Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 62 - След едно "ДА!" Какво друго?

 • 28 452
 • 738
 •   1
Отговори

Анкета

Ще има ли сватба?

Опции:

# 15
 • Мнения: 1 216
Привет в новата темичка! Благодаря! Hug

Записвам се с повече позитивъзъм и се надявам тя да ни донесе още поводи за радост, положителни емоции и любов (извън и на екрана) Heart Heart Eyes Heart Exl
А пък тези двамата ще ги гледам до края на сериала, защото са абсолютна наслада за окото на зрителя! Yellow Heart

# 16
 • Мнения: 110
Айде и аз да надникна в новата къщичка.... Обзавеждането е "харика" Relaxed и с такова настроение да си  погостуваме в нея!

# 17
 • Мнения: 381
Записвам се и аз в новата къщичка Flowers Hibiscus
Диди, благодаря Flowers Cherry Blossom, изпрати ни от старата темичка с много любимите ми Ийт и Сибел. Толкова много харесам Керем като Ийт, разгадах го, опитах се да го разбера, но не приех избора му.
В интервюто за списание Hello, което Алекс преведе Heart Eyes, той каза, че би искал да изиграе ролята си в Шереф Меселеси със сегашния си опит. Ама той там беше върхът, не знам ако трябва сега да го играе Ийт, сигурно няма да мога да мигна Blush
Да си пожелаем много любов между Еда и Серкан, все така да устояват любовта си. Смело да признават ревността си Stuck Out Tongue Winking Eye /много ми хареса, че и двамата бяха така искрени/. Да се насладим на емоцията, която ни дават.
Нека сложим розовките очилца на Бърборанка и да се забавляваме.
Много усмивки през новата седмица Heart Eyes

# 18
 • Мнения: 304
Записвам се и аз в новата тема.
И веднага един букет прекрасни червени рози за Диди. За това, че дори и с много ангажименти не ни оставя бездомни.И разбира се тези, заради които влизаме всеки ден тук. Прекрасните Ханде и Керем.
Аз съм тази, която продължавам да твърдя че има любов. Противно на всички, които чакат те сами да го признаят, аз пък ще вярвам, докато те самите не ме опровергаят официално.
Имам си достатъчно аргументи за това.  Достатъчно ми е дори това което каза Керем в последното интервю.

"Сърцето не ми е пусто"

Това Керем го казва за първи път. За мен говори много.  Ще чакам и дано се окажа права в моите предположения.
БлагаВест аз също те подкрепям с две ръце относно отношенията между Керем и Ханде. Те са заедно, но не желаят да тръбят отношенията си и съм съгласна с това тяхно решение.
Тези погледи, тези нежни докосвания са истински.

# 19
 • Мнения: 452
Аз също благодаря за новата тема Hug Flowers Rose
И за да не идвам с празни ръце:
,,Не беше сън, а истина"- бг субтитри
https://ok.ru/video/2045458385420

# 20
 • Мнения: 304
Лека нощ от мен с снимки от новия сет.
Приятни сънища момичета до утре.

# 21
 • Мнения: 304
Аз също благодаря за новата тема Hug Flowers Rose
И за да не идвам с празни ръце:
,,Не беше сън, а истина"- бг субтитри
https://ok.ru/video/2045458385420


много приятен подарък за лека нощ.
хиляди благодарности....
направо нямам думи.. Ще сънувам цяла нощ моментите между Еда и Серкан.
Едно голямо БЛАГОДАРЯ

# 22
 • Кърджали
 • Мнения: 5 710
Али, страхотни са

# 23
 • София
 • Мнения: 8 235
Скрит текст:
Записвам се и аз в новата тема.
И веднага един букет прекрасни червени рози за Диди. За това, че дори и с много ангажименти не ни оставя бездомни.


И разбира се тези, заради които влизаме всеки ден тук. Прекрасните Ханде и Керем.
Аз съм тази, която продължавам да твърдя че има любов. Противно на всички, които чакат те сами да го признаят, аз пък ще вярвам, докато те самите не ме опровергаят официално.
Имам си достатъчно аргументи за това.  Достатъчно ми е дори това което каза Керем в последното интервю.

"Сърцето не ми е пусто"

Това Керем го казва за първи път. За мен говори много.  Ще чакам и дано се окажа права в моите предположения.

БлагаВест аз също те подкрепям с две ръце относно отношенията между Керем и Ханде. Те са заедно, но не желаят да тръбят отношенията си и съм съгласна с това тяхно решение.
Тези погледи, тези нежни докосвания са истински.
Благодаря ти! 
Мен трудно могат да ме излъжат двама влюбени. Доста съм видяла в живота и не вярвам на думи. Всеки може да отрича. Аз също съм отричала за моя голяма любов. И ако знаете колко убедителна съм била пред моите родители. И не само пред тях.  Всички ми вярваха.   

Според мен до "Гласът на Турция" нещата бяха едни. Появи се и прекрасната фотосесия. А там съвсем нещата лъснаха. Ако ние не знаем много неща, то Мурат със сигурност знае много от кухнята. Той явно следи всяко нещо свързано с Ханде. Него точно трудно ще го заблудят.
След като Мурат започна атаката си, като че ли това стресна Ханде. Тя не обича скандали. Не иска да нарани никого. И изглежда реакцията на Мурат я накара да се сниши. За мен това е тактически ход. Защото тя е вярвала, че след като с него са се разделили приятелски  ще си запазят тези отношения и за в бъдеще. Те имат много общи приятели. Да, ама не! Мурат започна яростна атака точно в тази посока. А именно това Ханде не желае да се случва. Мурат явно знае къде да удари. Познава много добре Ханде. И веднага се забеляза една промяна в държанието на Ханде и Керем.
Не мога да го разбера този човек. След като вече нямат връзка, имат някакво споразумение, той изведнъж така неочаквано и бурно да реагира. Какво иска от Ханде. Като той не е с нея, тя да няма връзка с никой друг ли?  Ето това, според мен провокира тази рязка промяна и в поведението на Ханде и Керем. Явно искат малко нещата да се поуспокоят. Особено това се отнася за Ханде. А Керем е джентълмен и никога няма да я предаде. Но той е по експулсивен и все с нещо се издава. Ханде е по обрана и премерена. Но и тя в последното интервю, което и направи един журналист в колата, каза нещо което пък на мен ми направи впечатление. Тя каза, че са много добри приятели и "ако има нещо друго, ще го съобщи".  Оставя малка вратичка. Керем пък неочаквано си призна, че "сърцето му не е пусто". След което се усети и веднага замаза, като каза че обича семеството си, приятелите си и родината си. До преди няколко месеца твърдеше, че няма никой в сърцето му. Тогава явно нито семейството, нито приятелите са имали място в него. Може би така е по-добре, да отричат. Защото не знам, ако си признаят, какво може да сътвори този ревнивец Мурат. Да направи така, че наистина да ги раздели.

Попаднах на едно видео интервю с Бигел Йонал от 09.01.2021г., в което тя казва за Ханде и Керем:
Bige Önal: Hande Erçel ile Kerem Bürsin çok yakışıyor
В превод:  Ханде Ерчел и Керем Бюрсин изглеждат добре заедно

За съжаление другото не можах да го разбера. 

Последна редакция: пн, 11 яну 2021, 00:16 от БлагаВест

# 24
 • Бургас
 • Мнения: 1 691
Страхотна тема, отново! Благодаря!

Благодаря за всички красоти, които поствате, мнения, които изказвате и настроение, което създавате!

За анкетата: за кога се отнася - за следващия епизод, за сериала или за тази тема, не разбрах.

Срещнах "Кирето". Кой го каза, че го подминах и не запомних? Много мило и свойско!  Не съм гледала Ийт, но от клиповете виждам един неповторимо чаровен мъж!

Дано нещата  в сериалчето се развиват интересно, неочаквано  и да имаме все по-голяма нужда да споделяме в темата!

Между другото, аз не видях как Селиха ханъм преглътна Айфер в Айдан...../това още от предната серия, когато бяха заедно в полицията/. Колко промениха образа на добрата, отдадена на Еда леля? Много тъпо!

А, опитите на Еда и Мело да надхитрят бабането бяха толкова наивни, че Семиха /вряла и кипяла интригантка/ ги усети с върха на носа си. Единствено Серкан е достатъчно умен, за да и бъде съперник и я усеща. Затова тя с интерес го наблюдава и мисля, че ще започне да го уважава. Но гордостта й и амбицията да унищожи Болат ще продължат да я правят завоалиран злодей.

Много ми хареса Еда, когато каза на Ббббб, че костюмът и сцената са добър, но е лоша актриса/когато я изгони от Серкан/. А, преди това си каза, че Бббб си мисли, че може да се справи с нея. Хахахах Не си оставя магарето в калта Еда.....

Аааа, не помня да съм писала толкова дълго! Просто като си спомням епизодите /25 и 26 ги изгледах един след друг днес/ ми изскачат толкова въпроси, и толкова смях с Мело, Тахир и Лейля.... Grinning

Вече Лека нощ!

# 25
 • Мнения: 2 896
Според мен Керем не се "изпусна"  неволно по темата за сърцето. Просто чувствата им са силни и съвестта не му позволи да изрече явна лъжа. Ако беше казал обратното, би било обида към Ханде. Всяка уважаваща се жена в подобна ситуация би била обидена.
Виж замазването от после - семейство, родина, бла... бла, си беше в реда на нещата - да не се разкриват още.

# 26
 • Мнения: 609
Балджа: Фирмата ще има проблеми, в резултат на това, че Серкан отказа да работи със Сеймен, но Еда ще продължи да работи по проекта. Поздравявам ви г-жо Семиха, много умен ход в последната минута. Rolling Eyes
Семиха: Ако не планираш с една стъпка напред, няма да имаш успех. Но не сме приключили работата. Успяхме да разделим Еда и Серкан. Сега трябва да ги държим настрана един от друг. Еда трябва да разбере, че е загубила Серкан.
Балджа: Ок, какво, ако Серкан не се откаже от Еда?
Семиха: Остави тази работа на мен.


Какви ли ходове й се въртят в главата на бабата? Thinking Освен Сеймен, сигурно има и друг ход с който да откаже Серкан от Еда.

Нямам търпение Сеймен ще се окаже неприятна изненада за Семиха. Тя го мисли за идеален - богат, галантен, мил, заплесна се по Еда от раз. Чудя се дали бабата знае за приликата между Еда и бившата жена на принца.

Между другото цялата ситуация около Лейля, Ердем, Фифи, Мело и Тахир е абсурдна Joy.
Ердем иска да е с Фифи - Фифи не иска да е с него
Лейля иска да е с Тахир - Тахир иска да е с Мелек

Само се надявам Лейла, която залита по Тахир да не предаде Серкан... За щастие Тахир има очи само за Мело в момента, а тя го реже Stuck Out Tongue Closed Eyes

Надявам се с каратето Айфер и Айдан да са успели да си излеят яда една към друга, да са изгладили отношенията си на ринга и сега да се обичат повече. Revolving Hearts

Мъчно ми стана за Серкан, когато говореше, че строи сгради и помага на хората да градят щастието си, а самият той някак си не може да е щастлив. Pensive Беше кадърът след разговора между Балджа и Семиха. Семиха и Балджа са тези, които са се заели със задачата да разрушат щастието на Серкан, а Балджа дори не осъзнава. Weary

Скрит текст:
Серкан Болат

Крисчън Грей

# 27
 • Мнения: 2 530
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета ! Flowers Hibiscus

Желая ви ден изпълнен с много настроение и положителни емоции Hug

Али, много благодаря! Hug Flowers Hibiscus

# 28
 • София
 • Мнения: 97
Не вярявам скоро да видим сватба,както не може Семиха да не знае приликата между внучка си и жената на принца.Няма начин да се е променила за 1 ден,засега единственото чувство което тя показва е любовта и към властта,дори  смятам , че семейството е важно за нея само за има на кого да предаде тази власт. Още на годежа сигурно ще сложи условие да чакат със сватбата и да не живеят заедно.А влюбените ще са съгласни на всичко.Това е време да си развие тя плановете,но ако Серкан  се поддаде само на емоции ,без да е включил интуицията си  ще загубят.Семиха е голям играч ,но двама обичащи се ,способни   и вярващи си могат да и осуетят плановете,,само където ще ни изпили нервите,но пък е казано изстраната обич повече се цени.Да се насладим засега на хубавите емоции които ни чакат ,а интригите приемем ,защото без тях  няма да оценим и съпреживеем щастието на С еркан и Еда.

# 29
 • Мнения: 572
Аз имам усещането, че Семиха знае за жената на принца и точно за това е толкова убедена, че той ще поиска Еда. Освен, разбира се, ако не го държи с нещо друго и не го шантажира, ама то няма нужда.

Последна редакция: пн, 11 яну 2021, 11:38 от paterina

Общи условия

Активация на акаунт