Въпроси до зъболекарите от форума! - 3

• 207 887
  • 3 472
  •   1
Отговори
# 2 610
И защо, по ягодите, Ви оставиха с такъв зъб? Да берете болки по нощите. Ако до сутринта сте с оток  ще Ви предпишат антибиотик. Не знам в аптечната мрежа в България какво предлагат, но само с болкоуспокояващи не минава. За съжаление. Съчувствам Ви.
Да Ви погледнат и другия мъдрец, ако не е изваден. Навреме да Ви отърват от същите болки. (♥)

# 2 611
И защо, по ягодите, Ви оставиха с такъв зъб? Да берете болки по нощите. Ако до сутринта сте с оток  ще Ви предпишат антибиотик. Не знам в аптечната мрежа в България какво предлагат, но само с болкоуспокояващи не минава. За съжаление. Съчувствам Ви.
Да Ви погледнат и другия мъдрец, ако не е изваден. Навреме да Ви отърват от същите болки. (♥)

Защото преценихме, че ще го махнем, но малко по-натам 🤦♀
И сега… направо ми идва да си разбия главата в стената, такива болки не си спомням дали съм имала, направо ми кънти цялата глава. Благодаря за окуражителните думи!

# 2 612
За съжаление , когато почне да ни боли мъдрец абсолютно нищо не помага . Казвам от личен опит и с - 3 мъдреца . Болката съм я преживяла 3 пъти .. Просто ... Отивайте на хирург да ви го извади преди това направете снимка . По - добре пийте аулин , но не прекалявайте с обезболяващите . Дано по - бързо да ви мине защото знам колко ужасна е тази болка .

# 2 613
Здравейте, колко време може зъб да сти с временна коронка?

# 2 614
А тук вижда ли се нещо притеснително, тъй като аз вече не мога да разбера от къде идва болката, то буквално цялата ми лява страна ме боли, отгоре, отдолу - навсякъде. Положението е плачевно. Опитах да се свържа с 3ма хирурга, и удрям на камък, не знам какво да правя… 😞

Направо съм отчаяна, казвам ви честно …

# 2 615
Здравейте, колко време може зъб да сти с временна коронка?

Мисля че няма ограничение.
Когато бях с временна над имплант, питах док и ми отговори че на практика може и постоянно...просто са по-крехки, от фотополимер беше моята, и за това и заради естетиката, се прави постоянна. Аз близо година си откарах с временната и да ти кажа, никаква разлика не виждам и сега като съм с циркониева постоянна. Simple Smile..ама грам разлика нямам като усещане.

# 2 616
А тук вижда ли се нещо притеснително, тъй като аз вече не мога да разбера от къде идва болката, то буквално цялата ми лява страна ме боли, отгоре, отдолу - навсякъде. Положението е плачевно. Опитах да се свържа с 3ма хирурга, и удрям на камък, не знам какво да правя… 😞

Направо съм отчаяна, казвам ви честно …

Добре де то и някои зъболекари също вадят зъби , предимно по - опитните . Потърсете във вашия град някой не може из цял град да няма един , който да ви извади зъба . Не да се свързвате , а отивате на място и питате ще ви приемат ли ,  понякога въпреки , че имат часове приемат и пациенти без час .

# 2 617
Така е, в 17 часа ще го вадят… моля ви стискайте ми палци, защото изключително много ме е страх. Зъболекарят каза, че ще е трудно, но ще се оправим. 🤞

# 2 618
  • Марс
Стискаме палци, да се похвалите после с облекчение.

# 2 619
Така е, в 17 часа ще го вадят… моля ви стискайте ми палци, защото изключително много ме е страх. Зъболекарят каза, че ще е трудно, но ще се оправим. 🤞

След малко ще ти оклекне имай малко търпение . Ще ти е кофти няколко дни , но ще забравиш после . Дано всичко е наред .

# 2 620
Дано позволява наведнъж да го извадят, нищо че е полегнал. Съпричастни сме. В очакване на добри новини. След това с всеки изминал ден ще чувствате подобрение. Стриктно спазвайте препоръките за възстановителния период. ♥

# 2 621
Много благодаря за моралната подкрепа, хора! Процедурата не беше много лесна, но нямаше цепене, рязане, шиене, и всякакви гадости. Просто упойката не ме хвана в началото, и доста ме боля, докато го разклащаше. Но в крайна сметка зъбът беше здрав външно, но корените бяха целите на дупки, костта ми е много възпалена, но с антибиотика ще се оправя! Благодаря ви отново! ♥♥♥

# 2 622
  • София
Радвам се за Вас, аз също съм преживявала болката и знам какво е. Единия път чаках 72 часа. Нарочно не пиша 3 дни, защото е ясно, че не съм спала през това време.

На някого може да е от помощ - при пулпит болката минава единствено от ледена вода. За около 30 секунди. Нервът изтръпва и се обезболява за кратко. Взимате една кофа или леген, в която да плюете водата, защото иначе ще се пръснете. Едно шише ледена вода и на около минута оставяте водата в устата около зъба. Тогава не знам колко кофи вода изхвърлих. Много...

Беше напреднал и аулин грам не помагаше.

# 2 623
На мен също нищо не ми помогна. Оклис, аулин, оки, Нурофен - ни що… разгледах си зъба, направо беше потресаваща гледка откъм корените. А това 72 часа, нямаше да мога да го преживя със сигурност. Вие сте герой!

# 2 624
  • София
Да, беше ме страх да ми го вади "случаен" зъболекар. Горните ми ги извади редови зъболекар, но те се клатеха брутално.

Трябва да кажа, че болката при кътник за съжаление не е много по- слаба. Моят, за който питах преди няколко дни, беше започнал да се самоумъртвява. Това е разликата - мъдреците много по- трудно се самоумъртвяват, държат гадовете до последно.

Общи условия

Активация на акаунт