Естетични корекции по лице, тяло и т.н. – 38

• 81 258
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
Simple Smile
Вече си сложих по цялото лице като мезотерапия имах много пигментни петна бях направо ужасна. След първата процедура повечето ми петна изчезнаха след два три дни, съжалявам че нямам снимка преди това. Притеснява ме че доктора иска три поредни месеца да си правя такъв бустер. И после като поддръжка когато се налага. Не знам дали няма да ми е много.

Да разбирам ли, че си правила процедурата заради пигментните петна? И казваш че има резултат Simple Smile, направо се зарадвах.
Кожата ми беше доста дехидратирана и цялата в пигментни петна. Когато отидох исках нещо за хидратиране и справяне с тези петна. Опитала съм всичко ( пилинги, кремове мазила всичко)без лазер за лицето той ми беше като последен вариант. Долтора ми обясни че имам малка нужда от хидратация която няма да се получи само с кремове и след процедурата ще се повлияят и петната и така и стана.

# 526
  • при Arctic Monkeys
Аз да питам, какви са ви наблюденията, след отпускане на ботокса. Имам предвид, връща ли се първоначалното състояние, или бръчките са малко по-загладени, заради покоя в който са били?
При мен са по-малко. Поднових сега, след почти година от предното поставяне, с 5 единици надолу. Ботоксът е хубаво нещо🙂

# 527
Получи ли се обем или само освежаване, аз искам до толкова до колкото да се заличат ресничките над горната устна?

Веднъж съм слагала в устни досега.1мл. , сложен на 3 пъти.Стана идеално.

# 528
При мен гневната е по-слабо изразена след ботокс.

# 529
Аз за сега съм слагала само веднъж ботокс, отпусна много бързо за месец, два,но въпреки това дълбочината и изразеността на бръчките на челото и гневната още са доста по не изразени, не знам как да се изразя точно, по меки са някак и не ме дразнят толкова. Минали са около6-7месеца от поставянето и скоро ще поставя пак.

# 530
Здравейте на всички! Това ви ми е първия "пост" тука, така че ако съм объркала темата моля да ме извините.
Наскоро бях в Хил Клиник, за да ми премахнат един съвсем, съвсем мъничък белег на лицето, но останах крайно недоволна. На консултацията ми бяха казали, че бих могла и да се допитам до пластичен хирург, който да го "изреже" вместо само да го третира, та се чудех, дали някоя от Вас може да ме посъветва при кого мога да отида и колко скъпо би ми излязло? Размера му е ~5mm, сравнително гладък.

# 531
Здравейте, моля да споделите мнения за д- Дингилиева.
Препоръчана ми е от приятелки, но искам да чуя още отзиви.
Интересува ме, дали някоя дама е слагала филър в устните при нея и какви са резултатите. 😊

# 532
Здравейте момичета! Някоя от вас да си е правила Geneo? Бях на консултация в Дерма Акт и докторката ми препоръча да започна с тази процедура в околоочната зона, ( имам доста линии), но като чета какво представлява и не ми вдъхва доверие.

# 533
  • в 1001-та нощ
И за мен е странно, може би има околоочна програма - попитай.

# 534
Има ли някой да е слагал във Варна Радиес или Елансе? Обмислям слагане на един от двата с цел запълване на обем и лек лифтинг но като чета за възможните странични реакции леко ме хваща страх... Разбирам че е много важно как ще бъде поставен такъв филър за да се избегнат максимално страничните ефекти, а не намирам мнения за лекар от Варна - нито добри нито лоши

# 535
Здравейте момичета! Някоя от вас да си е правила Geneo? Бях на консултация в Дерма Акт и докторката ми препоръча да започна с тази процедура в околоочната зона, ( имам доста линии), но като чета какво представлява и не ми вдъхва доверие.
Здравейте,правих процедура,не съм впечатлена.....

# 536
Отново да попитам за laser genesis, повлиява ли наистина розацея и цялостното състояние на кожата - финни линии, белези, пори, черни точки?

Ако никой няма впечатления за тази процедура след като направя целия курс, ще споделя впечатления, ако някой си задава същите въпроси.

# 537
Някой правил ли е Морфеус?

# 538
Здравейте, някой ползвал ли е
Този филър :
Цитат:
Здравейте, предлагаме:  Pluryal Volume 1ml е на 300лв   ,който е подходящ за назобиални линии

# 539
  • Варна
Здравейте, някой ползвал ли е
Този филър :
Цитат:
Здравейте, предлагаме:  Pluryal Volume 1ml е на 300лв   ,който е подходящ за назобиални линии
Кой е написал "назобиални" линии?
Ти или така е в цитата?

Общи условия

Активация на акаунт