Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 38

• 81 328
  • 735
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
Дама-мадама, а какво точно правихте с Агнес? Долна част на лице може би?И какъв ефект се очаква?

# 481
Правих долна челюст, брадичка, малко около устните и малко по вътрешната част на бузите - пълен лаик съм и обяснявам като такъв. Горих мазнините, отложени с времето (вличали се с годините), махах двойна брадичка. Очаква се също кожата там да се стегне.

# 482
  • в 1001-та нощ
Ето ме след Агнес при д-р Чокоева (Пловдив)!
Скрит текст:
Процедурата изглежда болезнена, но въобще не е. Слага се обезболяващ крем, после упокойка (и нея не усетих), а самият Агнес е нищо работа - усетих леки убождания на 2-3 по-чувствителни места и това е. Тръгнах с идеи за нещо кой какво, а то си беше почти приятно.
Но и самата Чокоева е сладурана и просто изглежда като мой тип човек, което е винаги положително. Вие може да не обръщате внимание на отношението, но за мен е важно. И не говоря за някакво галене с перце и супер внимателност, а просто да си усетиш доктора на твоята честота.
Очаквах и по-голям оток и грозотия 😀, но не е така зле положението. Моята кожа е леко капризна и си посинява. Единственият недостатък е, че не е желателно да се пие днес алкохол, пък така ми е винено...
От бустера Aquashine засега забелязвам, че преди крем кожата ми не е така изпръхнала от сухота.
Това засега от мен, скромния ми опит в разкрасяването и първи моменти след Агнес. Ако някой се интересува, на 41 съм и си беше време.

Честито Simple Smile Очакваме до 2-3 месеца да споделиш какъв ефект наблюдаваш Simple Smile

Някой скоро да  еправил вампирски лифтинг?
Инетересува ме колко е възстановителния период  и дали кима проблем да имам филър?

Няма проблем с филърите, при мен и възстановителен период нямаше.

Алена, какво имаш предвид под напрежение?
Ако е леко втвърдяване и болка - да, и го размачквам в посоките както докторката ми е показала.
На марионетните ми сложиха Restylane Defyne и малко в ъгълчетата за повдигането на устата, което всъщност ме дразни.
Устните Restylane Kisse, масажирам и там, но все още имам болка и го правя по-лекичко.
Истината е, че имам много малък опит с филърите - реално това ми е второто слагане в устни и марионетни, при друг доктор съм сега и първия път не ми казаха нищо за масажи.

Това имах предвид, което си разбрала и описала. Щом все още усещаш напрежение, то предстои още да се "променя" Simple Smile

# 483
Благодаря , Алена!🤗💋
В момента в дерма акт има накакъв пакет а паратана процедура кое би било най-удачно- да ги направя заедно или отделно и ако да , коя да е първа?

# 484
  • в 1001-та нощ
Зависи каква е апаратната. Ако е по-инвазивна - PRP-то може да спомогне за по-бързото възстановяване. Лекарката ще каже най-добре.

# 485
TempSure®  Envi - безоперативна апаратна процедура, която използва радиочестотна енергия за стягане на отпуснатата кожа по лицето и тялото. Работи, като доставя радиочестотни вълни, внимателно повишава температурата на кожата, така че топлината да задейства естествена реакция на организма, за да произведе нов колаген.

# 486
  • в 1001-та нощ
Би трябвало да работят в синергия Simple Smile

# 487
Здравейте 🙂Следя темите от доста време, но досега не съм писала. 🤗

Да се запиша с един пилинг.
Вчера правих средно-дълбок пилинг с трихлороцетна киселина TCA, Pain Control - в  Dermal Lase Center, д-р Етугов ми направи пилинга. Цена 120лв.
Всичко мина нормално - поносимо пощипване и парене по време на процедурата. Сега вече усещам кожата доста по-опъната и очаквам да се обели, та ще видя след 4-5 дни резултат. Искам да видя и как ще повлияе на разширените пори.
За 2-ра процедура ще преценя в зависимост от това какъв ще е резултата от тази. Но ми казаха, че трябва да има интервал 1 месец.
За моята кожа предложиха и процедура с CO2 лазер, но някак си не се престраших за него.

Хубав ден

# 488
  • Варна
На какво се дължи капсуловането на филър около устата? Преди две седмици ми сложиха 1мл. на Сейфа филър в назолабиални, също и малко в скулите. На пипане скулите все още са малко по-твърдички, което е нормално, но около устата филърът стана на бабунки, което изключително много ме дразни. Дали ще остане така или ще се поизглади с времето? Може би зависи как е поставен...

# 489
Масаж правите ли? Как на бабуни?Виждат се или само се напипват?

# 490
  • Варна
Не, докторката каза да не правя масаж. Всъщност на пипане се усеща доста да, а иначе като направя мимика, при която се опъва кожата се забелязва.

# 491
  • I want it all and I want it now.
Коя е докторката?
Доколкото знам се прави масаж и не е нормално да бьде на топчета.

# 492
На какво се дължи капсуловането на филър около устата? Преди две седмици ми сложиха 1мл. на Сейфа филър в назолабиални, също и малко в скулите. На пипане скулите все още са малко по-твърдички, което е нормално, но около устата филърът стана на бабунки, което изключително много ме дразни. Дали ще остане така или ще се поизглади с времето? Може би зависи как е поставен...

Може и от самия филър да е. Може и от поставянето.
Миналата година и аз слагах Saypha Filler, но в устни, и също ми се образуваха топчета.

# 493
Здравейте, на 36 години съм и до момента не съм си правила процедури за лице (освен почистване). Вече започнах да се замислям сериозно, имам тук там тъмни петна, но сякаш искам да опитам с мезотерапия. Сега подходящ ли е сезона, и може ли да ми препоръчате какъв продукт да търся за мезотерапия (имам изразена бръчка на челото) Simple Smile

# 494
Здравейте, на 36 години съм и до момента не съм си правила процедури за лице (освен почистване). Вече започнах да се замислям сериозно, имам тук там тъмни петна, но сякаш искам да опитам с мезотерапия. Сега подходящ ли е сезона, и може ли да ми препоръчате какъв продукт да търся за мезотерапия (имам изразена бръчка на челото) Simple Smile

Може мезотерапия, но тя няма да помогне нито на бръчката, нито на петното.
Изберете си лекар и той ще види и прецени лично, и ще насочи кои процедури биха били най-подходящи за Вас.
Защото напр. едни тъмни петна се третират според това какви са - мелазма, хормонални, вследствие на акне/липса на редовна слънцезащита и т.н. Фототретиране на петна напр. е неподходящо при по-тъмни кожи, даже противопоказно.

Общи условия

Активация на акаунт