Въпроси до зъболекарите от форума! - 3

• 208 249
  • 3 473
  •   2
Отговори
# 1 980
Здравейте,  вчера посетих зъболекар и установи наличие на 3 кариеса,  два от които каза, че ся дълбоки. Работи два от кариесите без упойка, тъй като кърмя, сложи лекарство и временна пломба. Усещам изключително неприятен вкус в устата си, гади ми се. Нормално ли е ? Също така зъболекарят ме увери, че няма проблем да кърмя. С този вкус на лекарство обаче се чудя дали е така ?

# 1 981
.

Последна редакция: вт, 05 мар 2024, 09:47 от valka84

# 1 982
  • София
Моля за мнение, ако на някой му се занимава😊...Горни предни 6 зъба, двата кучешки - стари амалгами, другите  4 се умъртвяват, с цел подготвяне за коронки и частична протеза...месец и половина вече, не могат да се запълнят, тъй като има болка, каналите са чисти, промити найсе пъти, но над зъбите , под носа е леко подуто и чувствително...правих снимка на носа и зъбите - нищо...
...забравих да спомена, че при поставянето на една от двете  упойки, беше нечовешка болка😓...Моята зъболекарка вдига ръце, чета за скенер...и съм в чуденка къде да ходя и що да предприемам😓...

# 1 983
Добър ден.Днес ми извадиха зъб.Бихте ли ми казали клиндамицин 600 на 24 или на 12 часа е по-добре да приемам?

# 1 984
Ами зависи,не ви ли казаха за вашия случай как е по добре?

# 1 985
Ами зависи,не ви ли казаха за вашия случай как е по добре?
.         Не ми казаха,а аз забравих да питам

# 1 986
Ами аз миналата година пих,понеже имах гранулом и ми го изписаха на 12 часа,ако искате пробвайте и вие

# 1 987
Ами аз миналата година пих,понеже имах гранулом и ми го изписаха на 12 часа,ако искате пробвайте и вие
           Много благодаря🤗

# 1 988
Няма защо Simple Smile

# 1 989
  • Plovdiv
каква е актуалната  цената на една коронка в момента?Актуална цена на бондинг за един зъб?
Има ли такивя понятия или актуална цена е с твърде разтегливо значение?
Коронките поемат ли се от ЗК?

# 1 990
Никога не са се поемали от ЗК.

# 1 991
Здравейте,
Нормално ли е след умъртвяване на зъб и запълване на каналите вече 5 ден да има болка при натиск? И температура 37,3, главоболие, болка в слепоочието, отпадналост, сухота в устата възможно ли е да са от това?

# 1 992
Твърде дълъг период, не е нормално (за болката), а за другите симптоми не мога да кажа със сигурност, че са от зъба, може и да са, може и да не са.

# 1 993
  • Burgas, Bulgaria
Извадиха ми зъб преди около час. Много лесно беше и бързо . Имаше киста ,доктора ми я показа. Обаче имам сърцебиене,  доста упойка ми сложи, възможно ли е от това и трябва ли да правя нещо или ще отмине.
Имам вадени зъби ,за първи път имам сърцебиене

# 1 994

Здравейте,моля някой който разбира от снимки да каже виждали се проблем в зъбите над извадения. На 29.02 е изваден но ме боли от горе и аз незнам точно кой зъб

Общи условия

Активация на акаунт