Въпроси до зъболекарите от форума! - 3

• 207 887
  • 3 472
  •   1
Отговори
# 3 465
Може би те боли защото ги вадят със сила и така се наранява венеца . Би трябвало ако си казал/а , че те боли да ти даде антибиотик и за 1 седмица да отшуми . Не яж твърди храни и не се джибури . Да не ти е паднал съсирека ?
.    Много благодаря,но минаха над 12 дни и за това ме притеснява,също ме притеснява,че ме боли и от друагата страна(нямам кариеси ) Ами днес ходих и и казах ,че е започнало да ме боли преди няколко дни,тя погнедна и каза ,че всичко е нормално …не знам какво да правя,дори антибиотик не ми изписа,а трябваше да звънна на личната о да я помоля да ми изпише…

# 3 466
Да не е засегнала някой нерв?На мен на това ми прилича

# 3 467
Да не е засегнала някой нерв?На мен на това ми прилича
.     Благодаря.И аз това си помислих ,но предполагам,че щеше да ме заболи веднага или на следващия ден,а мен започна да ме боли след 10-тия ден

# 3 468
Може да няма връзка с ваденето.

# 3 469
Снимка направихте ли?

# 3 470
Благодаря,но усещам,че ме боли мястото на извадения зъб ,дори вчера докато ме преглеждаше и докосваше болеше доста силно.Снимка не съм правила,тъй като беше късно следобяд,а в градчето в което живея в момента работят до по-рано,а събота и неделя не работят..в понеделник смятам на да направя снимка,но проблема е,че отново трябва да чакам час за зъболекар 😩

# 3 471
  • Варна
Какво мислите за домашните методи за избелване?
 за лентичките https://whiteme.bg/products/gosmile-pap?ttclid=E_C_P_Cr0BnS1-9uP … ackFRD%20%7C%20AI
и уредите с Лед лампи?

# 3 472
Тук има ли зъболекари или всеки дава мнения свободно?

Общи условия

Активация на акаунт