АВГУСТ-инчета 2020 ! тема 6

• 18 762
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
Отношенията с бащата не ги разбирам аз, наистина. По цял ден е с мен и с него(той свга не работи, почти месец), ей само да го зърне и се усмихва до ушите, а мен стои и ме гледа безизразно. Ми ревнувам пък...

# 151
Отношенията с бащата не ги разбирам аз, наистина. По цял ден е с мен и с него(той свга не работи, почти месец), ей само да го зърне и се усмихва до ушите, а мен стои и ме гледа безизразно. Ми ревнувам пък...

И в нас е така, но просто го приемам, че бебето нас ни има за даденост, а всеки друг е чужд и е интересен. Аз се маймуня 20мин за една бегла усмивка, а ММ докато отвори уста и вече е ухилен като зелка. Само физиономии да прави без глас, пак му се смее. Даже на ММ му викам, виж иска теб и му го връчвам и върша нещо или просто си почивам.

Няма я тази закономерност при нас, колкото повече спят през деня, толкова повече и през нощта. Снощи с 300 зора го приспах към 3, играеше му се, а аз умирах за сън. Днес го оставих само с 2 дремки. Сега заспа, надявам се да спи до сутринта.

Аз слагам памперс 4ка + гащички 4ка. Откакто минах на този номер нямаме пропускали памперси. Вечер не сменям, но и не ака вечер.

# 152
Може ли линк към пчелата

# 153
Може ли линк към пчелата

Вяра, тя пчелата всъщност се води светулка , има я в почти всички магазини за детски неща. Има и пиле от серията на  Lamaze, и него го имаме, изглежда почти по същия начин.
https://m.emag.bg/igrachki-za-detski-kolichki-leglo/brand/lamaze … ZRQhoC0pMQAvD_BwE

Пускам ти линк към емаг, мисля в момента цената там ине добра.

# 154
Много готина светулка. И медузата ще поръчам. Доста ще се заиграва да дърпа висящите платове.
Паола, вие също имате като нашето любимо магаре играчка. Hug
Александрия, аз също поръчвам от този сайт често. Разглеждах онзи ден за килими, но този не съм го видяла. Мерси. Heart

# 155
На Tiny Love играчките (в моя случай лисицата) също са им много интересни, неслучайно ги правят с малко тяло и големи глави 😁.  Какви игри играете с малките? Аз му помагам да се обръща,друс,друс конче, играем си с плюшките (влизам в роля), пикабуу, пея му, а той се смее. Не знам ама като се правя на Кумчо Вълчо,който идва да го изяде най- се радва 😁.

# 156
  • София
И моето най се радва като го "ям" и като пея песни - имам цял репертоар още от каката. Любимите в момента са за панталонките и над смълчаните полета.

# 157
Имате ли цикъл вече?
4++ седмици след раждането, нямам още. След първото раждане ми дойде на 6ти месец.
Имам зацапване по някога. От няколко дена ме боли в дясно корема. Така ме боля, когато имах огромна киста, след която забременях 😅 Страх лозе пази и утре съм при АГ
Памперс сменям към 5-6 сутрин , дори го преобличам както спи. Памперса е почти празен, но детето мокро. Шишко е и са му тесни памперсите.

# 158
Веднъж ми дойде цикъла на 50тия ден от раждането и това беше, правих си тест на 1-вата седмица закъснение и си беше отрицателен. Днес ходих на цитонамазка и ме върнаха,защото не сме правили безопасен секс 😁 и ми връчи една торба с презервативи. Следващите 2 седмици или да ги ползваме или да не правим изобщо..

# 159
Памперс сменям чак на сутринта, обилно е напишкан. Ползвам Helen Harper 4 от Дм, но пропускат при повече ако.
Върнах се към Pampers  3 active baby, те рядко правят фал- само ако сме под неправилен  наклон при кърмене.

# 160
Ние сменихме памперсите и козметиката за дупе, защото напоследък се обриваше, нищо че сменям памперса и нощем. С Pampers premium care 4ка сме, но за 2 седмици ми пропуска повече пъти, отколкото Pufies за 4 месеца.
Пробвах Pampers Active baby, миришат ми ужасно, иначе попиват много добре. Пробвах и Pampers pants 3ка, но й бяха малки. За сега като че ли не са нашето нещо тези гащи. По - нататък ще пробвам пак.

Мислили ли сте как ще обезопасите домовете си?
Искам да й дам максимална свобода (в нашата 50 квадрата квартира 🤣), но в същото време искам всички шкафове, гардероби, дръжки, ъгли да ги обезопася.

# 161
И аз все още нямам цикъл, но зацапването още от раждането не е спряло. Все си имам едно жълтеникаво-бледо-кафяво. Последно време ме боли и десния яйчник, но май ще идва от кръста цялата работа, че и той ме боли в дясно.
Ужасно неудобни пози заемам докато спя с нея. Или ръката ми страда, или гърба и кръста.
Нашето място е дори по-малко и не съм мислила все още как ще й създавам поле за изява.

# 162
  • София
Моят цикъл дойде на 3-тия месец от раждането, но аз не кърмя, сигурно това има значение.

Един въпрос: според вас възможно ли е от крем Здраве да излязат едни мънички пъпчици точно около ануса? От няколко дни през деня свекърва ми се грижи за малката и по стар български обичай на всяко преобуване й мажела дупето с крем Здраве там, което аз никога не съм правила. Знам, че тъй като той е с цинк, е възможно да запуши порите и се чудя дали не е това причината Thinking От както се е родила 1 път е имало подсечено на сгъвките на крачетата и това е, обрив никога.

# 163
Добро утро!
Цикъл имам, обаче всеки път съм на тръни, след проблемите след раждането. Бях с перфектния цикъл( и след първото раждане- на 22я ден дойде, без никакви болки, пристягания и т.н., а само лекия дискомфорт в яйчниците и кръста, а си кърмех до 1,6) сега ми идва на време, но с поносими болки, тежест, подуване......опъване...и всякакви странни усещания.

Играчките.... доста съм запазила и от батко ѝ. На Амек има хубави играчки и на живо са далеч по-готини, отколкото на снимки. Подариха ни това: https://www.amek-toys.com/magazin/bebeshka-darzhalka-zajche-s-floralni-motivi Още много си играе с нея. Ушите ѝ шумят , а Бухта много обича този звук. Подариха и една китайска, пластмасова пчела с латерна и нея много я харесва, няма най-любима, но предпочита да играе с няколко .

Има си играчки за шезлонг, за по корем, за количка, за дъвкане. Като знам какво иска да прави и давам съответната играчка. Най-се радва на най-обикновените, пластмасовите. Всички пластмасови са подаръци, повечето още от баткото.....ама пусто като се харесват.....

Leowin, като нищо, особено ако е сложила повечко- да има за разкош и се е "задушило" дупето. Може и от повече търкане с мокри кърпи, особено ако имат алкохол. Може и просто случайност. Мажа само ако има наченки на зачервяване, не на всяко сменяне на пелена и до сега не ми се е подсичала.( с баткото беше същото)

Вечер слагам новата пелена към 21:00-22:00 и чак до сутринта между 06:00-08:00 сменям. Понякога е доста по-пълен, мокрила е боди 1-2 пъти.  Като беше по-малка се е случвало, но вече не.

# 164
Loewin,  и моята свекърва маже стабилно с крем Здраве, при нас също има пъпчици
и зачервяване около ануса.
Аз я мия с вода и с нищо не  я мажа, вчера заради пъпчиците слагах Бепантен.
Аз пък подозирах, че червенината е от Линамент на Мустела, отскоро го ползвам.
Някой ползва ли го, дали не дразни кожата ?

Общи условия

Активация на акаунт