Хитринки за всякакъв случай - 26

• 56 518
  • 773
  •   1
Отговори
# 135
Обущар ще ти я смени.

# 136
  • FRANCE
Здравейте, имате ли идеи как да изсветля бяло бельо- сутиени, ластици на бели бикини и сутиени. С времето са посивели  а някои от гащурите на девойките съм ги изпрала с дънките (не съм виновна, те се събичат като змии и редовно някой чорап или гащи си остават в крачолите).  Проблема е основно с дантелите. Памучната част става с белина, но другата си стои грозно. Благодаря

# 137
Аз купувам нови. Няма оправяне това чудо. Опитвала съм с почти всичко. Единственото, което спасява положението е, бикини в цвят бледо сиво, мисля, че го водят "натурално сиво". Могат без проблем да се перат както с бяло, така и с цветно пране, без да им личи.

# 138
  • София
Ластиците и изкуствени дантели нямат оправяне. Не се мъчи.

# 139
  • оттам, откъдето започва България
Здравейте, някой да има идея как да изчистя черна боя за обувки от яке, цвят горчица?

# 140
Здравейте, някой да има идея как да изчистя черна боя за обувки от яке, цвят горчица?
Пробва ли да го изпереш в пералня?

# 141
Опитай с мокри кърпички (правя аналогия със следите от боя за коса, без да съм опитвала дали действа към боя за обувки...)
Или по-добре не го третирай с нищо, а го занеси на химическо чистене. Преди години си поправих коженото яке, което имаше следи от износване по ръбовете на джобовете, ръкавите, като тези участъци намазах с боя за обувки Саламандер. То стана като ново, а боята не мръдна, нито пък цапаше.

# 142
Момичета,  благодаря за съвета за киселото мляко.  Петното от цвекло излезе. Останали са някакви точки,  които сивеят, явно не съм ги видяла и не съм третирала,  но не се виждат от самолет.

# 143
Питах, прано е якето, но петната от боята въобще не са мръднали.

# 144
Опитай с обезмаслител.Пяна за бръснене маха фон дьо тен, но може да опиташ и с нея.

# 145
Благодаря, ще предам за предложенията ви. Simple Smile

# 146
Здравейте,
С какво бих могла да изчистя мазни петна от латекс?  Пържих  дробчета, олиото пръсна на сериозно разстояние и освен, че ме изгори, опръска и част от  стената. Пробвах с магическата гъба, с обезмаслител също- не става.
Знам, че решението е пребоядисване, но се притеснявам, че мазното ще избие и върху новия латекс.

# 147
Ще избие, ако не се запечати с грунд или просто с разредена блажна боя. Няма да излезе мазно от латекса, да, само пребоядисване е решението, за съжаление.

# 148
Азалия,  благодаря Flowers Hibiscus
Преди да пребоядисам с латекс, да намажа стената  с грунд, така ли?

# 149
Да, или трябва да се грундира на мястото на мазното петно, или ако имаш блажна боя, се разрежда доста, и се минава петното, за да не избие мазното на новия латекс. Във всеки магазин за бои и такива неща, ще ти кажат какъв грунд да вземеш като обясниш за какво ти е. Ако имаш светла боя, си спестяваш покупката на грунд.

Общи условия

Активация на акаунт