Бихте ли издържали мъж?

• 30 932
  • 1 060
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Сега ме подсети, че имах нещо такова на млади години. Поне когато се срещахме, аз плащах сметките, идваше в моята квартира... По едно време замина на някакво море "с приятели". Върна се и се разбра, че е имало някаква мацка. Ми чао.

# 76
Временно, при затруднения или болест - да.
Иначе - много бързо ще го наритам..)

# 77
  • София
Парите са самочувствие, липсата им мачка.
Кастрат не ми трябва, пък ако така му е добре - мухльо не ми трябва.
Ще помагам на старци по- добре, защото са се трепали и са ни чува̀ли хора да станем.

# 78
В Испания е съвсем нормално ако момче покани момиче на кафе всеки да си плати неговото.  И двамата си вадят от джоба стотинките и готово. Толкова е унизително за мен, че няма накъде. А да иждържам мъж просто няма да имам минимално уважение към него.

# 79
  • София
Въпрос на мярка е всичко.
Мъжът трябва да се чувства кавалер, а жената- обгрижвана и специална.
Дори плащането на едно кафе може да й създаде това усещане.

Винаги, когато някоя мома се запени, как нямало да позволи да я купят с едно кафе или вечеря, ми е идвало да я попитам, толкова евтино ли се оценява?

От друга страна, сещам се за едно гадже на сина ми, което имаше родители с доста добри възможности, което напираше да ходят всяка вечер на кръчма, на бар след това и се цупеше, че той отказва и редуцира кръчмоходенето до веднъж на седмица.

# 80
За евтини сметки и красиви жени има много желаещи ( казваше баща ми). Но понякога и за 3 стотинки няма желаещи мъже. (Ако могат да се нарекат мъже).

# 81
Ако мъжът не работи, но върти цялото домакинство и гледа децата, дали бихте го издържали финансово? И дали бихте гледали на него като мъж в такъв случай или ....?

Никакъв шанс аз да изкарвам пари ,а той да си стои вкъщи, па ако ще и да домакинства.
Парите на жената са си пари на жената , а заплатата на мъжа е семеен бюджет. Това беше формулата дълги години, в нашето семейство, но и колелото се върти и сега е обратното.
Стиснати мъже, не  понасям...и с такива не съм и била. Всяка жена трябва да се чувства обгрижвана и специална.

Последна редакция: нд, 10 яну 2021, 17:07 от happy doc

# 82
  • София /Абсурдистан
Няма начин да се хвана с търтей. Мъжът трябва да е финансовата опора на семейството. Не става въпрос за тежка болест или нещо подобно.

# 83
Домашната ми помощница ми сподели, че със своята заплата издържа и гаджето си, с което не живеят заедно. Тоест плаща му сметките и купува храна в своя и в неговия апартамент. Слушах я с особен интерес, тъй като според нея в трудни ситуации било нормално да се подкрепят взаимно. Да, ама гаджето е под 30, здрав и прав. Просто явно е мързелив и вече година не работи.

Казах и, че за мен не е нормално. Дори ми се стори неправдоподобно. Как може да издържаш някакъв лентяй? Даже и да си лягаш с него в едно легло. Как може да обичаш човек, който в най-активна възраст е толкова мързелив да заработи пари за да посрещне собствените си разходи?
От друга страна... коя съм аз да се меся. Тя е по-млада от мен и може и сега да е модерно.

Просто исках да попитам дали аз нещо преувеличавам или и Вие смятате същото?
Или по-точно... Абе има ли и други луди, като нея?

Не само е нормално, но е задължително! Joy (Извинете ме за сарказма!)
Само че тя се е прекарала. Трябва да вземе пример от моята дъщеря!
Моят бивш я издържа и нея, и гаджето ѝ. Наздраве! Wine Glass

# 84
  • София
Тъй като на практика аз издържам дъщерята, ако й се закачи някой кърлеж, лично аз ще го откача. 👹

Последна редакция: нд, 10 яну 2021, 18:21 от Rockstar

# 85
Въпрос на мярка е всичко.
Мъжът трябва да се чувства кавалер, а жената- обгрижвана и специална.
Дори плащането на едно кафе може да й създаде това усещане.

Винаги, когато някоя мома се запени, как нямало да позволи да я купят с едно кафе или вечеря, ми е идвало да я попитам, толкова евтино ли се оценява?

От друга страна, сещам се за едно гадже на сина ми, което имаше родители с доста добри възможности, което напираше да ходят всяка вечер на кръчма, на бар след това и се цупеше, че той отказва и редуцира кръчмоходенето до веднъж на седмица.

AbsurT che - кефиш ме с коментарите но за кафето ??? то погледнато цената на едно кафе се определя жената -дали  сега на  кафе - дай друго - заприличате на държанки -после мъжете били виновни

# 86
Моя приятелка от над 10 години все издържа някое гадже. Но, ако тя остане без работа, за месец, не можела да позволи тея нейни гаджета да я издържат, било й под достойнството.
А какво ми разказаха на скоро двойка от 6 години заедно, мъжа си купува апартамент и иска наем от момичето, за да живеят заедно в неговия апартамент?!

# 87
А какво ми разказаха на скоро двойка от 6 години заедно, мъжа си купува апартамент и иска наем от момичето, за да живеят заедно в неговия апартамент?!

Ма много ясно. Иначе, от къде да е сигурен, че тя е там заради него, а не заради безплатния наем?! (ако са семейни, разбирам възмущението, но гаджета...)

# 88
Моя приятелка от над 10 години все издържа някое гадже. Но, ако тя остане без работа, за месец, не можела да позволи тея нейни гаджета да я издържат, било й под достойнството.

Пълно с ненормалници в тоя свят.

# 89
  • София
Ларж е жената, защо да е ненормална.
Всеки си има разбирания, няма унифициране на чувства и емоции.

Общи условия

Активация на акаунт