Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 38

• 81 269
  • 735
  •   2
Отговори
# 510
Веднъж съм слагала в устни досега.1мл. , сложен на 3 пъти.Стана идеално.

# 511
  • София
Да попитам
Може ли след конци на лице да се прави лазер, например. Изобщо какви процедури не могат да се правят след такава поставяне на конци?

# 512
Здравейте някой който си е правил Скинбустер може ли да ми разясни повече за процедурата.

# 513
Здравейте някой който си е правил Скинбустер може ли да ми разясни повече за процедурата.
Зависи къде ще се слага и защо.Ако е ревитализация на кожата се нанася като мезотерапия с множество убождания ко кожата.
Ако е като пълнеж- вкарва се в дълбочина като филър, с игла с няколко убождания или канюла.
На мен са ми слагали под очи в слъзната долина за запълване на хлътналост.С канюла (едно убождане и после вкарване на канюлата) , в дълбочина, държи вече над 6м.

# 514
  • Варна
ДХЗ ,може ли да припомниш млй беше бустера при теб?

# 515
Вече си сложих по цялото лице като мезотерапия имах много пигментни петна бях направо ужасна. След първата процедура повечето ми петна изчезнаха след два три дни, съжалявам че нямам снимка преди това. Притеснява ме че доктора иска три поредни месеца да си правя такъв бустер. И после като поддръжка когато се налага. Не знам дали няма да ми е много.

# 516
Не, по протокол се прави така.
Ivka_smile, Рестилейн лайт слагах аз

# 517
Вече си сложих по цялото лице като мезотерапия имах много пигментни петна бях направо ужасна. След първата процедура повечето ми петна изчезнаха след два три дни, съжалявам че нямам снимка преди това. Притеснява ме че доктора иска три поредни месеца да си правя такъв бустер. И после като поддръжка когато се налага. Не знам дали няма да ми е много.
При кой лекар и каква беше терапията? Аз имам същия проблем, имам час при Трендафилова за мезо, но каза уплътняваща, не сме уточнили подробности....

# 518
А такъв скин бустер под очи е безопасен, нали? По-добре ли е от филър?
Ще питам в клиниката другия път за него. Но дотогава бих искала да чуя вашите мнения.

# 519
Слагах Teoxane Redensuty 1 кутийката е с черно в Iclinic при д-р Георгиев. Доволна съм много но после прочетох за Рестолейн и сега не знам дали съм избрала правилната марка. Но ще питам доктора другият път. Но ми се иска да чуя и вашето мнение защото не съм много компетентна.

# 520
Здравейте, момичета!
В събота ми предстои мезотерапия на околоочна зона в Хил Клиник при д-р Кожухарова. Не можах да се ориентирам Sunekos 200 подходящ ли е за тази процедура. И може ли да се направи мезотерапия в тази зона със скинбустер. Не знам какво да избера... Имам много силно изразена мимика около очите и искам да освежа кожата в зоната. Какво бихте ме посъвевали за мезотерапията? Ботокс към момента няма да слагам.

# 521
  • Пловдив
В петък ми поставиха 1амп. ХК под скулите (имах хлътвания там, и лицето изглеждаше изпито), правих и брадичка и челюст (имах асиметрия, която е коригирана). Затвърждавам мнението си за д-р Валянова. Набито око, точна ръка, работи бързо и уверено, допада ми. След като приключихме, попитах, какво още вижда за корекция, каза, за сега спираме, няма нужда от други. На пролет може още малко Радиес, това е.
Продължавам да търся процедура за порите. Не искам лазерни процедури, защото при тях има стопяване в някаква степен, което не ми е нужно. Преди години правих Вива, много доволна останах - освежаване на кожата, избистряне на лицето (имах малко пигментни петна, които се заличиха), и свиване на порите. Но сега заради филърите, не искам да правя същата процедура, притеснявам се на не се "стопи" лицето, което в момента е добре оформено.
пп. Да добавя, че процедурите в петък бяха направени с канюла, имах само три убождания на лицето, три малки дупчици. Доволна съм защото имах важно излизане в петък и се притеснявах как ще изглеждам. Никой нищо не разбра Simple Smile

# 522
  • в джунглата
Simple Smile

Да разбирам ли, че си правила процедурата заради пигментните петна? И казваш че има резултат Simple Smile, направо се зарадвах.

# 523
Аз да питам, какви са ви наблюденията след отпускане на ботокса. Имам предвид, връща ли се първоначалното състояние, или бръчките са малко по-загладени, заради покоя в който са били?

Последна редакция: нд, 14 фев 2021, 11:40 от Марена

# 524
При мен е по-добре след ботокса

Общи условия

Активация на акаунт