Онлайн изневяра

• 15 262
  • 402
  •   1
Отговори
# 150
Детето със специални потребности е дори "повече дете", защото изисква спациални грижи. Това не е по силите на всеки за целодневно гледане. Аз не мога да си представя да гледам с години вкъщи здрави деца, а детенце като на автора изисква много внимание и е добре жената да има поне на половин ден някаква работа. Да се откъсва от домашните грижи и после да е с по-свежи сили. Това е мое мнение, моля без нападения.

Да де, ама жената не искала да работи - била от мързеливите. Искала си висок стандарт на живот, но мъжът ѝ да е вкъщи в 17ч - явно тогава спира да играе и има нужда от развлечение. Някой по-рано беше писал защо се правят деца, след като не са готови за деца... същото се чудя и аз.
Защото трябва всички хора да имат деца!Как така, ако нямаш си осъждан и си половин човек, според повечето българи...Винаги съм казвала,че ако не си готов или си егоист по-добре не прави деца!Те нямат никаква вина,но те най-много страдат от грешките на родителите си!

# 151
Я кажете какви са тия игри дето се запознават хората, може пък и на мен да ми излезе късмета Simple Smile

# 152
Играч, аз он лайн игри не играя, пък само ми пращат покани във фейса разни мъже.  Даже един съсед се обиди, че не съм го приела...

# 153
Детето не е толкова зле, просто явно има нужда от допълнително внимание, което явно майката не осигурява. Но тя нито за жена, нито домакиня, нито майка е. Така че не го обръщайте, че е изкукала от грижи. Точно обратното, живее нашироко и всичко и е подсигурено. Мъжът и и в 15 часа да се прибира, пак няма да е доволна. Така е като няма цел, като нищо не иска да постигне, само глупости се вършат.

И сега автора като е излязал 2-3 пъти в месеца с мотора за 2-3 часа да го убием с камъни... И той е човек, ама мъжът не може да се депресира, да се позабавлява. Пък жена му как не я защитихте, а си е обикновена хммм....

# 154
  • Варна
Като моторджия ще кажа, че времето навън е ужасно (ако някой случайно не е забелязал) и каране на мотор не се очертава скоро на хоризонта. Да кажем в близките 2-3 месеца. Та не го изяждайте с парцалите. То си е хоби като всяко друго. Като онлайн игрите примерно. Само дето мотора ти отнема време в зависимост от много други фактори и обикновено за няколко месеца в годината, а интернет игрите и голите чатове могат да текат денонощно 365 дни в годината.

# 155
Само че онлайн игрите си имат здравословен лимит. Едно е да играеш по цели дни, съвсем друго е да играеш 1-2 часа вечер или през уикенда. Същото е с гледането на телевизията.
Ако аз имам дете тийнейджър у дома, които играе вкъщи по цели дни, аз бих се притеснила за него.
Ще ми възникват въпроси - няма ли си гадже, приятели, интереси и хобита като например спорт?

# 156

Ако аз имам дете тийнейджър у дома, които играе вкъщи по цели дни, аз бих се притеснила за него.
Ще ми възникват въпроси - няма ли си гадже, приятели, интереси и хобита като например спорт?
Анджък, де. Някой да се е притеснил за тая жена, преди да изтрещи окончателно?

# 157
Сред познатите ми има не едно и две семейства, в които от невинна он лайн игра се е стигнало до изневяра. Някои го преодоляха, други се разведоха.
Жена ти е влюбена.В началото е реагирала емоционално и затова е поискала развод.После си е дала сметка, че трудно ще се справи сама. Въпреки всичко не го прави заради теб. Иска си емоциите с мъжа и удобството на брака с теб!

Мога да кажа как се развиха нещата при две много близки семейства. И в двете обаче изневярата беше от страна на мъжете.

Игра, с времето постоянни виртуални партньори в играта.Чат, закачки, размяна на фейсбуци, лични споделяния, влюбване. И в двете семейства мъжете хем си искаха брака, хем емоцията с виртуалните партньорки. Не беше само виртуалност, но пък с разстояние от 200-300км пак нямаше чести реални срещи.
След месеци на раздели, разговори и след като приключиха с виртуалните залитания се събраха. Години уж щастлив брак.
Едните се разделиха преди година, година и половина( 10г след първата изневяра) пак заради изневяра на мъжа.
Другите в момента са на кръстопът, поради същата причина.

Не коментирам деца, защото основата сте вие.
Трябва да си дадеш ясна сметка какво искаш, кое ти е важно и дали можеш да продължиш с нея, въпреки случилото се. Много трудна ситуация.

# 158
не случайно  " един път боклук, цял живот боклук " Kissing Smiling Eyes

# 159
Не се съгласявай на такива унизителни условия! Ако я искаш обратно, постарай се на промяна от твоя страна и пробвай да я направиш щастлива.

Играенето по толкова часове не е нормално. Никое хоби не е нормално да отнема толкова време. Тов е първия проблем. В германеца е влюбена... или по-скоро в идеята за него. През призмата на чата всеки изглежда интересен. Бягството и от реалността е олицетворено с него. Реално не става въпрос за изневяра, а за нейното тотално скъсване с реалността.

Много често срещан проблем.. жена, която седи и не работи. Чуди се какво да измисли.

Не коментирам детето, не защото не ми пука. Просто нямам никаква идея какво мога да кажа. Не съм компетентна.

П.П Надявам се да не си чати с моя мъж, че и той нещо се заигра на някаква игра.

# 160
  • Варна
Онлайн игрите са пристрастяващи. Представете си сядаш на компютъра влизаш в сървър, сформирате отбор, изграждате стратегия и се впускате в екшъна. Човек вече се е изключил и е в другата реалност. Когато аз играех за една рибка не можех да се грижа, какво остава за дете. 8 часа във виртуалното пространство въобще не са малко. Едно е отвреме навреме да се преглеждат разни сайтове и съвсем друго да се играе докато наоколо 2- годишно дете изисква внимание.
Просто не ми се връзва гейминга и отглеждането на деца. Поради тази причина за мен темата издиша.

# 161
Ами като дадеш на детето таблета, сядаш на компютъра. Такива жени така си гледат децата. Бившата жена на моя мъж играела с години от сутрин до вечер. Децата също. Дори му написа съобщение, което видях с очите си. Сред останалите обвинения, основното беше, че той не обичал да играе с тях.
И така се гледат деца. Даже по-лесно.
2 годишните лесно се зомбират от таблета. Например клипчета. Не им трябва друго. Освен да хапнат.

# 162
  • София
Явно госпожата си е правила сметката  въпросният немец да я прибере при себе си, но нещо са се закучили нещата и тя не иска да губи връзка с него. Затова е готова да остави детето с проблеми, а с малкото да си гради щастлив живот. Авторът да внимава какво се случва нататък, вместо да се хаби в емоционални изблици. И стига сте обяснявали какво било липсвало на майката - каквото и да й е липсвало, това не е оправдава любовните истории.

Последна редакция: сб, 09 яну 2021, 15:42 от Andariel

# 163
Мисля че я е срам да си признае,че второто дете и дойде в повече.Едно е да поиграеш за развлечение 1 час на ден,друго е да имаш паралелен живот в игра и чатове. За да си разкаже цялата история на тоя господин,мисля че е влюбена,но не иска да си признае .

# 164
  • София
Не знам, накиснал си се здраво, затова добре си пресмятай ходовете.

Общи условия

Активация на акаунт