Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 38

• 81 312
  • 735
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте преди 3 дена си сложих скинбустер на Teoxane redensyty 1. Не съм много компетентна може ли мнение за продукта ако някой го е ползвал.След това ще споделя моето мнение

# 496
  • в 1001-та нощ
Здравейте, на 36 години съм и до момента не съм си правила процедури за лице (освен почистване). Вече започнах да се замислям сериозно, имам тук там тъмни петна, но сякаш искам да опитам с мезотерапия. Сега подходящ ли е сезона, и може ли да ми препоръчате какъв продукт да търся за мезотерапия (имам изразена бръчка на челото) Simple Smile

Лекарят ще препоръча подходяща за твоята кожа, но азираните а ХК са добри.

На какво се дължи капсуловането на филър около устата? Преди две седмици ми сложиха 1мл. на Сейфа филър в назолабиални, също и малко в скулите. На пипане скулите все още са малко по-твърдички, което е нормално, но около устата филърът стана на бабунки, което изключително много ме дразни. Дали ще остане така или ще се поизглади с времето? Може би зависи как е поставен...

По-скоро няма да се изглади. Направете вторичен преглед. Продуктът изглежда не е интегрирн добре.

# 497
Здравейте, момичета, моля ви да ми отговорите. Смятам да слагам филъри, но се чудя между 0,5 или цял 1мл прикамван снимки от устните ми сега и от това какви искам да бъдат:      [/img]

# 498
Колко струват конците Aptos при Валянова?

Ще слагам скоро на корема, пък дано има ефект..

# 499
Понеже не мога да бъда полезна на никой от питащите, продължавам да информирам поне за Агнес-а. Днес съм по-отекла от вчера. Синини засега нямам (2-3 точки), но съм много подута - като от зъб и от двете страни. С една дума - ако се решите на тази процедура, е добре да си вземете 2-3 почивни дни след това. Е, ако не сте суетни, най-много да ви пратят на зъболекар. Иначе не ме боли - леко при докосване. Чувствам се нормално. А сега, с маските, си е направо идеален момент 😀

# 500
  • София
Здравейте, момичета, моля ви да ми отговорите. Смятам да слагам филъри, но се чудя между 0,5 или цял 1мл прикамван снимки от устните ми сега и от това какви искам да бъдат:      [/img]
Аз бих започнала с 0,5, така направих и за себе си. До момента имам общо 1,5, поставян е на 3 пъти. Беше ме страх да не стана като птицечофка, при мен резултатът е великолепен.

# 501
Dama madama само долна част ли прави и каква е цената?

# 502
Момичета видяхте ли новите пакети в Дерма акт, за разлика от предишните тези са доста по сполучливи,аз се загледах  в Орион две зони ботокс +radiess, но никъде не откривам до кога ще са актуални.

# 503
Може да се закупят до началото на май и до началото на юни да се ползват. Simple Smile

# 504
Може да се закупят до началото на май и до началото на юни да се ползват. Simple Smile
Супер, аз търсих, търсих, но не открих къде го пише това, и си помислих, че може да е само за този месец знам ли, а не ми се иска да го купувам предварително, а по скоро като отида и евентуално да го комбинираме и с друг. Благодаря.

# 505
И аз търсих до кога са и май във фейсбук намерих Simple Smile.🤗😘

# 506
  • I want it all and I want it now.
При кой лекар ходите в Дерма?

# 507
BIBI 1, аз платих 1240, но защото в момента има 20% отстъпка. Цената е според зоната на третиране. Ето ги в сайта:
https://www.proartclinic.com/service/32/Неоперативен%20Лифтинг%20AGNES

# 508
При кой лекар ходите в Дерма?
Аз съм ходила при др. Трендафилова и Чилингиров, и от двете съм много доволна,като резултат. Сега се чудя коя от двете да избера, сякаш клоня повече към Чилингирова, някак по ми допадна отношението и обясненията, но и двете са добри според мен.

# 509
  • I want it all and I want it now.
Благодаря. Много се притеснявам от процедурите за пьрви пьт ще ми е и не искам резултата да е ужасен. Искам да е естествен. Напоследък само виждам дами, който са прекалили и за мен изглеждат ужасно. Особено в чужбина изобщо не се гледа добре, ако си личат процедурите ти.

Последна редакция: сб, 13 фев 2021, 10:51 от Syn

Общи условия

Активация на акаунт