Къде в Пловдив ??? - 89

• 40 351
  • 734
  •   1
Отговори
# 180
Търся си вълнено палто, но да е с по-големи размери. В кой магазини да разгледам?

# 181
  • Пловдив
Има ли в Пловдив китайски магазин за пакетирани храни?

# 182
Откъде в Кичука да купь пържена риба, спешно ми кажете, моля?

# 183
  • Пловдив
Откъде в Кичука да купь пържена риба, спешно ми кажете, моля?

на спирката до Алекс срещу общината - в реда от магазинчета на смата спирка, миля, че се казва Пирани

# 184
Информацията ми е от лятото. Срещу входа към Марса/бившето кино Тракия, на отсрещния тротоар на Димитър Талев. Пържена риба за вкъщи.

# 185
Здравейте !

Можете ли да ми препоръчате гинеколог, който работи със здравната каса, в района на Кършияка ?

Благодаря !

# 186
Пратих да ми купят скумрия филе от препоръчаното магазинче Пирани и там 4 парчета ми струваха над 12 лв., което е 25 лв. /кг.  Останах много разочарована.

# 187
  • Пловдив
Явно не си обръщал внимание на цените на рибата по тези места. И по топлите витрини на големите магазини има риба, цените си ги бива.
И не съм го препоръчала, писах къде продават риба.

# 188
Има ли в Пловдив китайски магазин за пакетирани храни?
Не знам какво търсиш, но в едни здравословен до Белия паяк /в улицата между Пица лаб и Отец Паисий/ съм намирала разни китайски неща - подправки, полуфабрикати и прочее. Но да ти кажа, цените не са много китайски Grinning.Последната година не съм ходила да потвърдя дали още имат такъв асортимент...

# 189
  • Пловдив
Знам го здравословния до "Паяка", ще проверя. Много благодаря!

# 190
Цените на готовата храна са масово нагоре, не само на рибата, поне с 35% през последните десет месеца. Даже в китайските ресторанти едновременно намалиха грамажа и увеличиха цените.

# 191
Цените на готовата храна са масово нагоре, не само на рибата, поне с 35% през последните десет месеца. Даже в китайските ресторанти едновременно намалиха грамажа и увеличиха цените.
O, да... От Хепи такива детски порцийки доставиха преди няколко дни.. не бях поръчвала доста време, но на детето е любимо и имаше повод ... обаче скоро няма да повторя, ама изобщо. Грамажът е на половина, цените са ...
И като говрим за риба, едно от нещата беше сом на скара или нещо такова - имаше 2 парченца филе, колкото кубритена кутийка, с 6 резена картоф гарнитура - 11 лв..

Бих предпочела скумрията на килограм Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 192
От къде да поръчам за вкъщи хубаво суши?
Искам да направя изненада, но освен Хепи, не съм пробвала на друго място.

# 193
  • Пловдив
Преди съм взимала много добро суши от Raffy bar and gelato. Нямам представа сега какво е положението.

# 194
  • Пловдив
Момичета, четох за лабораториите, но останах с впечатление, че работят събота до обяд, трябва ми такава, която работи след обяд или в неделя. Синът ми пътува за Копенхаген, полетът му е в 17 часа в неделя, а трябва да има тест 24 часа преди полета.

Общи условия

Активация на акаунт