя е била затворена сама с децата, дори и не работи. То битовизмите често водят до това, а срещнеш ли човек, който те подкрепя, дава ти внимание и отношение се случват тия работи.
А и каква е тая онлайн изневяра,като  да ближеш  захар през стъкло.

Последна редакция: пт, 08 яну 2021, 21:51 от happy doc

# 57
Щото нямаме време, Хай. Всеки психологб ще ти каже, че работата е задължително условие да се извадиш от депресия, стига да не е задълбало до степен да си неспособен да работиш, де.

# 58
От слабостите и глупостите на родителите, дали единия или двамата, все децата пострадват.
Може и да не се заобичате отново, ама когато говорите и тръгнете да се разбирате за нещо, изхождайте от гледна точка благото на децата.
Как пък една/един изтрещял/а не тръгна да си оправя депресията с копане и повече работа и ангажименти, че поне да последва нещо хубаво за децата, които е създал в пристъп на слабоумие!

# 59
Изкарахте жената,едва ли не с психични проблеми а според мен ,единственото което й е липсвало е внимание от съпруга й,социална среда и приятели .Съгласна съм,че той работи, за да издържа това семейство, но и тя е била затворена сама с децата, дори и не работи. То битовизмите често водят до това, а срещнеш ли човек, който те подкрепя, дава ти внимание и отношение се случват тия работи.
Чак пък да изкарваме жената психично болна.
По-скоро са й дошли в повече грижите за две деца (едното болно, а другото много малко).

Общи условия

Активация на акаунт