Хитринки за всякакъв случай - 26

• 55 341
  • 773
  •   1
Отговори
# 600
  • пловдив
Здравейте ,имам петна от темперни бои по завесите.
Изпрах ги с обикновен прах,но не се изчистиха.
Имате ли представа дали ще мога с препарат за петна да ги отстраня?

# 601
  • Пловдив
От къде го купи, дай насоки къде да го търся, само он лайн го видях? Благодаря.
Чрез дистрибутор го взех, но може да се поръча и директно

# 602
sweet_maniche

та това е чудо препарат, браво!
https://here.bg/universalen-pochistvasch-kamk-bionur-300-g.html

# 603
  • София
По начина на употреба това ми прилича на лидълската паста. Дали самият препарат е по-добър?

# 604
  • София
Здравейте мили съфорумки . Имам нужда от съвет, защото вчера в лек изблик на ОКР и жалък опит да ги изчистя, май съсипах любими обувки.
Става дума за бели високи платформи. Напръсках ги с меглио и уж отидох да пуша бърза цигара с идеята да не ги оставям за повече от 5 минути, но така се случи че ги забравих повече от 2-3 часа накиснати. Резултата е жълти подметки и сега не знам какво да правя.
Как да върна белия цвят? Имам ли някакъв шанс?

# 605
Здравейте!
Ковидувам си аз и защото съм по-добре взех да се поддавам на поривите си за чистене Simple Smile
Банята ми е с бели плочки и при редовно чистене нямам проблем с тях. Но фугите ме побъркват - една седмица след основно почистване започват да червенеят...та въпросът  ми е кой препарат почиства фугите най-добре?

# 606
Наскоро ми похвалиха препарат за почистване на мухъл, от типа на Саво, само че за 3,50 лв, който пишеше, че почиства плочки и фуги. Не му помня името - ще мина да го снимам, но това чудо наистина свали всички мизерии по фугите, които не успявах да изчистя (банята е стара).
Как се казва този препарат? Фен съм на Савото, но е много скъпо.

# 607
Здравейте!
Ковидувам си аз и защото съм по-добре взех да се поддавам на поривите си за чистене Simple Smile
Банята ми е с бели плочки и при редовно чистене нямам проблем с тях. Но фугите ме побъркват - една седмица след основно почистване започват да червенеят...та въпросът  ми е кой препарат почиства фугите най-добре?
Това червенеене е вид плесен и е добре да помислите за по-добро проветрение или влагоуловител.

# 608
Наскоро ми похвалиха препарат за почистване на мухъл, от типа на Саво, само че за 3,50 лв, който пишеше, че почиства плочки и фуги. Не му помня името - ще мина да го снимам, но това чудо наистина свали всички мизерии по фугите, които не успявах да изчистя (банята е стара).
Как се казва този препарат? Фен съм на Савото, но е много скъпо.
Ето този е:

В Практикер е на 3 лв, в кварталната железария на 3,50 лв. (за миризмата вече казах - много е силна).

# 609
Здравейте!
Това червенеене е вид плесен и е добре да помислите за по-добро проветрение или влагоуловител.
Това червенеене при нас не е плесен, а оцветен от старите метални тръби варовик. Пада с препарат против котлен камък.

# 610
Кажете без ръчно сваляне някой препарат да ми почисти плочките на банята. Мухъл няма, но побеляват, пожълтяват, почервеняват /явно от тая плесен/, а ме мързи да чистя редовно. Нещо мощно, так-так, напръскващ и отмиващ?

# 611
Това горното дето съм го пуснала и белина, но и двете са отровни (хлор).

# 612
Аз точно от неговия етикет "Без търкане" се размечтах 😁

# 613
Наистина е без търкане, но е голяма смрад Grinning

# 614
Когато се чисти мухъл никога, ама никога не се търка, та прелъстителният надпис е добра идея. Фен съм на българските препарати. Беки, може ли да ми кажеш за колко време се отмирисва?

Общи условия

Активация на акаунт