Къде в Пловдив ??? - 89

• 40 323
  • 734
  •   1
Отговори
# 210
Къде продават от маркерите за проверка на банкноти?

# 211
  • No Line On The Horizon
Аз се сещам за Тракиец, там има детски басейн.

# 212
  • Пловдив
Старосел също имат басейн, ама не знам дали може да се ползва от хора, които не са гости на комплекса.

# 213
  • Пловдив
В Старосел за хора, които не са гости на хотела, е много скъпо. Мисля, че беше 25лв на човек,но това преди година. Сега може и да е по-скъпо.

В Стрелча има детски басейн, но го пълнят с много гореща вода и реално не може да се ползва. Даже и кракът не мога да си потопя. Има дни, в които не го топлят толкова. Няма как да се уцели кой ден е горещ и кой е по-хладен.

# 214
  • Пловдив
Това в Стрелча е топило, не детски басейн Simple Smile 38° е водата.

# 215
В Старосел за хора, които не са гости на хотела, е много скъпо. Мисля, че беше 25лв на човек,но това преди година. Сега може и да е по-скъпо.
И сега е такава цената.

# 216
Това в Стрелча е топило, не детски басейн Simple Smile 38° е водата.

Е те минералните не са ли по принцип да се топиш, не плувни?
Аз не ходя на такива горещи, но така си мисля.

# 217
  • Пловдив
Да, да..това казвам. Не е за деца. Големият е с 32° той е за плуване.

# 218
  • Пловдив
Този малкия в Срелча съм виждала деца да се плацикат, когато е по-хладка водата, и затова предположих, че може да мине за детски Simple Smile

# 219
  • Пловдив
Те и други си мислят... Simple Smile
Чудя се само на входа що ги пускат, ама карай...
В с.Красново също има басейн. Незнам обаче дали има детска част.
Аугуста в Хисаря най-добре.

# 220
  • Пловдив
На Волга може ли да се поднови шофьорска книжка или е само по РУ за нея?

# 221
Благодаря за предложенията! Не, не е нужно да е минерален. Дори и аз не искам да се плацикам, само за детето търся. Стрелча ми идва малко далеч. За Марково съм чувала, че и възрастният трябва да купи спа пакет и за себе си и за детето, за да може да влезе при детето, дори и той самият да не иска да се възползва от това.

# 222
...че и възрастният трябва да купи спа пакет и за себе си и за детето, за да може да влезе при детето, дори и той самият да не иска да се възползва от това.
Е то няма басейн, в който да те пуснат само с вход за детето.. а ти каквото искаш прави като влезеш...
Закарай го детето в Зала Сила - има басейн и малък да се пличка.. Ще си спестиш пътни и разходки, щом е само за едното джапане.

# 223
  • Пловдив
Някой с мнение за Д-р Алберт Чифлигаров, дм, Ортопед?

# 224
  • Пловдив
Поточе, колко е голямо детето?

Общи условия

Активация на акаунт